Овен

Любимият ви човек може да се представи днес като прекрасен цените си съвети. Ако имате колебания по някакъв въпрос и ви е трудно да вземете решение, половинката ви ще ви улесни значително.

От вас ще се изисква търпение в този ден, докато убедите колегите ви, че новият подход може да реши даден проблем, който ви тревожи от доста време.

Внасянето на нещо ново в дома ви ще ви се отрази чудесно, така че можете спокойно да пазарувате в магазините за домашни потреби. Вероятно, ще се вдъхновите и да покажете кулинарните си умения.

Телец

Успехите ви в работата може да станат повод за гордост и възхищение от страна на половинката ви. Дори да не ви остава достатъчно време за любимия ви човек, то знайте че се гордее с вас и винаги ще имате подкрепата му.

Ако днес ви предстои важен разговор с шефа ви или някой ваш колега с ръководна функция, то първо се уверете, че сте спокойни и не сте склонни към избухливи изблици. В никакъв случай не повишавайте тон и не отправяйте гневни нападки.

Малките ограничения днес и въздържание от шопинг или излизане с приятели може да ви спести доста пари. Това ще ви донесе удовлетворение, едва когато постигнете целта си за спестявания.

Близнаци

Любовта и романтиката днес може да се издигнат на друго ниво с помощта на романтичен филм или книга, която наскоро сте прочели. Приложете всичко научено и ще се изненадате от ефекта на всичко ново, което сте интегрирали във връзката ви.

Възгледите ви за работния процес може доста да се различават от тези на колегите ви, така че намерете златната среда и бъдете склонни на компромис. Крайностите не са препоръчителни.

Ако имате някакви колебания, дали да вложите голяма сума пари в някоя нова технологична джаджа, то се доверете на интуицията си. Колкото по-мнителни сте, толкова по-добре за вас, тъй като сами може да се откажете от вземането на погрешно решение.

Рак

Може би е време да дадете малко повече свобода на партньора ви и да покажете, че му имате доверие. Колкото повече ограничения налагате, толкова по-голям ще бъде шанса да бъдете отхвърлени от любимия ви човек.

Ако сте изгубили мотивация за работа, то си спомнете, защо изобщо сте избрали настоящата си работа. Дали заплатата е водеща или каузата, зад която сте застанали, което и да е от двете, едно малко напомняне може да промени възгледите и мотивацията ви.

Вероятно, научените уроци за личните ви финанси са ви направили малко по-мъдри и вече не разхищавате толкова средства за забавления и луксозни вещи. Осъзнаването на допуснатите грешки ще ви направи много по-осъзнати в избора ви дори на някои дребни неща.

Лъв

За да върви всичко както трябва във връзката ви, може би ще е необходимо да вземете нещата в свои ръце и да упражните контрол над половинката си и изборите, които прави, като разбира се като не стигате до крайности. Разговорите ще са ключови за вас.

Нестандартното ви мислене може да се окаже много ценно за фирмата, за която работите, стига да споделите идеите си с шефа и колегите ви. Това да излезете от рамките на общоприетото може да е малко рисково, но и доста печелившо, така че си струва да се опита.

Старайте се да сте максимално спестовни днес и най-вече да възпрете половинката си от луд шопинг, който да изпразни банковата ви сметка. Упражнете строг контрол, ако не искате да си имате семейни проблеми свързани с парите в семейството ви.

Дева

Вслушайте се в желанията на партньора ви и не насилвайте нещата, ако има някакви временни пречки, които са застанали на пътя ви. Един малък компромис ще ви отвори път към бъдещи вълнуващи преживявания.

Стресът в работата може да ви дойде малко в повече, но последното нещо, за което може да си помислите е да си вземете почивка. Целта, която сте си поставили може да е доста амбициозна и да ви изтощи.

Ще се наложи да посветите този ден за корекции на вашия бюджет. Вероятно имате доста пропуски или грешки, които водят до изтичане на излишни пари. Огледайте всеки един финансов детайл и всички шансове за успех ще бъдат налице.

