До 2024 г. остават броени дни и е време да се подготвим за годината, която според астролога Кайл Томас "носи много възможности за всички зодиакални знаци" в различни аспекти на живота им.

Макар че 2024 г. ще изглежда различно за всеки човек - като някои ще имат "малко повече космически късмет на своя страна", когато става въпрос за любов, - въздействието на годината ще се определи въз основа на съответните зодиакални знаци на всеки.

Като цяло обаче Томас, който е известен със своите космически напътствия за знаменитости, бизнес ръководители и видни влиятелни личности, казва, че 2024 г. "със сигурност обещава повече забавления, изненади и шансове да излязат извън зоната си на комфорт и да променят рутината си"

Прогнозите на Томас за предстоящата година произтичат от модели, основани на "движението на планетите", плюс подреждането на звездите в една линия със Слънцето и Луната. Той казва, че ще продължим да преживяваме затъмнения по оста Овен-Везни, така че съответните й теми "ще бъдат изтласкани на централно място", независимо от вашия знак, пише списание "People".

"Това със сигурност ще постави на фокус енергията "аз" срещу "ние"," обяснява той. "Ин и ян на независимостта и партньорството ще излязат на преден план в живота ни, докато се стремим да танцуваме с близнака си по пламък." Той казва, че това може да "доведе кармични партньори" в живота ни, но и да ни накара да се "освободим от тях и да се пренасочим", ако "не сме в истински равностойни и красиви отношения".

Очаква се тези затъмнения да се усещат предимно през пролетта и есента, въпреки че Томас отбелязва, че "те ще отекват като звучна камбана" през цялата година. Освен това през по-голямата част от 2024 г. Плутон ще навлезе във Водолей, давайки ни "да усетим какво предстои" през следващите 20 години!

Прочетете какво може да означава за вас 2024 г. в зависимост от зодиакалния знак според прогнозите на Томас.

Овен (21 март - 19 април)

Овни, обърнете внимание! Според Томас 2024 г. е "една от най-важните години от близо десетилетие насам за вашите взаимоотношения". Това се дължи на мощните затъмнения във вашия зодиакален знак.

"През първата половина на годината може да се почувствате особено чувствени, интимни и любвеобилни - или вместо това по-притеснителни", обяснява той. "През втората половина на годината ще се чувствате по-общителни."

Томас казва, че 2024 г. ще ви накара да "влезете в нова версия" на себе си. Затова той ви предлага да намерите "значим партньор, който да отразява това, в което се превръщате" - или може би обратното, "да го оставите в прахта".

За щастие Томас гарантира, че благодарение на тези затъмнения ще имате много възможности да укрепите взаимоотношенията си. Това ще доведе до "съдбовни моменти", които ще ви накарат да вземете дългосрочни решения, като например да се преместите, да се сгодите или дори да се обвържете сериозно.

Ако сте свободни, Томас казва, че тази "нова за вас" енергия може да привлече хора с "дългосрочен потенциал". Ако се отказвате от връзка, не се притеснявайте! Той казва, че вместо това вероятно ще бъдете "пренасочени към други връзки".

През 2024 г. очаквайте "изключителен растеж" в отношенията с приятелите и хората от социалния ви кръг, което може да ви донесе "радост", независимо дали сте в романтична връзка или не. Въпреки това той предупреждава за "бивши, стари пламъци или романтична драма" в края на годината.

Телец (20 април - 20 май)

Благодарение на Юпитер, планетата на късмета, Томас казва, че през 2024 г. Телците се намират в "изключително експанзивна и радостна фаза от живота", изпълнена с нови начинания.

Всъщност Томас казва, че това е "един от най-благоприятните периоди през последните дванадесет години, в който можете да срещнете сродна душа, да се влюбите, да имате дете, да се сгодите или дори да се ожените!" Независимо дали сте свободни или във връзка, той казва, че със сигурност ще се случат "много щастливи лични събития".

Въпреки това Томас подчертава, че "ключът към тяхното проявление" е да "познавате стойността си, да приемете автентичността си и да се изложите", за да срещнете нов партньор или да се свържете по-дълбоко с този, с когото сте. Той също така отбелязва, че пътуването също може да бъде "особено сладко" за вас!

Макар че във времето между 2021 и 2023 г. може да сте се чувствали скалисти или нестабилни по отношение на взаимоотношенията, той казва, че сега това "няма да е толкова видно"; през втората половина на 2024 г. може дори да се чувствате "малко по-притеснителни".

