Овен

Самотните да отворят сърцата си за нова любов през този ден. Не се страхувайте от разочарования и действайте днес. Влюбените двойки ги очаква добро настроение, за да се радват на чудновати романтични мигове в своята връзка.

Може би, ще отделите много време и енергия за задачи, които не са в списъка ви с приоритети. Звездите ви съветват да запазите самообладание. Аргументите ще бъдат ключовата сила.

Вероятно ще проявите съжаление, че не сте се възползвали от предоставените  намаления и промоции. Задоволете се с най-необходимото през този ден.

Телец

Предстои ви да вземете изключително полезни решения за вашата връзка. Това определено ще ви ощастливи и ще ви разкрие едно ново романтично начало.

Очертава се добър ден за кариерата ви, тъй като лесно ще може да превърнете някои от колегите ви във ваши съюзници, които да ви помогнат за реализирането на някои ваши големи идеи.

Днес ще бъде хубав ден по отношение на финансите. Радвайте се и на малкото, което ще ви се предложи, това също е благодат. Бъдете така добри, да не търсите заеми. В крайна сметка, приемете нещата, такива каквито са.

Близнаци

Очертава се добър период в семейно и любовно отношение. Вашето позитивно настроение, със сигурност ще добави една специфична подправка в отношенията ви с любимият ви човек

Вероятно, ще имате частични предпоставки, че заложените ви работни проектни няма да проработят, както сте си ги представяли. Препоръчително е да активирате своите цели и да ги постигате, защото не бихте допуснали да претърпите провал.

Този ден е благоприятен за вас във финансово отношение. Изглежда, ще имате това щастие да сключите повече сделки и да спечелите немалко пари от предишните си инвестиции. Въпреки това, бъдете внимателни и следете разходите си.

Рак

Благоприятен ден за вашата връзка, ала ще трябва да бъдете внимателни в разговорите с любимия ви човек. Въпреки, че ще бъдете хармонично настроени, не би следвало да преминавате границите, осъждайки миналото на партньора ви, или да водите спорове за бъдещето, кой ще доминира помежду ви.

Възможно е да усетите острите погледи на някои от колегите ви и критиката, която ще ви отправят, изглежда никак няма да ви се хареса. Ако сте допуснали грешка в работата си, не спорете, а се извинете и максимално бързо коригирайте сгрешеното.

Очаквайте финансови стимули през този ден. Продажбите ви ще са на ниво. Ако сте в бизнеса, ще постигнете нови висоти, тоест това би означавало и повече пари.

Лъв

Денят ще е благоприятен да поканите ваши приятели у дома ви на гости, в компанията на които се чувствате свободно и приятно. Бъдете максимално естествени, прекалената скромност няма да бъде приета добре.

Вероятно много идеи ще ви минат през главата, че ще ви е трудно да вземете някакво крайно решение свързано с работата ви. Помнете, че няма нищо вечно и всичко подлежи на корекция и промяна, стига да пожелаете.

Ситуацията с финансите, може би няма да е такава, каквато си я представяте и парите определено ще са малко днес. Това има и своята положителна страна, тъй като ще ви помогне да прогледнете реалистично на нещата.

Дева

Напрежението, което идва от близките ви хора, вероятно ще развали романтичните ви планове и ще се наложи да отидете на някое по-спокойно място, далеч от всякакви дразнители.

Днес ще има напрежение в работата ви, породено от неразбирателството ви с някой ваш колега. Колкото и различни позиции да имате, споровете ви няма да имат особен резултат.

Неочакван голям разход може да дестабилизира финансовото ви състояние днес. Не се притеснявайте, не го приемайте твърде песимистично, това положение ще е временно и много скоро ще се изправите на крака.

Везни

Денят ще ви вдъхнови да сте  малко по-екстравагантни, спрямо партньора си и да покажете една по-необичайна ваша страна, която ще впечатли партньора ви. Ще разполагате с всичко необходимо, за да постигнете това, което сте си наумили.

Навярно, мнозина от колегите ви ще допуснат елементарни грешки днес. Опитайте се да не бъдете твърде критични към другите. Вместо това ги подкрепете, бъдете съпричастни  към техните проблеми и им предоставете насърчителни съвети.

Днес, парите може да ви създадат семейни проблеми. Въпреки, че истинската причина за скандалите ви ще е по-дълбока, поводът за споровете ви най-вероятно ще са финансите и тяхната минимална наличност.

Скорпион

Вашите романтични шансове се очертават да бъдат на върха, но следва да внимавате, защото лесно биха могли да се изплъзнат от ръцете ви. Така че, ако сте самотни не прекалявайте с авантюрите.

Има вероятност някой колега да ви подлее вода. Вероятно, това ще се дължи на конкуренцията за по-платена и висока позиция във фирмата, към която сте причислени. Най-важното е да не се подавате на провокации.

Ако искате да сте на печалба, трябва много добре да проучите конкуренцията си. В крайна сметка не сте сами на пазара със стоки и услуги и трябва добре да предвидите, какъв да бъде печелившият ви ход.

Стрелец

Очакват ви чудесни любовни и романтични взаимоотношения, както и условия за нова интимната връзка. Препоръчително е да проявите умереност и да разчитате повече на своята интуиция, отколкото на обещанията.

Колкото и да сте натоварени с работни задачи, ще трябва да си правите по-чести почивки днес. Разпределете си ангажиментите практично, без да се впускате в надпревара дори със себе си.

Насочете времето, енергията и парите си към нещо продуктивно и доходоносно. Вместо да пилеете пари за излишни вещи, помислете в какво може да инвестирате. Удачната оферта ще бъде на педя от вас.

Козирог

Изглежда ще останете очаровани от интелектуалният потенциал на половинката ви. Ако добавите честност и разбиране към разговорите ви, денят ще бъде изпълнен с радост и позитивни моменти.

Неблагоприятно време в професионален план. Не се отчайвате, защото неуспехите са най-голямата мотивация и един провал няма да определи вашите качества като цяло. Ще се наложи да работите усърдно, за да се докажете.

Денят ще бъде добронамерен за финансите ви. Изпипайте нещата до всеки детайл във всяко едно отношение. Не оставяйте паричните си дела с краката нагоре, особено когато става въпрос за харченето на вашите доходи.

Водолей

Бъдете реалисти в това, което искате да постигнете днес. Позволете на любимия човек да ви помогне да се справите с тази задача, за да не витаете в облаците и да си поставяте недостижими цели. 

Подходящ ден да съградите нови мостове към своите колегите.  Така разговорите в професионален план, ще придобият същинският си вид за една градивна работна атмосфера.

Труден ден във финансовият ви сектор. Някои от вас ще изкарат на показ новите си придобивки, струващи немалко пари. Едва ли, ще впечатлите някого с подобни хвалебствия, най-вероятно ще си навлечете много завист.

Риби

Партньорът ви може да предложи идея, която в първия момент ще ви се стори доста изненадваща, но все пак го изслушайте. Може би, ще ви помогне да достигнете до решението, което търсите.

Изглежда, че ще работите толкова много, че пот ще се лее на работното място. Най-вероятно ще се уморите до краен предел, но в крайна сметка ще въздъхнете с облекчение след един дълъг и труден работен ден.

Навярно, трудно ще се справите с липсата на финанси през този ден. И все пак не се обезсърчавайте, вашите финансови реализации ще се подобрят скоро.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели  от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.