Овен

Възможно е да преминавате през криза, в която очакванията ви се разминават с мечтите, които сте имали. Може би, е време да слезете на Земята и да си поставяте по-реалистични цели свързани с личния ви живот. Днес, може да имате неизчерпаема енергия на работното ви място. Забравете това, което е било вчера и проблемите, които сте имали предните дни и започнете на чисто да реализирате идеите си. Ако се чудите, защо не печелите повече пари и изоставате с финансите, то значи се страхувате да поемете рискове. Може би, е време да се престрашите да инвестирате в акции.

Телец

Могат да възникнат спорове с членовете на вашето семейство и личните ви взаимоотношения може да се влошат. Вероятно ще бъдете обвинени в неща, за които нямате вина. Ще имате шанс да постигнете големи резултати в работен план. Препоръчително е да продължите да работите върху стар - изоставащ работен проект. Този ден не е подходящ за подписване на документи, договори, сделки и прочие. По-добре отложете преговорите, за да се избегнат евентуалните загуби.

Близнаци

Чувството ви за хумор и няколко вица може да са ви от полза, за да накарате любимият ви човек да се усмихне. Може да се наложи да разведрите обстановката, ако забележите че половинката ви е твърде сериозна. Ще сте нетърпеливи да споделите идеите и концепцията си за развитие на фирмата, в която работите. Преди да направите въодушевеното си представяне, си направете план със структура и го следвайте стриктно и дисциплинирано. Ако притежавате власт и пари, то днес може да помогнете на много хора изпаднали в беда. Благотворителните дейности ще ви донесат удовлетворение, вместо да си купите поредната вещ.

Рак

Вероятно някои от вас ще стигнат до извода, че романтичните връзки са загуба на време и че намирането на точния човек е почти невъзможно. Това негативно мислене само отблъсне доброто във вас. Отделете малко време, за да се справите с негативните си възгледи и потърсете положителните страни на любовта. Днес може да се породи недоволство от работата на някои ваши колеги. Проявете разбиране, вместо да се сблъскате в конфронтация или да се стигне до разваляне на колегиалните ви отношения.  Меркурий вероятно ще постави началото на реализацията на финансовата ви стратегия. За всеки случай, проверете всички детайли обстойно още веднъж. Възползвайте се от финансовият си баланс и може да разгърнете своят паричен потенциал днес.

Лъв

Днес, може да ви е нужно малко повече време, докато убедите партньора ви, че сте прави и трябва да ви послуша за определени въпроси. Макар и с повече трудности, усилията ви няма да са напразни, тъй като резултатите ще са по-дълготрайни. Ако се оставите на течението и се поведете с някои ваши колеги да си губите времето в сладки приказки, може да бъдете подведени и излъгани за някои неща. Звездите съветват да не сте толкова лековерни и да имате едно на ум. Ще бъде добре да се възползвате от влиянието на Меркурий, за да реализирате по-големи печалби. Управлявайте хитро активите си или се опитайте да намерите нови източници на доходи.

Дева

Не е нужно да подлагате партньора си на тестове и проверки, за да се убедите в искреността на чувствата му. Имайте повече доверие в половинката си и се опитайте да изгоните от главата си всички съмнения и страхове, които имате. Вероятно, ще бъдете предупредени да не захващате с нещо, което би навредило на имиджа на фирмата, в която работите. Направете си списък с това, което да избягвате да правите и темите, които да не засягате в разговори. Ако искате да спестите малко пари днес, потърсите по-евтини алтернативи на стоките, които обичайно купувате. Може да се изненадате от доброто качество на бюджетните продукти, което е доста сходно до това на големите брандове.

Везни

В стремежа ви работата да ви върви безпроблемно и да се издигате в кариерата, вероятно обръщате все по-малко внимание на партньора си. Звездите ще ви дадат знак, че е време да се поспрете и да помислите как да оправите нещата в личния ви живот. Ако се надявате на някакъв голям финансов бонус за принос в работата ви, най-вероятно стойността ще е значително по-ниска. Колкото и да се раздавате и да работите неуморно, не се надявайте трудът ви да бъде оценен според заслугите ви. Преди да вземете решение да инвестирате в нещо ново, първо помислете за всички възможни неблагоприятни последици и рискове. Ако сте убедени в успеха и сте пресметнали всичко, може да вложите средствата си.

Скорпион

Ако във връзката ви виси във въздуха някакъв въпрос, на който в момента не можете да дадете конкретен отговор, по-добре го оставете така. В случай, че се разровите по-надълбоко в проблема, може да си навлечете повече неприятности. Не предприемайте рискови действия в работата си на своя глава. Непремерените рискове вероятно ще са губещи, така че по-добре се консултирайте с шефа си или с някой ваш колега преди да пристъпите към подобни смели действия. Според разположението на Уран трябва да сте нащрек за всяка една възможност, която може да ви доведе до голям финансов подем. Възползвайте се от всяка една изгодна ситуация.

Стрелец

Обикновено сте много лоялни към вашият партньор и се стараете всичко в отношенията ви да е по конец. И днес няма да изневерите на себе си в стремежа си да удовлетворите всяко едно желание на вашият партньор. Оставете приятелството си с колегите ви на страна за няколко часа, докато свършите важно задължение, което са ви възложили с много кратък срок. В противен случай, трудно ще се концентрирате и може да допуснете някои груби грешки. Бъдете щедри макар и в по-малки мащаби. Един лев може да няма голяма стойност за вас, но за някой беден може да бъде много, тъй като може да нахрани някой изпаднал в беда.

Козирог

Партньорът ви може да не бъде достатъчно толерантен към вашите чести закъснения. Тези малки съмнения не трябва да бъдат причината за прибързани заключения. Не пренебрегвайте и личния си живот днес. Днес е време за размисъл върху вашите планове в професионален аспект. Необходимо е да оцените личните си умения. Освен това, трябва да работите усилено, за да преодолеете собствените си ограничения. Ще имате много разходи, свързани с вече пораснали деца, които ще ви натоварят значително много. Навярно ще се нуждаете от тяхното разбиране и подкрепа, но нещата няма да се получат според вашите очаквания.

Водолей

Има вероятност да бъдете стресирани от някакви събития. Партньорът ви може да бъде разтревожен за вас. Не отказвайте подадената ръка и поговорете със своята половинка открито. Планетите предвиждат нови преживявания в работата за повечето от вас. Ако имате нужда от помощ, винаги можете да попитате колега или приятел за съвет. Те ще ви помогнат с удоволствие. Ще бъдете по-балансирани и ще имате самочувствие. Днес не се колебайте да завладеете нови финансови територии. Има много области, в които да инвестирате парите си. Внимавайте много и не ги поставяйте на едно място, разпределете ги по различни сметки.

Риби

Можете да се сблъскате с някои проблеми, но нищо твърде сериозно. Всичко може да бъде разрешено със зрял разговор или  компромис. Бъдете учтиви, не си пестете любезните думи. Ще бъдете пасивни предимно в работата, където темпото ви на действия ще бъде на средно ниво. Вероятно през последните дни сте били много активни и имате нужда от почивка. Възможно е от време на време да има някакви финансови проблеми през този ден, но не трябва да се притеснявате, защото те няма да бъдат особено сериозни. Съществува и възможност да получите допълнителен доход.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.