Томас също така отбелязва, че през есента може да се случи "важно събитие или ситуация, свързана с приятел или сродна душа". Но благодарение на Сатурн той казва, че ще получите "житейски уроци за приятелството", които биха могли да затвърдят социалния ви живот и да го направят по-практичен.

Що се отнася до моментите, когато ще се чувствате "възпламенени, магнетични и секси", Томас казва да погледнете напред към началото на лятото. Краят на годината може да ви донесе "големи планове в семейството или в дома", добавя той.

Близнаци (21 май - 20 юни)

След почти десетгодишно чакане Томас казва, че Близнаците имат пред себе си една от най-добрите години! Не позволявайте на бавното начало на годината да ви потисне, а използвайте тези месеци като време да "помислите за нуждите си" или да се насладите на момент на уединение.

След като настъпи юни обаче, Томас казва, че ще "застанете в центъра на сцената", а Юпитер - планетата на чудесата - ще танцува през вашия зодиакален знак до края на годината. Това е "един от най-щастливите периоди в живота ви, за да видите голямо щастие" в живота си, независимо дали сте във връзка или не.

Томас ви гарантира, че ще преживеете "много нови начала и приключения", що се отнася до начина ви на мислене, и дори пътувания! Възможно е да се случат и важни етапи, като например "да срещнете сродна душа" или "да се сдобиете с дете".

Ако сте необвързани, Томас казва, че това е "изключително важен момент" да се изявите, особено ако сте готови да излезете извън рамките на "типажа", който обикновено ви привлича. Благодарение на затъмненията, той казва, че "големите моменти" - по-специално около любовта, плодородието и приятелствата - ще бъдат подчертани, особено през пролетта и есента.

Възможно е да се влюбвате и разлюбвате, да преживявате камшичен удар в личния си живот или да забележите, че срещате хора, които усещате като кармични връзки от минал живот. Независимо от това, тези енергии ще донесат много важни и запомнящи се моменти за вас.

Що се отнася до времето, в което ще се чувствате по-разгорещени и секси, насочете погледа си към началото на годината за интимни вибрации и към средата на лятото, когато ще се чувствате на върха на света!

Рак (21 юни - 22 юли)

Годината на партитата и празненствата е тук, Рак! Благодарение на Юпитер, Томас казва, че вашият "социален кръг, приятелства, онлайн запознанства и надежди" ще бъдат подчертани през 2024 г., особено през юни.

"Вероятно ще изпитвате дълбоко чувство на радост и благодарност за живота, тъй като сте заобиколени от много хора, които ви обичат и обожават", казва той. "Може да срещнете сродна душа чрез мрежата си, ако сте свободни, или дори да осъзнаете, че познат или приятел, когото преди сте пренебрегвали, е това, от което сте имали нужда през цялото време."

След юни Томас казва, че може да се почувствате "по-рефлексивни, лични и носталгични" по отношение на личния си живот и желания. Макар че това не е "най-добрата енергия" за запознанство с нов човек, той казва, че "може да помогне" за преоценка на нуждите ви, да ви свърже отново с някого от миналото или да ви насочи към приключване.

Томас казва, че затъмнението както през пролетта, така и през есента ще подчертае вашия дом, семейство и домашен живот, което според него "може да ви накара да се преместите или да се сближите с роднините си". На друго място в прогнозите си Томас казва, че Марс "ще внесе много скорост и вълнение" в личния ви живот.

Началото на 2024 г. ще ви накара "да се разпалите, за да правите дългосрочни планове или да си намерите партньор", казва Томас - или по-скоро може да възникне "конфликт", ако е имало скрити предизвикателства.

Есента ще ви накара да се чувствате "секси и отговорни", казва Томас, но предупреждава, че ретроградният Марс във вашия зодиакален знак "може да предизвика търкания" или "застой" във взаимоотношенията в края на годината и през 2025 г.

Лъв (23 юли - 22 август)

Лъвове, 2024 г. се очертава като приятна година за вас! Въпреки че все още може да усещате тази "интензивна енергия" от Сатурн и Плутон, Томас казва да "осъзнаете, че в същото време се движите към нова ера във взаимоотношенията си".

Сатурн ви преподава "уроци около доверието, уязвимостта, интимността, чувствеността и сексуалността", обяснява той, докато Плутон ви "кара да се изправите пред дълбоките истини за това какво искате и какво не искате в обвързаните съюзи".

През цялата изминала година сте надграждали тези теми и тази работа ще "отеква" през 2026 г. и след това. Забележително е, че според Томас Юпитер - планетата на експанзията - "ще танцува във вашия сектор на радостта и приятелството" след юни и ще продължи до края на годината.

