Овен

В личния си живот ще имате чувството, че вървите през минно поле - един погрешен ход и ще има експлозия. Това наистина ще ви постави на изпитание. Не позволявайте на другите да ви обвиняват за всичко - понякога и те са виновни. Не забравяйте да бъдете обективни към всички гледни точки, когато става въпрос за решаване на проблеми.

Телец

Във вашите отношения предстоят промени - ролите в партньорството ви могат да се променят или външна сила може да бъде причина за някои смущения. Необходимо е да обърнете внимание, че не реагирате под стрес на  връхлитащите изненади. Трябва да се съсредоточите и след това да подходите с вътрешно спокойствие към действие.

Кой иска да стане наш колега? Търсим млади хора с репортерски рефлекси

Близнаци

Въпреки че чувствате, че светът е ваш, не се опитвайте да го купите наведнъж. Важно е да не позволите на вашите финансови възможности да поемат контрола над парите ви, така че поддържайте стриктен преглед на финансите си. Помислете три пъти дали дадена покупка е наистина необходима.

Рак

Ако ви е трудно да се отпуснете, позволете си да релаксирате  за известно време, а защо не и мързелувайки, няма нищо срамно да изглеждате някак необичайно. Не е нужно да се доказвате пред останалите. Правете само това, с което се чувствате комфортно и спокойно, предпазвайки себе си от ненужен и излишен стрес.

Лъв

Трябва да реагирате спокойно на всякакви замисли или провокации от хората, които познавате. Ако се почувствате измамени, внимавайте на кого се доверявате. Препоръчително е да се занимавате само с тези люде, които не приемат настроението ви твърде сериозно. Почивката ще ви накара да се почувствате по - добре.

Дева

Вашата позитивна енергия ще бъде възпламеняваща, позволявайки на членовете от семейството ви да се радват на вашата компания. Ще се чувствате се достатъчно силни, за да се справите с почти всичко. Използвайте тази положителна енергия, за да се срещнете с нови приятели.

Везни

Опитайте се да подходите спокойно към нещата, без да се натоварвате твърде много от възникналите проблеми. Игнорирайте желанието да обвинявате съдбата или близките за всяко нещастие или провал, това попречи на отношенията ви. Може би трябва да отделите време, за да потърсите други причини за вашия лош късмет.

Скорпион

Многото малки дрязги, с които се сблъсквате, така или иначе няма да ви накарат да се почувствате по - добре. Заемете положително и спокойно отношение. Ако упорито се придържате към своите възгледи, конфликтите ще ескалират и грешките ви няма да бъдат простени толкова бързо. Ако сте готови на компромис, всичко ще бъде наред.

Стрелец

Ще знаете какво точно искате и ще съчетавате личните интереси с нуждите на другите. Никакви бариери не могат да ви пречат да реализирате плановете си. Вашите смислени и адекватни действия ще подобряват вашата репутация. Погрижете се за вашата фитнес форма и си изградете резерви от енергия за в бъдеще.

Козирог

Ще виждате красотата наоколо, всичко изглежда като ценно произведение на изкуството. Изпълнени сте с удивление от красотата на ежедневните ще откриете удоволствието и приятното взаимодействие с близките. Бъдете креативни и сами създайте нещо красиво.

Водолей

Обмисляйте внимателно всяка една възникнала ситуация, поставете ги в перспектива, за да получите ясна представа какво трябва да направите, за да постигнете целите си. Използвайте това като основен източник на вдъхновение, което ще ви бъде необходимо, за да осъществите плановете си.

Риби

Физически ще бъдете добре. Има вероятност да се откажете от някои лоши навици, които сте придобили. Помислете сериозно да се храните по по - здравословен начин и да спазвате определен режим. Навярно ще откриете хора с подобно мислене и оцените колко забавно да празнувате заедно успехите си.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.