Овен

Размисълът за това как сте израснали професионално през последните няколко години може да бъде вдъхновяващ за вас днес, но разглеждането дали ежедневието ви е настигнало някакви големи, видими промени в живота ви може вместо това да ви покаже неща, които трябва да подобрите занапред . Първоначално изграждането на навици, които работят по-добре за вас, може да изисква от вас да изясните границите си с други, чиито навици са преплетени с вашите. Въпреки че може да се страхувате да нарушите спокойствието, по-дефинираните цели в крайна сметка биха могли да помогнат и на тях.

 Телец

Да опознаете някои от вашите познати по-добре като индивиди, особено хора, които обикновено виждате в големи групи, може да бъде достойна цел за вас тази година. Някой като този може да се превърне в много интелектуално стимулираща връзка, дори ако средата, в която обикновено се свързвате с тях, има напълно различно настроение. Опитайте се да попитате дали някой познат не е чел добри книги или статии напоследък и слушайте внимателно отговорите, които получавате. Не се страхувайте да започнете диалог!

 Близнаци

Нови приятели биха могли да бъдат привлечени от добрия ви характер днес, така че се насладете на всякакви неочаквани разговори, които може да имате с познати и непознати днес. Вероятно се представяте доста добре в този момент, което може да привлече хората към вас сякаш от нищото. За да ги задържите с вас за известно време, работете, за да поддържате здравословно даване и приемане във всяка комуникация между вас двамата. Можете да научите много от тези случайни срещи и може също да имате прозрението, от което някой друг се нуждае.

 Рак

Научаването на някои нови техники може да ви помогне да извлечете повече удоволствие от хоби или забавление, което е важно за вас. Може да сте се съпротивлявали на тази стъпка в миналото на основание, че ако позволите на някой друг да ви повлияе, това може да ви откаже да правите собствените си неща по свой начин. Въпреки това, ако можете да идентифицирате нещо, което е необходимо да научите, за да можете да продължите напред, може да успеете да намерите нов учител, който е подходящ за вас през 2024 година.

 Лъв

Може да има някои големи проблеми около финансовата страна на вашия дом или семеен живот, с които трябва да се справите скоро, а най-трудната част може да бъде да решите откъде да започнете такава непосилна задача! Днес поне можете да опитате да започнете да нахвърляте план. Не си позволявайте да изгубите от поглед гората заради дървото – направете всичко възможно, за да идентифицирате всички подробности, които наистина имат значение точно сега, и оставете по-малко спешните проблеми за по-късно.

 Дева

Подобряването на вашите взаимоотношения може да е цел за вас в този момент и може да мислите за увеличаване на потока от разговори с някой важен за вас човек. Въпреки че това е възхитително, внимавайте да скачате с главата напред в тежки теми. Най-добрият начин за изграждане на интимност в този момент може просто да се забавлявате заедно! Това, което кара всеки човек да се смее и усмихва, може да бъде уникално за него като индивид, така че можете да научите много за любимите си хора по този начин.

 Везни

Може да имате око за това, което трябва да подобрите във финансовия си живот днес. Каквото и да планирате да направите по въпроса, подходът към ситуацията от място, където се чувствате сигурни, трябва да ви помогне да вземете по-добри решения. Дори и да е най-лесно да видите какво ви липсва, трябва да има поне едно нещо, колкото и малко да е, което ви върви сега! Фокусирането върху всякакви положителни страни, които откриете, може да ви помогне да се доверите, че е възможен добър резултат и за други проблеми.

 Скорпион

Уважаването на себе си ще ви помогне да разберете къде са правилните граници на общуване. Ако искате хората да познават истинската ви същност, отварянето повече в разговорите ви може да помогне. Въпреки това, може да е трудно да се намери правилният баланс между задържането докрай и пълното разпръскване на мислите ви! Въпреки че може да се изкушите да започнете, като загърбите границите си толкова много, че да изтриете неудобни тайни, направете всичко възможно да останете фокусирани върху някои от вашите качества, в които сте искрено уверени.

 Стрелец

Днес може да се чувствате изтощени, но отговорът на вашата умора не е непременно да се сгушите в леглото си и да спите. Вместо това може да се поставите в среда, в която можете открито да изразите всички скрити части от себе си. Може да се изненадате колко енергични се чувствате, когато освободите енергията, която преди сте използвали, за да задържате нещата. Въпреки че може да се наложи да похарчите пари, за да получите пространството, от което се нуждаете, инвестицията може да си заслужава!

 Козирог

Ако се включите с дългогодишен ваш духовен или друг ангажимент, може да стане очевидно, че сте израснали и сте се променили много през последните няколко години, до момент, в който може да се чудите дали все още се вписвате там, където винаги сте принадлежали. Въпреки че неудобството на срещата може да ви изненада, приятелите ви все пак може да успеят да ви напътстват през нея. Те могат или да предложат начин, по който точките все още се свързват, или да ви помогнат да намерите нова общност, която ви подхожда по-добре сега.

 Водолей

Мислите ви вероятно са насочени към големи неща сега, тъй като може би обмисляте дали кариерата ви е в съответствие с това, което наистина цените в живота. Преди импулсивно да решите да си намерите нова работа тази година, помислете, че най-добрият начин да се застъпите за важна кауза не винаги е най-прекият начин. Може да успеете да постигнете повече, отколкото си мислите, работейки зад кулисите в настоящата си ситуация, така че отделете малко време днес, за да планирате по-фин подход.

 Риби

Опитът да разберете вашата цел и посока в живота може да бъде завладяващ за вас днес, но може да почувствате, че сте възпрепятствани от нещо извън вашия поглед. Ровенето в мистерията вероятно ще си струва! Въпреки че може да сте избягвали тази задача в миналото, защото е изглеждала трудна, в момента сте в добра позиция да направите някои изненадващи открития. Добро начало може да е да попитате по-възрастен член на вашето семейство за нещо, което винаги сте искали да знаете!

 *Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.