Везни

Звездите ви съветват да измислите оригинален начин, по който да покажете чувствата си. Дали ще изпеете песен или ще напишете стихотворение, зависи от вашият талант, но бъдете сигурни, че посланието ви ще остане завинаги в съзнанието на половинката ви.

Днес, може да имате доста „дразнители“ сред колегите ви на работното ви място, които нарочно да се опитат да ви провокират, за да излезете извън кожата си. Не се поддавайте на подобни манипулации и продължете работата си по обичайния начин.

Виждането на нещата, които вече притежавате и пренареждането на гардероба ви, може би ще ви отвори очите да не се затрупвате с излишни неща, които вече имате. Въздържанието от импулсивни покупки и ненужни стоки на намаление, ще са само във ваш плюс.

Скорпион

Днес, може да изпитате някаква носталгия по романтиката и любовта, която сте имали в самото начало на връзката ви с вашият партньор. Повод за това може да станат стари снимки, които случайно сте открили. Връщането в „онези времена“ може да ви отдалечи от действителността и да ви вдъхнови да възродите пламъкът във връзката ви.

Вместо да сте лицемерни, за да се харесате на другите, звездите съветват да бъдете себе си без маски и преструвки. Това ще бъде много по-добрата и печеливша стратегия да имате повече приятели сред работният ви колектив.

Има голям риск за вас от загуба на пари през този ден, така че се откажете от всякакви залагания и хазартни игри. Денят не е подходящ за инвестиции и сключване на сделки, така че отложете това за друг по-благоприятен ден.

Стрелец

Енергията, която ще имате днес ще е повече от впечатляваща, за да постигнете всичко, което сте си наумили да правите с вашият партньор. Водещата ви роля във връзката, ще ви позволи да реализирате и най-смелите ви фантазии. Всичко, което поискате днес, ще ви бъде дадено.

Вероятно, трудно ще сдържате емоциите си днес, тъй като ще се натъкнете на куп неща, които ви дразнят и множество страдания от грешките, които са допуснали колегите ви.

Ако се чудите дали да похарчите пари за нещо, което искате от дълго време. Сънят ще ви помогне да послушате подсъзнанието си и да вземете най-правилното решение.

Козирог

Чудесен ден за предложения от ваша страна. Тези, които се колебаят дали да поканят някого на първа среща, най-добре да се възползват от благоприятното разположение на звездите. Не губете и минута време и действайте смело.

Денят ще е подходящ за пренареждане и разчистване на работното пространство около вас. С новата подредба, гениалният ви ум лесно ще влезе в действие и много по-лесно ще развихрите въображението си в работата ви.

Събирането на ценна информация може да ви спести не малко пари. Доброто предварително проучване и четенето ще са ви от полза, така че се посветете на тази дейност днес, за да сте информирани за всичко.

Водолей

Партньорът ви ще бъде вашето убежище за сигурност, закрила и подкрепа. Благодарете му за доброто отношение и помощта, която ежедневно ви оказва. Връзката ви е стабилна, така че няма от какво да се притеснявате.

Подгответе се за промени в начина ви на работа, който ви налагат вашите началници. Където и да се намирате в йерархията, знайте че работата с нови технически средства и програми ще е много динамична и ще трябва да се обучавате в движение.

Купуването на обичайните неща, които взимате на седмична или месечна база, едва ли ще ви донесе удовлетворение от шопинга. Експериментирането с нещо ново може да е точно това, от което имате нужда в този момент.

Риби

Денят ще е благоприятен за разкриване на чувства, тайни и мечти. Разговорите ви за бъдещето, което си представяте заедно, може да продължат часове наред и да ви отведат в един розов, илюзорен свят.

Това, което ви напомнят звездите днес е да не забравяте правило номер едно в за професионално поведение – Водете се от разумът, а не от емоциите. Спазите ли това, всичко ще бъде наред в работата ви през този ден.

Днес, може да сте толкова привързани към идеята да не посягате към спестяванията си, че буквално да изпитвате чувство за вина. Позволете си да си доставите малко радост без угризения.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.