Овен

Когато късметът не е във ваша полза в ден като този, трябва да сте особено внимателни в разговорите и разплащания с карта. Не е препоръчително сключването на договори. Мислите ви може да са объркани по повод на това как да разговаряте и да се държите с партньора си, без да кажете нещо неуважително или обидно. Компенсирайте неловката ситуация по нестандартен начин.

Телец

Действията ви ще имат превес над всичко, така че не разчитайте изцяло на късмета си. Днес, най-вероятно ще се изявите като лидер във връзката ви и ще искате всички решения да се взимат от вас. Позволете на партньора ви да си каже мнението и да ви подкрепи и помогне при необходимост.

Близнаци

Без дори да сте очаквали, ще откриете, че интересите ви напълно съвпадат с тези на най-близките ви хора. Определено вече може да действате смело и уверено по личните въпроси, които касаят връзката с настоящия ви партньор. Изведете нещата на ново, по-високо ниво и направете план за съвместното ви бъдеще с любимия ви човек.

Рак

Очаквайте един малко по-странен ден, който няма да се стече по предварително изготвения от вас план. Говорете с партньора си още сутринта и обсъдете новостите в графика си. Чувството за хумор на половинката ви ще ви развесели и ще ви даде нова гледна точка, че нещата са поправими. Не позволявайте на другите да ви карат да се съмнявате в себе си и способностите си.

Лъв

Проблемите с финансите може да попречат на личните ви отношения, така че действайте внимателно, когато обсъждате проблемите свързани с пари. Не влизайте в конфликт с партньора ви, тъй като забраните и ограниченията няма да доведат до нищо добро, освен само главоболия и нерви, с които трудно ще се справите.

Дева

Ако досегашните ви подходи за привличане и влияние над половинката ви вече не дават желаните резултати, то може би е време да смените стратегията. Изпробвайте съвсем нов подход, който ще ви помогне да разрешите някои спорове помежду ви. Рискувайте днес и се възползвайте шанса си да спечелите.

Везни

Поучете се от грешките си и си вземете необходимите поуки днес, вместо да вините другите или обстоятелствата за вашия провал. Не прекалявайте със забележките и критиката, че партньорът ви не прави нещо както трябва. Напомнете му какво харесвате в него и това, което прави по-добре от вас, за да го мотивирате да ви помогне с някои неща, които трябва да се поправят в дома ви.

Скорпион

Днес, ще се разбирате чудесно с партньора ви. Толкова добре познавате половинката си, че дори няма да са ви нужни думи, за да разберете от какво има нужда любимия ви човек. Всичките ви идеи и предложения ще бъдат приети на момента без никакви възражения. Не разчитайте изцяло на късмета си днес!

Стрелец

В случай, че до днес сте избирали по лесния начин да страните от чувствата, които бушуват във вас. Имайте предвид, че тези, които бягат от любовта не винаги са от печелившите. Имате предвид, че днес бихте могли да имате положителни последици относно любовния ви живот, но ще трябва да ги приложите

Козирог

Късметът може да свети като сигнална лампа за вас днес. Очаквайте скок в печалбите от бизнеса ви. Не е изключено да спечелите награда и от някои лотарийна игра. В личен план, партньорът ви ще се забавлява на воля, тъй като заедно ще опознаете нови места, които не сте посещавали до момента.

Водолей

Приемете всеки един ден за ново начало. Започнете отначало без да повтаряте едни и същи грешки и ще разберете, че късметът винаги е бил с вас, без дори да сте го осъзнавали.  Ще имате известни проблеми в романтичните си отношения днес. Ще се наложи да се справите със сантименталните си проблеми. Необходимо е да проявите повече търпение, за да успокоите емоционалните си изблици.

Риби

Късметът може да ви обърне гръб днес, така че внимавайте. Ще имате неизчерпаема енергия днес, която ще зареди с положителни емоции и партньора ви. Изненадайте половинката си по възможно най-добрия начин и я накарайте да подскача от радост. Планетите ще ви помогнат да изкарате един чудесен ден пълен щастие и любов.

 

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.