Овен

Днешното разпределение на планетите няма да е във ваша полза, тъй като ще сте по-склонни към взимане на импулсивни решения, касаещи личния ви живот. Необмислените думи и действия могат да нанесат щети на връзката ви.

Може да е окаже, че планираните ви срещи са отложени и в движение да трябва да взимате бързи решения. Разнопосочната информация в хода на целия ден може да внесе доста смут и хаос.

Звездите днес ще са на ваша страна за сключване на договори и всякакви финансови сделки. Неочаквано може да ви върнат заем, който по-рано сте дали на ваш приятел.

Телец

Ако тепърва сте навлезли в нова връзка, то днес може да откриете някои негативни страни у партньора ви и да останете малко разочаровани. Първоначалните ви очаквания няма да бъдат оправдани, а това коренно може да промени намеренията ви.

Днес, може да имате нужда от силна фигура в екипа ви, която да ви напътства и да дава разпореждания. Най-общо казано ще сте перфектният изпълнител, но не и лидер.

Бъдете особено внимателни при плащане с карта, особено при онлайн пазаруване. Има голяма вероятност да бъде допусната грешка при транзакцията или да получите стока, която не отговаря на описанието.

Близнаци

Определено днес ще стопите дистанцията между вас и партньора ви и благодарение на планетарното разпределение, ще имате шанса да видите половинката ви в нова светлина като грижовната и любяща част от двойката ви.

Ще се чувствате уверени в своите сили и способности, но може да останете изненадани, че всеки от екипа ви работи в своя собствена посока. Концентрирайте се върху личния ви успех, за да дадете личен пример на колеги или подчинени.

Ако се притеснявате дали този месец ще излезете на печалба, то няма причина да се тревожите, докато месецът не е приключил. Дори да сте по-ниски приходи, общата печалба за годината ще запази своите стойности.

Рак

Най-вероятно днес няма да получите достатъчно внимание от страна на партньора ви и това може да породи съмнения у вас, дали наистина сте обичани и желани. Интуицията ви ще е силно изразена и няма да ви подведе.

Помислете за кариера, за която до сега само сте си мечтали. Навлизате в нов период, който може да се окаже особено благодатен да покажете интелектуалният си потенциал.

Ако печалбата ви е постигната по нечестен начин и има отрицателно въздействие върху обществото, то удовлетворението ви от тези пари ще е мимолетно. Стойте далеч от незаконни действия.

Лъв

Склонността ви да се преструвате и да играете определена роля само и само да задържите половинката си, едва ли ще даде добър резултат в дългосрочен план. Помислете добре, дали ще сте доволни от това да поддържате връзка, в която няма взаимност.

На прага сте да лансирате прекрасна идея с потенциал за успех и висока доходност. За съжаление на този етап може да ви липсва подкрепа от близките ви, шефът и колегите ви, тъй като ресурсите ви ще са доста ограничени.

Ако наскоро сте загубили пари и тази тенденция продължава, то значи е време да пренасочите финансите си в друга посока и да не повтаряте една и съща грешка няколко пъти подред.

Дева

Бъдете отклонени към партньора ви, тъй като се намирате в период на равносметка във вашата връзка. Настоящата астрална енергия ще ви помогне да разберете до каква степен сте привързани към любимия ви човек.

Днес, може да почувствате силно нервно напрежение и стрес на работното ви място. Неспокойството ви може да ви накара да се почувствате нетрудоспособни.

Опитайте се да откриете тайни пътища за инвестиране на пари в проекти, които дават висока възвращаемост на инвестициите. Използвайте тази магическа сила за умножаване на парите.

Везни

Денят няма да е много благоприятен за първа среща, тъй като вероятността от грешки и гафове е голяма. Семейните може да имат дребни спорове, поради несъгласие и желанието на всеки един от партньорите да доминира.

Днес, може да имате усещането, че сте потънали в черна дупка и всичко върви назад. Липсата на идеи и инициативност ще ви направи доста изнервени и гневно настроени към колегите ви.

Всеки обича да харчи пари за себе си, но малцина са тези, които протягат ръка на нуждаещи се и бедни. Бъдете сред онзи малък процент от хора, които отделят от печалбата си за благотворителност.

Скорпион

По природа може да не си падате по екстремни и щури забавления с партньора ви, но днес разпределението на планетите ще ви помогне да се отпуснете и да избягате от правилата и бариерите, които сте си наложили.

Днес, може да сте сред облагодетелстваните от голяма промяна, която е въведена в службата ви. Ще сте избрани за по-висок пост и ще оперирате с ново оборудване, машини и технически устройства.

Бъдете готови да подкрепите ваш близък, който се нуждае от средства за лечение в болница или скъпоструващи лекарства. Няма как да откажете подобна помощ, колкото и да ви струва.

Стрелец

Аргументите и високата ви информираност по някои въпроси днес ще ви направят по-уверени от всякога в разговорите ви с вашият партньор. Ще сте в състояние да демонстрирате надмощие и да оборите всяка една позиция на половинката ви.

Определено ще се чувствате по-комфортно при отсъствието на шефа ви или ръководен кадър, който постоянно да ви стой на главата и да ви следи. Ще сте много по-спокойни и продуктивни.

Дайте на децата си или на половинката си достатъчно средства, за да се закупи нещо много необходимо като нов лаптоп например, който ще ви служи за обучение или работа.

Козирог

Настоящата астрална енергия може да се окаже билетът, който да ви подтикне към конкретни действия, що се отнася до любовния ви живот. Проявете смелост и изненадайте партньора си с нещо необичайно за вас.

Навлизате в период, който ще ви помогне да покажете потенциала и професионалните ви умения. Това ще ви гарантира успех, който ще бъде забелязан от цялото ви съсловие в професионалната ви сфера.

Нещата във финансовата ви сфера ще като затишие пред буря. Не се отпускайте с импулсивния шопинг, а се опитайте да заделите пари за аварийния ви фонд за непредвидени ситуации.

Водолей

Днес ще имате силите да преместите и планина, образно казано. Ако сте чакали най-подходящият момент да предприемете дадени действия към партньора ви, то сега е точният моментът да направите най-важният си ход.

Ще се справяте добре с ангажиментите си днес, но не правете всичко на всяка цена. Влагането на твърде много усилия в кауза, която може да се окаже неуспешна, ще изцеди всичките ви сили.

Спрете да изчислявате всеки един изхарчен лев и да сте обсебени от спестяванията си. Позволете си да се радвате на живота, без да мислите колко бихте спестили или какво бихте купили за същата стойност.

Риби

Най-вероятно днес ще сте по-остри и директни в разговорите с партньора ви. Няма да има и помен от типичния за вас фин и деликатен начин да казвате някои нежелани истини. Изнервеното ви състояние и прекомерен стрес могат да ви превърнат в истински ураган.

Сега е моментът да се впуснете в ново приключение и да правите това, което обичате. Спазите ли тази формула, бъдете сигурни, че успехът ще ви последва рано или късно. Космическата енергия ще ви помогне да следвате мечтите си.

Днес, ще се изисква доста гъвкавост от ваша страна, тъй като може да получите съобщение за неплатена фактура по сметка. Всичко ще приключи благополучно, но определено ще се стресирате, ако ви спрат интернета или телефона.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.