Според известния руски астролог Тамара Глоба един от представителите на зодиакалния кръг ще усети особено вълната на късмет и невероятно благополучие през декември 2022 г.

Астрологът каза, че Стрелците трябва да очакват големи финансови успехи в края на изтичащата година. Именно тези представители на зодиака ще се окажат истинските глезеници на периода.

Поради влиянието на Меркурий през втората половина на декември, Стрелците ще имат отлична възможност да отворят бизнес, който ще им донесе огромни печалби.

Тамара Глоба подчертава, че с появата на успех в живота на Стрелец много обстоятелства ще се променят. Влиянието на енергията на периода ще бъде само благоприятно, а парите буквално ще отидат в ръцете на представителите на този знак. Това ще стане най-осезаемо през втората половина на декември.

Що се отнася до личния живот, човек от миналото може да почука на Стрелец през декември 2022 г. Миналите чувства могат да се събудят отново за кратък период, но астрологът призовава да бъдете внимателни, да не се поддавате на изкушения и да не се опитвате да запалите отново угасналия пламък. Само тогава ситуацията ще се развие по най-добрия начин.

През декември 2022 г. Стрелците ще имат успешен път. Споразумейте се за командировки, преместване, превоз на стоки и транспорт като цяло, съветва Глоба.

Успешна ще бъде дейността на преводачите и контактите с партньори в чужбина.

Въпреки това Стрелците трябва да се пазят, за да не настинат. Въпреки общия най-благоприятен фон не е изключена възможността да хванете вирус или настинка.

Това е време за приключения и едно случайно събитие може да промени целия живот на един Стрелец.

Глоба съветва да обърнете внимание на детайлите, да се настроите на положителното и да хванете благоприятната вълна на 2022 година.