В резултат на това е гарантиран "по-активен социален живот". Например, Томас казва, че "в живота ви може да се появят приятелства със сродни души или да се радвате на много по-голяма популярност". (Това може да се случи дори чрез пътуване, ако можете!)

Томас отбелязва, че желанието ви за партньорство вероятно ще се разгори благодарение на енергията на Марс, освен това ще се засили желанието ви да правите дългосрочни планове, когато зимата премине в пролет. След това енергията му ще "разпали сексапила и желанието ви" в края на годината.

Той обаче предупреждава, че по това време Марс ще бъде ретрограден във вашия зодиакален знак, което "може да доведе до кармични проблеми, свързани със секса, страстта, бившите или конфликтите".

Дева (23 август - 22 септември)

През 2024 г. ще бъдат научени уроци в романтичния и личния ви живот, Дево, така че внимавайте! Благодарение на Плутон обаче тези "уроци" не са нищо ново, тъй като още от 2008 г. се сблъсквате с "тежка любов" и "интензивност" в тези теми.

Томас казва, че през това време е възможно да са се появили връзки от типа "всичко или нищо", фатални привличания или обсебващи любовни истории - но за щастие краят на тази тенденция е близо. Томас казва, че след 2024 г. Плутон "няма да има повече уроци, които да ви преподава", така че обърнете внимание, докато можете.

Вероятно сте били "изправени пред повратна точка" по отношение на обвързването и съюза, предполага Томас, като отбелязва, че тя ще продължи и през 2024 г. Например, казва той, слабите връзки може да са се "разпаднали", защото другата половина "не ви е подкрепяла истински".

Томас казва, че можете да насърчите тази енергия и да я насочите към друга дължина на вълната - може би да работите, за да "станете сериозни" и да "изградите основа" с някого. Ако той е по-възрастен човек, той казва, че може да е в състояние "да внесе повече стабилност" в живота ви.

"Ако сега работите върху укрепването на връзката си, тя може да издържи проверката на времето!" - казва Томас. Други фактори, за които трябва да внимавате през тази година, включват пътуванията, тъй като те могат да "разпалят пламъците на любовта", особено през юни.

Ако не сте във връзка, Томас съветва да обмислите запознанства извън вашия тип, тъй като вместо това може да откриете някой, който да "завладее ума и духа ви". Благодарение на енергията на Марс животът ви за запознанства, желанията на сърцето ви и сексуалният ви нагон ще бъдат "разгорещени" до Деня на влюбените.

Томас прогнозира, че това ще ви направи "изключително популярни" през есента, което ще ви доведе до "посещение на повече събития, повече време с приятели или повече късмет в онлайн запознанствата". Той обаче предупреждава, че краят на годината "може да ви се стори малко бавен", тъй като ще изберете да останете у дома с половинката си - или обратното, "ще изберете самотата пред интимността".

Везни (23 септември - 22 октомври)

Бъдете готови да погледнете съдбата в очите, Везни! Благодарение на различните затъмнения, които преживяхте във вашия зодиакален знак през 2023 г., Томас казва, че сцената на 2024 г. вече е подготвена за следващото ви пътуване.

От една страна, Томас казва, че това може да доведе до сближаване със "съдбовен и отдаден партньор". Възможно е дори да направите дългосрочни планове, като например да "заживеете" заедно или да се "сгодите", добавя той.

Ако обаче пролетта се прокрадва и все още не сте намерили "единствения/ната", Томас казва, че може да "намерите голям късмет в свързването си с него/нея" през шестте месеца след затъмнението. Бъдете себе си, предлага той.

Ако сте във връзка и се чувствате призовани да напуснете партньора си, Томас казва, че "се пренасочвате към нови хоризонти и нов житейски път". Интимността, доверието, споделените ресурси и сексуалността също са "мощни за вас" до юни, обяснява той. Ако преживявате развод или раздяла, Томас прогнозира, че "най-накрая може да бъде постигнато споразумение".

Годината 2024 може да бъде и време, в което да изберете да промените начина си на запознанства, благодарение на Плутон, планетата на интензивността. Възможно е дори да станете свидетели на "голяма промяна" по отношение на децата или раждаемостта, казва той. Поради интензивността на тази планета Томас казва, че може да привлечете "всичко или нищо" романси, "фатални привличания" или "обсебващи любовни истории".

