Руският астролог Тамара Глоба разкри звездната прогноза за края на ноември. Според нея четири знака на Зодиака ще бъдат успешни в последните дни на есента. Те могат да получат нов шанс за кариера, да сключат сделка или да подпишат нов договор. Но за това ще трябва да се погрижите.

Овен

Овните най-сетне трябва да се справят с проблемите, за да не ги прехвърлят през зимата. Последствията от хроничните конфликти с колегите могат да бъдат изгладени, ако направите първата крачка, обещава Глоба. В отговор те ще се обърнат с лице към вас, защото отдавна тайно са мечтали за такъв енергичен и креативен съюзник.

Отдалеч може да дойде съобщение, което ще доведе до нова сделка, носеща значителна печалба. В резултат на това Овенът ще издържи рязко повишено настроение през целия декември и дори ще намери време за романтика. Като цяло една ползотворна есен ще завърши за знака с очевиден успех на всички фронтове.

Близнаци

Последните дни на ноември ще дадат на Близнаците самочувствие. Разбира се, това ще позволи на знака най-накрая да сключи мир с роднини, отношенията с които рязко се влошиха през отиващата си есен. Представителите на знака също ще могат да покажат своя потенциал като преговарящ на работното място, поради което новият шеф постоянно ще води общителния служител на важни срещи.

Близнаците могат да провалят малко здравето, но обикновените упражнения и курсът на витамини ще помогнат тук - краят на ноември няма да донесе сериозни заболявания на знака. Самотните Близнаци могат да имат късмет в любовта, казва Глоба. Срещата може да се проведе на публично място и да се помни дълго време. Личен разговор ще върне предишната ярка атмосфера в съществуващите отношения.

Дева

Предпазливите Деви в края на месеца ще изхвърлят лъвския пай от неприятностите и ще се погрижат за здравето си, за което са мечтали от началото на есента. Предстоят приятни процедури в СПА центъра, ходене на фитнес и разходки на чист въздух. Работата, благодарение на усилията на Девите, върви като по релси и знакът ще може да си вземе заслужена почивка.

Разбира се, Девите няма да се разхождат сами, а със семейството или партньорите си, така че за известно време представителите на знака ще могат да свалят маската на работохолик и да се потопят в романтика. В такава атмосфера дори тъмните ноемврийски вечери ще изглеждат светли и Девата ще може да се почувства истински щастлива.

Водолей

Последните два дни на ноември ще бъдат истински щастливи за Водолеите. Както обещава Глоба, именно те ще донесат свеж вятър на хармония в противоречивия знак. Липсата на трудности в работата и приятни изненади от стари познати ще накарат знакът да се появи на необичайни места. Например в средата на деня можете да стигнете до хиподрума, а вечерта да отидете на екскурзия по заснежен път до съседен град.

Много млади хора внезапно ще нахлуят в живота на Водолея, със своите идеи, любовни възходи и падения и енергия, която ще допадне на представителите на знака. Глоба съветва да се вгледате по-отблизо в тези хора, защото сред тях може да има бъдещ бизнес партньор, който е в състояние да вдъхнови знака за нови ефективни проекти.

В личния си живот тези дни Водолеите ще могат да разчитат на семейството си във всичко: няма нужда да чакате кавги и неприятности от „задната част“, ​​обещава тя.