Овен

Ако трябва да се възстановите от поредното неразбирателство, сега е моментът да го направите. Със сигурност можете да опитате да подобрите семейните си отношения или интимното приятелство, но трябва да бъдете по-решителни. Малки недоразумения с колеги или клиенти, вероятно ще ви развалят настроението през този ден. Ще бъдете по-склонни да разрешите този неприятен казус с аргументи, отколкото да се отдадете на безумните си емоции. Вероятно, вашите неуморни усилия ще ви доведат до успех и ще донесат парични печалби. Можете да очаквате подобрено финансово състояние, което може би ще ви позволи да изчистите всички чакащи дългове.

 Телец

Ако изпитвате и най-малкото чувство на страх за интимните ви взаимоотношения, тогава ще изпаднете в дискомфорт. Добрата новина е, че можете да се измъкнете от ситуацията. Просто бъдете по-наясно със собствените си ограничения. Трябва да внимавате много какво говорите на работното си място. Ако не сте убедени в своите думи, избягвайте да ги излагате като истинност, защото може да объркате колегите си. Вероятно, няма да успеете да спестите пари днес, колкото и усилия да вложите, но в същото време няма да похарчите много средства. По-голяма е вероятността да загубите, отколкото да спечелите днес.

Близнаци

Романтичният ви подход към любимия ви човек ще бъде високо оценен и ще постигнете всичко, което сте си наумили за този ден. Партньорът ви истински ще се възхищава на обаянието и таланта ви. Оправдайте очакванията към вас. Денят ще е благоприятен за вас, но ще трябва да сте максимално концентрирани, тъй като ви очаква сериозно изпитание  на работното ви място. Вероятно, от този тест ще зависи вашето поприще в професионален план. Меркурий ще бъде на ваша страна и ще разполагате с всички средства и инструменти да постигнете финансовите си цели. Предприемете стъпки, за да вложите парите си в нещо стойностно, което ще ви остане за цял живот.

Рак

Ако намеренията ви са сериозни към половинката ви, то ще намерите и точните думи да покажете най-искрените си чувства, намерения и очаквания. Не позволявайте на песимизмът да посети съзнанието ви днес. Вашето усърдие ще ви даде възможност да финализирате работните си ангажименти. Това, което ще осъзнаете днес е, че не винаги има пречки за преодоляване, така че ще се наложи да продължите спокойно напред през целият работен ден. Едва ли ще имате големи ограничения при управлението на парите си, защото през този ден ще бъдете изключително практични. Прагматичният ви подход към харченето на пари, ще ви предостави възможност да спестите повече финанси.

 Лъв

Емоционалният стрес ще бъде преодолян, ако сте обичащи и отговорни към вашия партньор. Има вероятност да се сблъскате с много предизвикателства през този ден. Предстои ви един напрегнат ден, тъй като вашите шефове могат да ви поставят такива работни ангажименти, с които едва ли бихте могли да се справите. Ще бъде добре да се посъветвате с по-опитните си колеги. Днес звездите ще ви предоставят този шанс да се гмурнете в дълбокото. Не чакайте, по-подходящ момент няма да дойде, директно действайте.

 Дева

Денят е благоприятен за засилване на емоционалната ви връзка с партньора. Може би, ще успеете да споделите най-съкровените си мисли с любимия ви човек, тъй като вашият партньор очаква точно това. Ще търсите професионални изяви през този ден. Може да очаквате положителни резултати за положените от вас усилия и колегите ви ще ви отдадат дължимото внимание и уважение. Парите ще играят важна роля днес за всичко, с което се заемете. Промените в дома ви, които сте замислили ще ви костват доста средства и допълнителна работа.

 Везни

Днес, ще имате късмет в интимния си живот, тъй като ще получите морална подкрепа от семейната ви половинка. Влюбените двойки да имат готовност да изведат връзката си на по-високо ниво. Навярно, ще се опитате да бъдете точни и акуратни във всичко, което правите днес. Може би, ще работите твърде усилено и дори да се наложи да останете на работното си място до късно, това ще доведе до добри резултати за в бъдеще. Нещата в сектор финанси няма да вървят толкова гладко, колкото очаквате. Ще трябва да проведете множество уморителни разговори. Запазете спокойствие и действайте така, все едно, че от това зависи бъдещето ви.

 Скорпион

Вашият партньор ще се чувства безопасно в присъствието ви, тъй като има голяма вероятност да бъде нападнат словесно по една или друга причина. Така или иначе, личният ви живот ще бъде добър и хармоничен днес. Вероятно ще почувствате особен натиск на работното си място. Въпреки това, денят ще е благоприятен за поставянето на нови цели във вашите работни планове. Подобрете приятелските си взаимоотношения с вашите колеги. Днес, ще се наложи да намерите баланса между минимум усилия и максимум печалба. Уверете се, че финансовите решения, които взимате, ще се окажат най-доброто за вас в дългосрочен план и си заслужават вложените средства.

 Стрелец

В случай, че към момента сте необвързани проучете много добре, какво искате от една бъдеща връзка. Това ще ви даде възможност да се разкрие пътя към една романтична среща с желаната от вас сродна душа. Ще бъдете стабилни на работното си място и независимо от интригите, нищо няма да е в състояние да ви навреди. Щастието от личният ви живот ще се пренесе и в работата ви. През този ден ще имате възможността да планирате спокойно финансовите си стратегии. Вашите финансови резултати ще са правопропорционални на усилията, които сте положили.

 Козирог

Има неща, които не можете да отложите през този ден, което може да доведе до несъгласие с половинката ви, която ще потърси вината във вас. Опитайте се да овладеете ситуацията дипломатично, без да се оправдавате твърде много. Ще се наложи да преразгледате всичко под различна визия, ако желаете да настъпи промяна на работното ви място. Вероятно, ще се научите да бъдете по-обективни и по-малко критични към всичко, включително и към себе си. Преди обед ще имате късмет по въпроси, които касаят парите. Повечето от вас едва ли ще се оплачат от липса на финанси. Като цяло ще бъдете доволни от банковия си баланс.

 Водолей

Денят ще ви предостави възможност да разрешите някои проблеми в личните ви отношения. Ще узнаете някои  новини за вашето бъдеще, които в никакъв случай не трябва да пренебрегвате. Вероятно, от вас ще се изисква да бъдете по-активни, по-бързи в действията в работата си. Ще трябва да се примирите, че трябва да отговорите на очакванията на шефът ви и на някои от колегите ви.  Може би, ще имате желание да разрешавате всички финансови въпроси. Денят обаче е на друго мнение, парите буквално ще се изплъзват като вода през пръстите ви и няма да може да контролирате разходите си.

 Риби

Ако сте самотни, може би ще искате да вземете окончателно решение за човека, когото едва сте опознали. Така че по-добре да отложите решението си, за да не съжалявате за в бъдеще. Вероятно, ще дадете най-доброто от себе си в работата ви, но това няма да бъде достатъчно за шефовете ви или клиентите. Приемете го като факт и продължете да давате максимумът от себе си. Още в самото начало на деня можете да си направите подробни планове за подобряване на бизнеса ви или за стартирането на нов финансов проект. Това със сигурност ще доведе до добри резултати, но въпреки това останете по-земни.  

 *Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели от астрологичния психолог и езотеричен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.