Вторият месец на 2023 г. обещава много сътресения за знаците на зодиака. До 19 февруари Слънцето ще бъде в знака Водолей. По това време са възможни конфликти по всякакъв повод, но комуникацията ще донесе положителни промени, казват астролозите.

Известният руски астролог Тамара Глоба направи своята прогноза и разказа за 4 знака от Зодиака, чийто живот през февруари 2023 г. ще се преобърне на 180 градуса.

Февруари 2023 г. за Телеца е изпълнен с големи събития. Хората, които до момента са необвързани, могат да се надяват да срещнат своята половинка. Но Тамара Глоба предупреждава в прогнозата, че Телецът ще трябва да положи усилия.

Тази зодия също я очаква повишение в работата. Освен това не е задължително да е свързано с нова позиция. Може би ще има нови бизнес връзки, шефовете ще повишат заплатите. Но на здравето ще трябва да обърнете много внимание, в противен случай дори обикновена настинка ще доведе до усложнения.

Като цяло Телците ще имат активен месец. До края на февруари Телецът ще се отърве от неприятния човек, който му слагаше спици в колелата. Освен това процесът на раздяла ще бъде безболезнен.

На Раците се обещава важно запознанство. По-добре е самотните хора да развиват тези връзки, които могат да завършат с брак. Но Тамара Глоба съветва семейните хора да не влизат в това: такива отношения ще усложнят живота.

Успехът при Рака ще бъде финансов. Но за това ще трябва да се потрудите, за щастие здравето ви няма да ви изневери този месец. Въпреки че психическото състояние може да бъде изложено на риск. По-добре е незабавно да се консултирате с лекар, ако се появят признаци на депресия.

Тестове през февруари 2023 г. също ще се случат в живота на Везни. Време е да смените работата или професията. Звездите казват, че в тази ситуация февруари е месецът, когато трябва да вземете решение за тази стъпка. Но новото място на работа ще донесе удовлетворение, висока заплата.

Тамара Глоба е сигурна, че Везните ще могат да се справят с всякакви трудности, няма нужда да молите за помощ от никого.

Астрологът съветва Водолеите да се вслушват в себе си и в желанията си. Може би скоро ще има новини за допълнение към семейството. За да сте подготвени за подобни сътресения, звездите препоръчват да проверите имунитета и цялостното си здраве.