Козирог

Изглежда, че разликата в комуникацията между вас и вашия партньор ще нараства през декември. Ако сте семейни трябва да предприемете действия, за да излекувате разлома по между ви. Не губете времето си, анализирайки какво се обърква между вас двамата. Опитайте се да пренебрегвате  дори и малките неща.

През декември може да не сте в най-доброто състояние, за да се справите с натиска на работата и семейния си живот. Трябва да отделите няколко моменти за релаксация. Не прекалявайте. Някой друг допълнителен почивен ден може да е достатъчно добър, за да презаредите батериите си.

Може би усетите финансовата криза през този месец. Неочакваните разходи, съчетани със спад в нивото на доходите ви, могат да означават тежки времена. Не се притеснявайте. Това е само временен спад. Бързо ще се възстановите и ще останете доволни от финансовата си сила.

Водолей

Тези от вас, които са семейни, ще прекарате много време, за да подновите романтичните си чувства един към друг. Дори ще искате да подарите на половинката си много специален подарък. Тези, които имат връзка, ще открият, че всички минали устни спорове са разрешени. Разведените могат да намерят добра партия чрез онлайн сайт за запознанства.

Може да се изкушите да отвърнете с гняв на някой колега, който ви създава проблеми на работното място. Бъдете спокойни. Просто игнорирайте неприятните думи, самообладанието ви тества само. Способността ви да работите под стрес в крайна сметка ще ви донесе успех.

Вашето финансово състояние може да се подобри в началото на месеца с вероятно увеличение на доходите ви. Бъдете предпазливи обаче при харченето на парите си и се опитайте да добавите още пари в спестовната си сметка, тъй като към края на месеца може да предстоят тежки дни.

Риби

Благодарение на вашата харизматична личност, вие ще привлечете вниманието на доста хора и ще получавате щедро комплименти, които ви полагат. Този месец също е чудесно време за поправяне на стари дрязги. Прекарайте месеца с партньора си и отпразнувайте с благост празничните дни.

Този месец най-накрая може да получите промоцията за работа, която отдавна чакате. Вашият труд и постоянство най-накрая ще ви се отплати. Вие заслужавате повишаване на заплатата. Това ще ви осигури финансова сигурност и спокойствие. Не се чувствайте притиснати от допълнителните отговорности, които могат да ви бъдат възложени в офиса.

Хората в бизнеса може да очакват спад в печалбата. Също така има възможност за голяма загуба, включително изплащане на огромни суми на клиенти, поради неправилни решения, взети по-рано, които са довели до жалби на клиенти.