Известният руски астролог Тамара Глоба направи прогноза за знаците на Зодиака, като посочи четирима представители на зодиакалния кръг, които според специалиста ще бъдат щастливи след 14 септември 2022 г.

Сигурна е, че за тези четири зодии втората половина на месеца ще премине спокойно и хармонично, без сериозни сътресения.

За Рака Тамара Глоба препоръчва да се вземат бързи решения. В този случай резултатите от вашите действия ще донесат възможно най-голям плод. Периодът ще бъде белязан от професионално израстване, благоприятно внимание от страна на началниците и противоположния пол. Използвайте това време за лично израстване и изграждане на взаимоотношения с другите.

Започва благоприятен период в живота на Девите. Можете да го прекарате с любими хора и да им дадете своето внимание и общуване. Семейните връзки ще ви подкрепят в бъдеще, така че влагането на ресурси във връзка сега е много добра инвестиция на енергия за бъдещото ви развитие.

Везните могат да си отдъхнат от 14 септември 2022 г. Очаква ви премерен и спокоен темп на работа. Планирайте време за почивка и среща с любимите хора. Кратките пътувания са добри. Добре планирана почивка.

Козирозите ще получат уникално време да се погрижат за себе си. Въпросите за личностно развитие, грижа за себе си, вашето тяло и здраве - всичко това ще бъде много благоприятно за вас в този момент. Не се препоръчва да пренебрегвате чувствата си и да правите нещо насила. Дайте си почивка, защото в бъдеще тепърва ще имате напрегнати моменти.