Овен

Опитайте се по най-бързия начин да стигнете до върха на този ден. Няма да бъдете принудени да се борите, да се жертвате и да рискувате твърде много. Единственият проблем ще бъде разбирателството, така че не всеки ще успее. Колкото по-рано стигнете до финала, толкова по-бързо ще имате резултати, от които можете да се възползвате за по-дълго време.

Телец

Ще поддържате известна дистанция от хората като цяло. Няма да искате да задълбочавате чувствата и усещанията си , особено за да не се поддадете на конкретни искания, които не изглеждат никак интересни. Двойките ще изберат да си дадат отсрочка, особено ако има проблеми от различен характер. Това може да бъде начин да започнете отново, въпреки всичко.

Близнаци

Ще намерите удоволствие в най-простите неща и ще се наслаждавате на общуването с други хора. Вашето щастие и ентусиазъм са заразителни и засягат най-близките ви, които от своя страна са отзивчиви. Ако сте необвързани, може да сте изключително привлечени от бъдещ партньор или да имате омагьосващ ефект върху някой, към когото имате силни романтични желания.

Рак

Не се ядосвайте много днес, защото няма да сте виновни, ако не постигнете известна степен на щастие. Никой не би могъл да ви застави да промените решението си. Двойките не трябва да се обвиняват взаимно, а да разбират, повече от всичко друго, защо изпитват определени негативни усещания. Същите могат да бъдат анализирани и преодолени заедно, или да изчакат, за да преминат и да се подобрят с времето.

Лъв

Направете сметка на бюджета си. Желанието ви да организирате нещо, да излезете за няколко дни или да пътувате, е твърде голямо, така че е добре да започнете да мислите за това. Нищо не ви пречи да тръгнете и да пътувате, но не бива да подценявате финансовия аспект. Опитайте се да бъдете по-рационални, вместо да се хвърляте презглава и да мислите само за свършените неща.

Дева

Този ден ще бъде доста подобен на изминали, с леко чувство на несигурност, което ще ви обзема. Вероятно ви очаква нещо ново. Със сигурност не е лесно да успете да изградите здрава връзка или да я поддържате, но въпреки това трябва да опитате. Семейните ще имат вероятно повече трудности, свързани не толкова с кавги, а по-скоро с неспокоен климат, който няма да доведе до нищо. Може би е редно да помислите върху това.

Везни

Днес ще бъде трудно да общувате с близките си. Може би прекалявате с някои неща и ще се почувствате напълно неразбрани. Би било добре да направите крачка назад, да изчистите мислите си и да започнете да се справяте с споровете по по-спокоен начин. Ако днес се впуснете в разгорещени спорове, трябва да се запитате дали това е правилният начин.

Скорпион

Вашият нормален очарователен и въображаем начин на поведение е застрашен и другите вече не ви виждат както преди. Трябва да проявите известна сдържаност и да сте наясно с ефекта, който създавате, като сте толкова откровени. Твърде небрежното поведение с думите си, може създаде погрешно впечатление на хората около вас.

Стрелец

Духовната ви енергия ще бъде причудлива. Навярно с лекота ще определите как точно ще се развият нещата, защото интуицията ви ще се справи с твърде многото променливи през деня. Днес, ще имате вдъхновение за пазаруване и вероятно ще поискате да обновите визията си с нещо ново. Не бъдете консервативни и заложете на нещо по-различно, нестандартно и разчупено.

Козирог

Енергията идваща от Юпитер ще действа като стимулант и може дори да имате проблеми със сънят си тази вечер. Използвайте енергийния прилив да постигнете нещата, които отлагате да от много дълго време. Финансовото ви състояние ще е относително добро през първата половина от деня. Вероятно, няма да ви е трудно да се заемете с важни парични въпроси, за да постигнете добри печалби.

Водолей

Може би ще използвате свободната си воля, за да се противопоставите на това, което трябва да се случи, сиреч  изобилието от енергия ще бъде фактор, така че цикълът на даване и получаване да не бъде нарушен. Вероятно, ще искате да направите някои много желани покупки, но ще разполагате с ограничен бюджет. Изглежда ще си мислите, че преминавате през труден период.

Риби

Изглежда през този ден вероятно ще се наложи да изразходите повечето от спестяванията си. Едва към края на деня може да очаквате подобрение в сектор финанси. С мощните вълни на оптимизъм, които се носят в духовен план, които ще ви навестяват днес, би било печеливш ход за вас да запазите спокойствие, отблъсквайки се от страха и съмненията.

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa.