Астролозите изброиха три знака на Зодиака, за които в близко бъдеще ще започне черна ивица. Очакват ги неприятности и предателства, сълзи и разочарования.

Овен

Изглежда, че късметът е обърнал гръб на Овен за цялото лято. Специалистите уверяват, че летният период ще бъде много тъжен за тази зодия. Според тях Овните ги чакат големи неприятности както в работата, така и в личния живот. Скандал след скандал, кавга след кавга, раздяла със сродната си душа, рискът да загубиш работата си – всичко това може да се окаже ужасна реалност за Овена.

 
Дева

Ако в ситуацията с Овен всичко е ясно и той практически няма шанс да излезе сух от водата, то Девите са имали малко повече късмет. Ще имат проблеми и в работата, и в личния си живот. Но много ще зависи от вашата реакция и поведение. Ако усетите, че назрява скандал с любимия човек, опитайте се бързо да изгладите грубите ръбове и да поговорите с него от сърце.

Водолей

За Водолеите лятото ще бъде сезон на финансови загуби. На работа ви очакват няколко неприятности, които могат да окажат значително влияние върху позицията и нивото на заплатата ви. Може дори да загубите работата си. Можете напълно да забравите за бонуси и бонуси.