Овен

Ще бъде трудно да общувате с хората днес. Реагирате прекалено много на най-малките неща и се чувствате напълно неразбрани. Би било добре да направите крачка назад, да изчистите мислите си и да започнете да подхождате към споровете по по-спокоен начин.

Телец

Не всичко в личния ви живот върви така, както бихте искали. Приятелите и семейството имат свои собствени желания и цели и не са длъжни да проявяват внимание към вас. Въпреки че е трудно, приемете, че някои ситуации няма да вървят по план. Опитайте се да промените гледната си точка.

Близнаци

Личните дела ще вървят гладко благодарение на вашия спокоен и открит характер. Никакви неприятни изненади не ви чакат зад ъгъла и имате шанс най-накрая да изясните едно старо недоразумение. Очевидно сте добър слушател и давате на семейството и приятелите си усещането, че сте на същата вълна като тях.

Рак

Бъдете по-внимателни и не приемайте всяко малко нещо лично. Помислете какво е наистина важно в живота – хармоничните отношения със семейството и приятелите. Покажете на най-близките и най-скъпите си колко много означават за вас.

Лъв

Реагирате раздразнително към хората в личната си сфера. Това ви кара да прехвърляте лошото си настроение върху другите. Приятели и роднини очевидно се чувстват отблъснати. Сдържайте се и бъдете справедливи и обективни, дори ако ви е трудно.

Дева

Роднините и приятелите може би изпитват трудности с вас и обратно. Сложете край на това взаимно чувство на разочарование, бъдете честни със себе си и помислете за компромис по някои точки. Разговорът с хората, за да се изяснят нещата, също е голяма помощ. Гледайте на днешната негативна атмосфера като възможност за трайно разрешаване на конфликти.

Везни

Изглежда семейството ви не ви подкрепя толкова, колкото обикновено. Вместо това те са критични от време на време. Не преминавайте в офанзива, а слушайте внимателно какво говорят. Кой знае, може възраженията им да са основателни. По-добре е да обсъдите някои неща с приятели.

Скорпион

Трябва да проверите дали вашият партньор е в настроение за приключения. Ако има и най-малък признак, че той или тя споделя вашата жажда за действие, трябва да изживеете сегашната си енергия заедно. Независимо дали е романтично или еротично.

Стрелец

Вашите мисли рядко са били толкова ясни и в хармония. Проблемите във взаимоотношенията, които допреди малко изглеждаха непреодолими, сега се разрешават без допълнителни аргументи. Дойде време за съживяване на личните връзки.

Козирог

Вашият социален живот трябва да претърпи известна турбуленция. Чувствате се подценени от приятели и семейство или дори влизате в спорове с тях. Погледнете критично към себе си - може би искате твърде много от близките си. Сдържайте се малко и решете проблемите, като говорите с тях, вместо да се опитвате да действате по свой начин.

Водолей

Трябва да се изправите пред вътрешно изпитание на силата, постоянно притиснати от проблемите на други хора. Те може дори да наранят чувствата ви или да ви разстроят. Вземете конструктивен подход към тази трудна ситуация, като я видите като възможност да укрепите собствената си позиция.

Риби

Ако сте възнамерявали да подновите стари приятелства или да разрешите спор, но не сте знаели как да го направите, сега е най-добрият момент да загърбите опасенията си и да продължите напред. Ще бъдете добре дошли и ще ви бъде простено и ще се радвате, че сте направили първата крачка.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели от астрологичния психолог и езотеричен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.