Овен

Дайте си малка почивка и се поглезете с нещо любимо. Помолете партньора ви да се погрижи за вашият комфорт и добро настроение. Ежедневно помагате на мнозина хора, оставете се днес в ръцете на другите да се погрижат за вас.

Ако работите в сферата на търговията, може да очаквате благоприятно развитие. Може да бъдете леко изнервени, но с лекота ще приключите този работен ден. Координирайте действията си и ще постигнете чудесни резултати.

Може би сте склонни да подходите към избора на стоки не от гледна точка на трезво изчисление, а от емоционална оценка, която може да ви подведе. Препоръчително е да търсете максимални бонуси или отстъпки през този ден.

Телец

Тези от вас, които търсят своята половинка, днес вероятно ще се опитат да намерят начин, по който да се обяснят в любов на някой, на когото се възхищават и харесват.

Очаквайте особено натоварване на работното ви място, което ще ви ангажира през целият ден. Вероятно, ще бъдете притеснени от личните ви проблеми, а това ще попречи на работната ефективност.

Вместо да отброявате дните, в които сте изкарали с по-ограничен бюджет, обмисляйки какво ново да си купите, по-добре пребройте всичко спестено и го запазете за непредвидени разходи.

Близнаци

Звездите ви предоставят чудесни мигове за любов и още нещо. Романтиката ще управлява сърцето ви през този ден, ден, в който усмивката непрекъснато ще бъде на лицето ви, а непознатите ще изглеждат познати.

Отдалечете се от големите планове днес. Усамотете се и  размишлявайте върху тях. Днешните часова са идеални за извършване на духовни промени и концентрация.

Печалбите, привлечени от новите ви инвестиции, ще бъдат много по-добре от очакваното. Използвайте тези допълнителни пари, за да инвестирате в други области, които изглеждат финансово изгодни.

Рак

Отделете си няколко часа вечерта, които да прекарате заедно, без значение колко зает е всеки един от двама ви. Имате нужда от това време заедно.

Създаването на красива и спокойна атмосфера ще бъде от първостепенно значение днес. Това включва поддържането уравновесено поведение и рационалност в работните ви действия.

Каквито и планове да си правите, ако не се придържате към правилата, които сами сте си наложили, трудно ще успеете да разпределите правилно парите си до края на месеца. Наложете си строга самодисциплина.

Лъв

Семейните взаимоотношения ще бъдат по-добри от допустимите норми днес. Влюбените двойки ще се наложи да бъдат по-търпеливи. Избягвайте прибързаните крачки в любовта.

Не се очертават проблеми на работното ви място. Всичко ще бъде много динамично днес, работните ви ангажименти ще са свързани с много движение. Ще се справите сравнително бързо с поставените  ви задачи.

Отстоявайте твърдо позицията си и ценете труда си. Не си позволявайте да извършвате услуги или да работите допълнително, без да ви бъде заплатено за това.

Дева

Отвън връзката ви ще изглежда брилянтно, въпреки това, дълбоко в себе си, вие вероятно смятате, че връзката ви не е толкова изпълнена с обич, колкото и да ви се иска да бъде.

Относно професионалната ви квалификация, познанията ви могат да се окажат твърде оскъдни днес. Опреснете знанията си или се консултирайте с онези колеги, които имат повече опит в тази област.

Толкова ще сте вглъбени в работата ви, за да сте сигурни, че ще извлечете максимум печалба, че дори няма да се сетите, че и вие имате нужда от малко почивка. Отпуснете се и си позволете да се поглезите с нещо.

Везни

Семейните и любовни връзки през тази година ще бъдат изпълнени с еуфория и оптимизъм. Възможно е определени събития от миналото да саботират вашите отношения през този ден.

Необходимо е да оцените личните си умения. Освен това, трябва да работите усилено, за да преодолеете собствените си ограничения. Вероятно, ще имате някои пречки в отношенията ви с ръководните кадри и колегите.

Вашият творчески дух ще ви помогне да преодолеете всяка финансова загуба. В крайна сметка, ще имате няколко печеливши идеи, които могат да подобрят финансовото ви състояние.

Скорпион

Планетите ще са благоприятно разположени, така че емоционалните и романтичните желания ще бъдат задоволени. Опитайте се да доловите истинските намерения на партньора си, но най-вече не бъдете дефанзивни.

Юпитер и Сатурн ще ви насърчават, помагайки ви да продължите усърдната си работа, без да изпитвате много големи затруднения. Административните и правни въпроси ще ви мотивират и ще донесат задоволителни резултати.

Има много области, в които да инвестирате парите си днес. Внимавайте много и не ги поставяйте на едно място, разпределете ги по различни сметки.

Стрелец

Вероятно, с лекота ще привличате вниманието към себе си, едва ли ще сте лишени от много ухажвания. Разбира се, от вас зависи дали ще се впуснете към романтични авантюри или просто ще се забавлявате.

Упоритата ви работа ще бъде възнаградена от съдбата подобаващо. Членовете на работния ви екип могат да разчитат напълно на вашата подкрепа.

Този ден ще ви предостави възможността да надникнете отвъд финансовите хоризонти и това ще завиши вашият просперитет. Ще имате повече време да се отпуснете, да си починете и да се почувствате по-свежи.

Козирог

Любовният ви живот ще бъде относително добър. Ще можете да укрепите вашите взаимни романтични отношения. Вероятно ще се наложи да вложите повече търпение и дипломатичност в семейно отношение.

Не се очертават множество конфликти в работата ви днес. Въпреки това, ще се наложи да бъдете изключително внимателни и предпазливи, спрямо ръководните кадри и колегите си.

 Възможно е да имате някакви финансови проблеми през този ден, но не трябва да се притеснявате, защото те няма да бъдат особено сериозни. Не са изключени изненадващи финансови ситуации.

Водолей

Предстои ви много дълъг разговор с любимият ви, след който ще си помогнете взаимно да преодолеете кризата в отношенията си. Ако сте били разделени за известно време, то днес най-вероятно ще се съберете.

Професионалният ви живот ще бъде изключително активен. Това ще ви предостави шансът да получите повишение или да смените работното си място. Колкото и усърдие да полагате в работата си, не очаквайте особено признание.

Планирайте финансовите си цели и се придържайте стриктно към заложеният ви бюджет. Не взимайте пари в заеми днес, защото бихте могли да си навлечете сериозни проблеми.

Риби

Около вас вероятно ще вибрира изключително позитивна енергия през този ден. Но тя е насочена по-скоро към приятелите, отколкото към половинката ви. Бъдете така добри да отделите повече внимание за истинската си любов.

Очертават се пречки с колегите ви или някой от ръководните кадри днес. Ще трябва да разрешите всички наболели проблеми, подхождайки с особено внимание.

Има вероятност да погасите известни разходи днес. Някои от вас биха могли да наследят задоволителна сума пари. Меркурий ви гарантира, че вашите нужди ще бъдат удовлетворени.