Пламъците на любовта ще се разгорят през втората половина на 2024 г., а пътуванията могат да ги подхранят. Ако сте свободни, бъдете отворени, защото "някой прекрасен човек може да ви очарова", казва той. И накрая, движението на Марс може да "разпали желанието ви за съюз" - или вместо това "да предизвика търкания, които да кипнат насред пролетта".

Самият край на годината може да донесе "приятелства, бурен социален живот и популярност в интернет", прогнозира Томас. "Но имайте предвид, че бивш, стар пламък или някой, с когото сте имали страстна авантюра, може да се върне по това време и да поиска отговори.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Пригответе се, Скорпионе, тази година ще бъде вълнуваща! Според Томас "2024 г. наистина може да бъде годината, в която ще усетите най-големия си съюз в партньорствата".

И трябва да благодарите на Юпитер! Планетата на късмета и чудесата ще танцува по небето до юни, което според Томас "ще ви помогне да израснете във взаимоотношенията, да направите дългосрочни обещания и планове или дори да се сгодите или да се ожените".

Ако сте необвързани, дръжте надеждите си високо! Томас прогнозира "късмет в привличането на сродна душа партньор, който да ви отразява идеално по начините, от които винаги сте се нуждаели". Макар че от 2021 до 2023 г. може да е имало вихрушка, той казва, че сега нещата би трябвало да са "в подем".

Имайте предвид обаче, че едновременно с това Сатурн ще ви носи "житейски уроци" в областта на запознанствата, романтиката, истинската любов, плодовитостта или децата. Макар че това може да направи тези области "по-трудни за постигане или наслада", Томас казва, че може също така "да ви помогне да станете реалисти" и "да поставите по-солидна основа".

През втората половина на годината според Томас Юпитер ще се премести в сектора на доверието, сексуалността, общите активи и интимността, като допълнително ще засили връзката ви. "Това не е благоприятно за самотниците или за тези, които се срещат случайно", отбелязва той. "Само тези, които са обвързани."

И накрая, движението на Марс "ще донесе страст, високо либидо и възможности за животинска страст" в началото на пролетта. По-късно то или ще "насочи вниманието ви към партньорството", или ще "доведе до кипене на напрежение" през първата половина на лятото.

Енергията на затъмнението в началото на есента "може да предизвика повратен момент в любовта" или дори "да ви свърже със сродна душа". Обърнете внимание, предлага Томас!

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Тази година нещата изглеждат във ваша полза, Стрелци! Всъщност Томас казва, че 2024 г. е "важна година за личния ви живот" благодарение на значителното движение на планетите.

На първо място, Юпитер - планетата на експанзията и късмета - ще ви пресече на небето след май, като потенциално ще привлече "сродна душа" или ще ви накара "да израснете в установения си съюз". По това време може да се осъществят дългосрочни планове, като например преместване или годеж.

Ако с партньора си решите, че "искрата е изчезнала" и да тръгнете по различни пътища, Томас казва, че "в крайна сметка ще се развивате по-добре с повече свобода". Той отбелязва, че поради затъмненията през 2024 г. ще преживеете и "мощен обрат" в събитията около "истинската любов, страстта, романтиката, децата или плодовитостта".

Томас казва, че това може да "ви накара да се сближите със сродна душа, да се влюбите или разлюбите или да създадете вечни спомени, които да останат в сърцето ви завинаги".

В същото време Томас казва, че може дори да доведете "платонична сродна душа" в живота си - дори "да осъзнаете, че сте влюбени в приятел". През новата година затъмненията са "по-благосклонни към вас, отколкото към други".

Накрая Томас казва, че Марс "ще разпали сексуалния ви нагон и жаждата за романтика" към средата и края на пролетта. Партньорските въпроси "за добро или лошо" ще бъдат подчертани в края на лятото. Той обаче предупреждава, че краят на годината "може да бъде бавен", тъй като ретроградният Меркурий се намира във вашия знак, което вероятно ще доведе до "объркване и забавяне в живота ви".

Козирог (22 декември - 19 януари)

Приготви се да усетиш магията, Козирог, защото огънят в сърцето ти е на път да се разгори! Благодарете на Юпитер, планетата на чудесата и късмета, която според Томас ще "танцува във вашия сектор на страстта".

Благодарение на това Томас прогнозира, че "късметът и благословиите, свързани с истинската любов, романтиката, запознанствата, плодовитостта или децата", могат да ви донесат късмет. Той казва, че това е "отличен момент" да се изявите, ако сте свободни, като отбелязва, че "може наистина да намерите "единствения". Ако сте обвързани, той казва, че можете да "запалите отново искрата си" и "да се наслаждавате един на друг още повече".

