Овен

Вероятно, днес ще се усеща известно напрежение между вас и половинката ви. Запитайте се дали сте изцяло удовлетворени от връзката си и тогава вземете решение как да постъпите. Може би, след като си дадете отговори на някои въпроси, любовта ви ще пламне с нова сила. Въпреки, че водите в работната ви среда може да са доста бурни, използвайте това време да изградите стратегията си, чрез която да покажете силата и потенциала си. Нивата на енергията ви ще са високи днес. Днес, не са изключени грешките в сметките и някои дребни финансови проблеми. Не изпадайте в паника, а се постарайте да сте по-внимателни и да гледате по-позитивно на нещата.

Телец

Денят ще е подходящ за обсъждане на някои важни въпроси с половинката ви. Колкото по-рано проведете разговорът, толкова по-добре ще бъде за вас. Вечерта ще имате достатъчно време за отдих и забавления. Любовта днес ще бъде най-важното нещо за вас и вероятно ще пренебрегнете доста работни ангажименти, замечтани за половинката си. Не си позволявайте да сте твърде разсеяни, тъй като ще си създадете доста допълнителна работа идните дни. Контактите, които имате в професионалната сфера, днес може да ви донесат много ползи и съответно напредък във финансите. Бъдете активни на социални събирания днес и покажете добрите си комуникативни умения.

Близнаци

В много отношения ще можете да се радвате на нови възможности и особено в романтичните взаимоотношения. Ако сте семейни, един разговор с половинката ще ви сближи още повече. Очакват ви добри новини в работата днес. Фирмата, за която работите ще се издигне стремглаво и дори може да има публикация в медиите за нарастващата популярност, което ще добър знак за вашето кариерно развитие. Денят е благоприятен за договаряне и сключване на договори. За предприемачите се препоръчва да мислят за разширяване на бизнеса си или стартиране на нов проект.

Рак

Денят ще е подходящ да си изясните отношенията и ролите на всеки един от вашата двойка. Обсъдете дали всеки един от вас си изпълнява обещанията и договорките и какво е нещото, което внася напрежение и липса на доверие помежду ви. Бъдете максимално искрени и честни. Случаен разговор с някой ваш близък колега, ще ви отвори очите за някои истини и за лицемерните хора около вас. Направете си съответните изводи и не споделяйте твърде лични неща на работното си място. Вероятно, днес ще получите неочаквани финансови постъпления, които ще ви се отразят чудесно в този ден. Благодарете на тези, които ви помагат и се постарайте да върнете услугата.

Лъв

Ако не сте обвързани и от известно време си пишете с някого, то сегашната планетарна конфигурация ще е благоприятна за предприемане на действия. Ще поискате да се срещнете на живо и да се опознаете по-добре. Вероятно, днес ще усетите, че нещата с кариерата ви вървят надолу. Може би, грешка, която сте допуснали в миналото, сега ще изплува на повърхността. Не взимайте крайни решения днес, водени от емоциите си. Трудно е да сте мотивирани да работите, когато виждате, че парите, които получавате не ви стигат за най-основните неща. Погледнете в дългосрочен план какво може да направите, тъй като ако загубите работата си, може да стане в пъти по-зле.

Дева

Може да почувствате необходимостта от разговор с половинката ви, за да решите какво да правите с връзката си за в бъдеще. Вероятно, ще ви е доста трудно в намирането на отправна точка, без да сте твърде емоционални. Говорете открито и не си премълчавайте. Доста напрегнат ден за тези, които работят в сферата стоки за широко потребление. Не давайте повод на вашите емоции да рефлектират върху работната среда. Може и да имате днес желание за покупки, ако джобът ви го позволи, разбира се. В случай, че сте финансово обременени ще се наложи да изчакате известно време.

Везни

Очертава се да имате спор с партньора ви, особено ако бъде засегната болезнена тема, която все отлагате. Изслушвайте се внимателно и чуйте какво иска да ви каже вашата половинка, без да сте твърде емоционални и остри. Работата днес може да ви изнерви изключително много. Поемането на рискове не ви е по вкуса, но знаете, че понякога се налага да действате бързо и решително, а това определено ви създава стрес. Малките промени в стратегията ви, ще доведат до положителни резултати. Не е нужно да излизате твърде много от зоната си на комфорт, за да направите така, че парите ви в банковата сметка да се увеличават.

Скорпион

Ако днес се чувствате пренебрегнати или наранени от страна на партньора ви, то ще се наложи да предизвикате разговор с половинката ви, за да изясните неща. Разберете какво тревожи партньора ви и защо това вреди на личния ви живот. Комуникацията ще е ключова днес за работния ви ден. Работата ви ще бъде свързана с изпращане на много имейли и документи. Проверявайте внимателно всичко написано и ще имате успех с бизнес партньорите ви. Днес няма място за тревоги относно финансите, парите ще бъдат задвижвани. Дори ще имате възможността да направите желани глезещи покупки. И все пак разумното харчене е от значение, разбира се.

Стрелец

Има вероятност да недоволствате от факта, че се раздавате и давате толкова много, за да направите партньора си щастлив, а той не отговаря със същия пламък на вашите чувства. Тази болезнена ситуация може да бъде преодоляна особено днес. Днес, ще се чувствате особено полезни при работа в екип. Успехът на фирмата, за която работите ще е и ваш успех, така че разбирателството с колегите ви, ще ви донесе само позитиви. Условията, които ще ви се предоставят днес за повишаването на доходите ви, ще бъдат максимално удовлетворяващи за вас. Следвайте интуицията си не се страхувайте да се съгласите с добрите предложения.

Козирог

Днес може да сте доста объркани. От една страна ще искате да споделите всичко на партньора си и да сте максимално откровени. От друга страна ще се притеснявате да сте толкова открити с половинката си, излагайки най-дълбоките си чувства. Някои от вас могат да бъдат вбесени от недоброжелателни съседи. Противоречивата информация, на която ще се натъкнете днес, вероятно ще внесе още по-голямо объркване в работата ви. Не се притеснявайте да поискате съвет от по-възрастен и по-опитен колега. Обвиненията в това кой харчи повече, няма да ви помогнат да се справите със сложната ситуация. Може би, отново ще ви се наложи да жертвате себе си, в името на благото на другите.

Водолей

Ще имате възможността да прекарате една чудесна вечер с вашият партньор. Не забравяйте комплиментите и нежните думи, които ще засилят мистерията помежду ви. Ще ви се отдаде възможност да изживеете едно грандиозно, романтично приключение през този ден. Поддържането на добри отношения с колегите ви трябва да се превърне в цел номер едно за вас днес. Периодът е благоприятен за представяне на нови проекти и поемане на рискове. Продажбите може да спаднат в сравнение с изминалите дни. Бъдете много търпеливи и изчакайте по-добро време за закупуването на нови артикули.

Риби

Може да нямате рационално обяснение за химията и любовта между вас и партньора ви, но ще усетите че сте срещнали точният човек за вас, който идеално ви допълва. Оценете подобаващо този момент. Работата днес може да ви изнерви изключително много. Поемането на рискове не ви е по вкуса, но знаете, че понякога се налага да действате бързо и решително, а това определено ви създава стрес. Доста напрегнат ден за тези, които работят в сферата стоки за широко потребление. Не давайте повод на вашите емоции да рефлектират върху работната среда.

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.