Овен

Ако търсите съчувствие и съпричастност от партньора ви днес, вероятно няма да ги откриете, тъй като няма да е в настроение за дълги разговори. Изчакайте да отмине бурята, за да не разваляте взаимоотношенията си. Днес ще имате много добри идеи, които ще искате да реализирате, но ще се наложи да потърсите помощ от колега, за да ги доусъвършенствате. Няма нужда се мъчите сами след като работите в екип от специалисти. Малко по-малко приходите ви ще се увеличават през този ден. Разбира се, ще трябва много усилена работа, за да се насладите на финансовият еквивалент, който очаквате. Бъдете по-сдържани с пазаруването днес.

Телец

Вероятно, ще се сблъскате с по-консервативен начин на мислене, присъщ на опитните и зрели хора. Не бързайте да отхвърляте направените ви предложения и се вслушайте в дадените ви съвети от близки вам хора. Очертава се натоварен ден. Много е вероятно да ви затрупат със работни задачи. Ще се наложи да се мобилизирате и трябва да си съставите набързо график за неотложните задачи през този работен ден. Днес финансовото ви състояние ще бъде на добро ниво. Вероятно, ще разполагате с пари, с които ще можете да изплатите дълговете си и дори ще ви остане известна сума за семейството.

Близнаци

Има вероятност някои събития днес да ви дадат храна за размисъл, относно връзката ви, очакванията и надеждите, които имате за бъдещето с партньора ви. Не отлагайте сериозните разговори. Денят е особено благоприятен в сектор работа. Постарайте се да страните от излишни забележки към вашите колеги. Преди всичко покажете своята добронамереност на работното си място. Вероятно, ще имате чудесната възможност да подобрите финансите си днес. За да стане това, има едно условие, да се възползвате максимално от всяка появила се възможност за печелене на пари.

Рак                                                                       

Има вероятност днес да пламнат спорове и конфликти между вас и партньора ви. Може да ви е много трудно да разрешите проблемите си, но просто изчакайте половинката ви да се успокои. Не се претоварвайте на работното си място днес, и без това няма да се справите, заради проблеми от различен характер. Съхранете силите си, за да се справите в идните дни с много повече работни ангажименти. Вероятно, няма да обърнете особено внимание на финансите, но ще се наложи да прегледате бюджета си няколко пъти днес. Може би, ще изскочат още непредвидени разходи. Направете си добра аритметика за предстоящите приходи и разходи.

Лъв

Не си губете времето в размисли и самоанализ, а се оставете на течението без много да му мислите какво ще се случи. Колкото повече се вглъбявате в недостатъците на личните ви взаимоотношения, толкова по-зле ще се чувствате през този ден. Информацията, която ще получите днес, може да ви накара да приложите нов подход в работата ви, който да е съобразен с обстоятелствата и особеностите на клиентите ви. Бъдете деликатни, за да не засегнете някого през този ден. Нищо няма да е в състояние да развали доброто ви настроение днес. Финансовото ви състояние е стабилно и мислите ви вероятно ще бъдат насочени към това коя стая да ремонтирате от дома си или как да промените интериора.

Дева

Потърсете подкрепата от любимия си човек. Ако има търпението само да ви изслуша дори, ще се почувствате далеч по-добре, че някой разбира проблемите и депресивното състояние, в което сте изпаднали. Вероятно, ще бъдете обгърнати от негативна енергия на работното ви място. Очертава се лош ден в сектор работа. Ако сте безработни и имате уговорка за интервю, направете всичко възможно да отложите интервюто за утрешния ден. Ако възнамерявате да похарчите малко повече днес, ще бъде добре да следвате мъдростта, че добрите пари са онези, които са похарчени разумно.

Везни

Не забравяйте, че добрите отношения винаги се състоят и от компромиси. Потребно е малко повече чувствителност и внимание от ваша страна. Необходимо е да избегнете недоразуменията още в зародиш. В противен случай очаквайте буреносен спор. И днес вероятно ще се наложи да се поизпотите на работното ви място преди да излезете в отпуск. Вместо да мечтаете и да витаете из облаците, губейки си времето, по-добре се концентрирайте върху работните си задачи. Денят не е благоприятен във финансовия сектор.  Има вероятност от рискови ситуации, които биха могли да ви създадат изключителни главоболия.  Звездите препоръчват, да се въздържате най-вече от инвестиции.

Скорпион

Ако не сте обвързани и имате среща тази вечер, най-лошото нещо, което може да направите е да се представяте за някого, който не сте в действителност. Фалшивият образ бързо ще бъде разгадан на следващите ви срещи и тогава може горчиво да съжалите за лъжите си.  Препоръчително е да работите по установеният ред и правила, без да навлизате в нова материя и непозната територия. Изчакайте обратната връзка от прекия ви ръководител и внесете необходимите корекции, които ви препоръчат. Макар и печалбата ви днес да не е много голяма, най-после ще си отдъхнете, че финансовият ви план започва да дава очакваните резултати. С малки стъпки се приближавате към заветната си цел.

Стрелец

Денят ще позволи на мечтите ви да се превърнат в реалност. Вие и партньорът днес ще се чувствате като герои от приказките. Ще разберете, колко много се обичате и колко ви е трудно в моментите, когато не сте заедно. Ще имате възможността да се захванете с всички видове работни задачи и проекти без особени проблеми. В работния ви сектор, нещата стоят добре и ще си свършите много добре работата според възможностите си, разбира се. Навлизате в доста положителен период за финансите ви, така че ако инвестирате малко пари, може да имате добри печалби. Този ден ще бъде изключително динамичен, така че не изчаквайте дълго, а по-скоро действайте.

Козирог

Плановете ви за деня в компанията на половинката ви, вероятно ще изискват доста финансови средства, които на този етап не може да си позволите. Не се притеснявайте, тъй като може да си прекарате деня прекрасно, дори когато сте пестеливи. През този ден, може да си навлечете  неудовлетворението на колегите си. Въоръжете се с търпение, потушете емоциите си, за да завършете работните си задачи без досадни конфликти.  Очертават се парични проблеми, които могат да ви причинят известни неприятности.  Ще се наложи да вложите повече усилия, за да удържите на финансовият натиск.

Водолей

Изчистете съзнанието си от всички разочарования и спомени от минали връзки. Освободете се от целия този емоционален багаж, за да внесете ред и хармония в настоящия ви любовен живот. Най-важното, което трябва да запомните днес е да не давате обещания, които не може да изпълните в службата ви. В случай, че имате бизнес, опитайте по всякакъв начин за избегнете разплащанията през този ден. Нещата с финансовото ви положение не изглеждат добре днес. Ако не сте достатъчно дисциплинирани и изхарчите повече от колкото може да си позволите, то много лесно може да изпаднете във финансова криза.

Риби

Това, което правите най-добре е да защитавате мнението си на всяка цена с подходящите аргументи и доказателства. Опитайте се днес да не водите словесни битки с любимия ви, тъй като има опасност да го нараните и обидите. Много е вероятно да сте задълбани в някой отдавнашен проблем. Днес ще се убедите, че не може да бъде решен по вашият начин. Опитайте се да погледнете този проблем от друг ъгъл и ще успеете. Едва ли, ще изпитате притеснения във финансово отношение. Нещо повече, има вероятност за допълнителни парични източници, които ще стабилизират финансовия ви статус.  

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен от астрологичния психолог и езотеричен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.