Томас подчертава значението на това да "намирате време за любов", особено докато "енергията ви благоприятства" до юни. Той ви предупреждава: Не позволявайте на любовта да се "изгуби", защото няма да я изпитате отново в продължение на почти дванадесет години!

Като оставим настрана романтиката, Томас казва, че около пролетта може да се прояви "повратен момент", свързан с дома, семейството или домакинството, като например "промяна на местоживеенето или необходимост да заместите близките си".

В края на годината той казва да внимаваме за движението на Марс! Това е така, защото той ще "възпламени вашия зодиакален знак" до Деня на влюбените, "правейки ви горещи, властни и магнетични". Томас казва, че "сексуалното ви желание вероятно също ще се разпали"!

По-късно през годината Томас казва, че през първата половина на лятото запознанствата ви "могат да бъдат изпълнени със страст и първична похот" - въпреки че след настъпването на есента той казва, че "вниманието ви ще бъде насочено изцяло към връзките и интимността". Той допълва: "По това време вероятно ще разберете къде се намирате с даден съюз."

Водолей (20 януари - 18 февруари)

През 2024 г. ви предстоят много осъзнавания, Водолеи. Томас казва, че това е така, защото се "запознавате" с Плутон, който зарежда вашия знак с енергия, макар че отбелязва, че в началото "може да се чувствате като в неравна ситуация".

Томас прогнозира, че ще получите желание "радикално да се освободите от моделите и поведенията във вашите взаимоотношения и личен живот". Ако случаят не е такъв, вместо това може да "забележите, че се чувствате по-доминиращи, притежаващи, обсебващи, магнетични или дори сексуални". Тази енергия може да бъде усетена през 2024 г. и да остане през следващите двадесет години", казва той.

Извън сферата на романтиката Томас казва, че Юпитер - планетата на чудесата - се движи през вашата сфера на домакинството, дома и семейството", което може да "донесе повече мир и щастие" в тези области. Ако решите да се преместите, той прогнозира, че "със сигурност ще му се насладите и ще завладеете жилище с привкус на магия".

Макар че тази енергия вероятно ще се задържи до юни, Томас казва, че "в сърцето ви ще се разпалят фойерверки", тъй като оттогава до края на годината Юпитер ще навлезе във вашия "сектор на страстта". Той казва, че това гарантира "блаженство и растеж" в областта на истинската любов, романтиката, запознанствата, плодовитостта или децата.

Много неща могат да се случат, ако сте необвързани, като например да откриете сродна душа, "която да ви заслепи и да промени живота ви завинаги". 2024 г. може да ви донесе и възможности, независимо дали сте във връзка, или не. Ако имате деца или се стремите да имате деца, Томас казва, че "сега може да имате късмет".

И накрая, Томас казва, че движението на Марс вероятно ще "засили харизмата и увереността ви" след Деня на влюбените в продължение на шест седмици, а романтичният ви живот може да стане "особено огнен" в края на лятото. Към края на годината Томас предупреждава за "предизвикателства, забавяния или объркване около партньорите и приятелствата".

Риби (19 февруари - 20 март)

Тази година най-накрая ще ви се стори солидна, Риби, благодарение на това, че Сатурн ще продължи да обикаля във вашия зодиакален знак през 2024-2026 г. Ако се чувствате така, сякаш на раменете ви тежи голяма тежест, Томас казва, че трябва да се "стегнете" и да се съсредоточите върху собствените си нужди.

Това може да стане чрез приключения, тъй като Юпитер - планетата на експанзията - ще ви "насърчава да пътувате и да общувате до юни", казва Томас. Възможно е дори да откриете, че "приятелствата ви се разрастват", тъй като в крайна сметка "се срещате с нови хора", независимо дали сте свободни или във връзка.

По това време Юпитер се премества и във вашата домашна зона, което според Томас може да "донесе късмет на дома и семейството ви". Той добавя: "Може също така да се преместите в по-широко и по-радостно жилище".

През есента в Риби ще има "мощно затъмнение", което според Томас може да доведе до "голям обрат в значима връзка" за хората в този зодиакален знак: "Това се фокусира особено върху това да постигнете своето и да приемете своята автентичност."

И накрая, Томас казва, че движението на Марс ще "разпали вашия магнетизъм, енергия и либидо през първата половина на пролетта", докато запознанствата и многото приключения вероятно ще се случат в началото на есента. "Само имайте предвид, че в края на годината може да започнат предизвикателства или объркване около желанията", добавя той.

 

Превод: GlasNews