Овен

Ще трябва да се изправите пред вътрешно изпитание на силата, постоянно притиснати от проблемите на други хора. Те могат дори да наранят чувствата ви или да ви разстроят. Вземете конструктивен подход към тази трудна ситуация. Може да сте изпълнени с много енергия в работата си през този ден, но вероятността да пропилеете тази енергия по тривиални въпроси е голяма. Също така, вероятно с нетърпение ще очаквате решение или резултати от ваш проект. Неблагоприятен ден за  успешен бизнес. Стойте настрана от рискови проекти, тъй като шансовете ви за печалба са малки. Възможно е да понесете значителни загуби и ще съжалявате за днешните решения.

Телец

Поведението ви вероятно ще бъде неприятно и раздразнително. Помислете добре дали си струва да се разстройвате за определени неща. Не се изолирайте от приятели и семейство, а се опитайте да бъдете по-общителни. Вероятно, ще проявите упоритост при извършване на работните си задачи, а това никак няма да се понрави на колегите ви. Изглежда, че ще отстъпите, в името на общото благо. Ако планирате да правите някакви финансови транзакции, изчакайте малко и обмислете нещата. Има някои препятствия по пътя, които пречат на въпроса да се справите толкова гладко, колкото сте си представяли.

Близнаци

Излезте и се насладете на живота пълноценно. Вие ще излъчвате вътрешно спокойствие и спонтанност, които другите намират за неустоими, така че се присъединете към звездната благословия. Ще имате много енергия да се справите с много нови проекти, но за съжаление нещата няма да вървят гладко в работата ви и ще се наложи първо да се справите с проблем, който ви спъва работата и ви създава доста трудности. Днес ще се справите с финансовите въпроси с обичайния си апломб и трябва да обмислите различни видове инвестиции. Дори ако просто търсите изгодни предложения, ще можете да различите добри от лоши оферти.

Рак

Вашата оптимистична и позитивна харизма е магнетична. Приятел или член на семейството може да се нуждае от вашата помощ доста скоро, така че не се колебайте да им предложите помощ. Относно кариерата ви, за да стигнете до сърцевината, ще трябва да се потрудите доста, и може би ще претърпите доста разочарования от истините, които ще разкриете. В случай че искате да инвестирате спестяванията си в нещо ново, сега е моментът да го направите. Ако пък обмисляте да инвестирате в нещо по-осезаемо, не се колебайте да попитате близките си за съвет.

Лъв

Време е да се насладите на живота със семейството и приятелите и да планирате заедно развлекателни дейности. Днес имайте предвид, че тези специални моменти са много редки и ценни. Избягвайте да бъдете злонамерени по отношение на каквото и да било случай, по-скоро покажете професионалното си влияние, за да наложите респект върху подчинените си. Днес ще се почувствате сигурни и свободни от необходимостта да направите рискови избори. Най-добре можете да разрешите проблемите с бистра глава и смело сърце.

Дева

Ще трябва да се примирите с известни неприятности в личния си живот, като многократно ще ви се иска да вземете отношение към неудобни конфликти. Ако намерите правилния начин да се справите с нещата, ще имате успех. Не бъдете прекалено твърди към колеги, които биха искали да изразят мнението си. Вероятно допускат грешки, които все още не осъзнават. Ще бъде добре, да не ги съдите по презумпция. Помолете ги да ви разяснят вижданията си. Вашите съвети по финансови въпроси са много търсени, особено за проекти, които предприемате с други хора. Споделяйте знанията си свободно с тях, но не раздавайте всичко.

Везни

Имате изобилие от енергия за себе си, отношението спрямо семейство и приятели, ще бъдат спокойни и хармонични. Можете да сте сигурни, че вашите близки ще ви предоставят необходимата подкрепа. Променете тактиката си, опитайте се възможно най-бързо да коригирате начина си на мислене и работете с пълна пара. Ако успеете да приложите това, работата  ще ви се стори като детска игра. В случай, че имате свободни пари, сега е добър момент да инвестирате. След това можете да гледате към бъдещето по положителен начин, сигурни в знанието, че вашата инвестиция ще бъде ползотворна.

Скорпион

Може да пострадате от прегаряне и да загубите интерес към другите, вероятно имат да ви връщат определена услуга. В крайна сметка отношенията работят най-добре, когато има взаимност. Вероятно, някои от вас ще се почувстват като корабокрушенци на работното си място. Вместо да изпадате в такива драми, направете всичко възможно да се запознаете в дълбочина с работните си ангажименти. Нищо не може да ви спре през този ден и цялата ви финансова стратегия изглежда успешна. Това важи и домакинските въпроси. Няма за какво да се притеснявате, тъй като сте в печеливша серия.

Стрелец

Гледайте спокойно на живота и оставете тревата да расте над старите вражди. Насладете се на съживяването на старите контакти и потъването в носталгия. Условията са идеални, тъй като ще получите много доверие и обич. Въпреки натовареният ви график, делегирането на задачи ще се окаже лесно. Звездите ви гарантират плавен напредък, както в качеството, така и в ефективността на работата ви. Вашите финанси преминават през положителна фаза. Ако се притеснявате, че сте затънали в коловоз от  неуспехи, животът ви ще започне да се променя сега. Старите препятствия ще отпаднат.

Козирог

Ако сте възнамерявали да подновите стари приятелства или да разрешите спор, но не сте знаели как да го направите, сега е най-добрият момент да загърбите опасенията си и да продължите напред. Трябва да стигнете до върха на нервното напрежение, за да разберете, че всеки един момент е ценен за растежа в кариерата ви, че никога не трябва да спирате да се обучавате, а напротив. Ако трябва да се вземат трудни финансови решения, можете да разчитате на чужда подкрепа. Говорете откровено за съмненията си с половинката или с партньорът си и се опитайте да намерите решение заедно.

Водолей

Използвайте този ден, за да подновите контактите със семейството си. Те ще бъдат доволни и може дори да успеете да разрешите стари конфликти, като посредник или като направите първата стъпка за изясняване на нещата. Звездите ви съветват да избягвате всякакви противоречия с шефовете си през този ден. Оправданията на зададени към вас въпроси, биха могли да доведат до разгорещен дебат, от който едва ли ще излезете победители. Звездите са благоприятно разположени и ако не сте прекалено прибързани, можете да направите някои добри печалби. Не се страхувайте да потърсите съвет от трето лице.

Риби

Взаимното доверие, което споделяте, ще се увеличи и другите хора ще се чувстват спокойни с вас. Може би някой ще ви разкрие интимни подробности, които правят връзката ви с него или нея още по-интензивна. Работният ви ден се очертава да бъде наелектризиран, изпълнен с прекомерно нови работни ангажименти. Опитайте се да съставите такива работни планове, отговарящи на възможностите ви. Нещата изглеждат добре по отношение на финансите. Всяка транзакция ще върви добре и обичайните борби с  конкуренцията стават ненужни. Използвайте тази тиха фаза, за да разберете за нови инвестиции.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.