Овен

Вероятно ще мислите малко повече за приятелите си през този ден, със сигурност ще имате възприятието, че сте заобиколени от хора, които обичате и които се опитват да бъдат близо до вас. Необходимо е обаче най-вече да помислите и за семейството си, което се нуждае не само от материална, но и от морална подкрепа. Изборът ще бъде ваш, както и стъпките в едната или другата посока.

Телец

Каквото и да сте планирали в съзнанието си за този ден, бъдете готови да го изживеете по съвсем различен начин. Много е вероятно някои хора около вас да ви попречат. Това ще бъде знак, за да разберете, че е необходимо да направите необходимата селекция във вашето обкръжение и едва тогава да поставите титлата "Приятел".

Близнаци

Вашите усещания бъдат много сладострастни и ще имате възможност да изхвърлите всичко, което се е случило през последните дни. Със сигурност ви очаква романтичен компонент в живота ви днес. Както винаги ще предпочетете да бъдете по - скоро рационални и ще откриете или преоткриете красотата на спонтанната емоция, която ще ви донесе много други предимства, не само в личен план.

Рак

Пригответе се за сноп от емоции през този ден. Едва ли ще имате възможност да направите избор между едни или други емоции, или пък да ги отхвърлите. Така че изберете хората, с които искате да прекарате времето си. Ще бъде необходимо да се чувствате сигурни и навярно ще бъдете оценени от някои близки или приятели, които няма да ви съдят. Тези приятни хора няма да ви направят нищо повече и нищо по - малко, отколкото им позволите.

Лъв

Ако очаквате хората около вас да ви правят услуга или да ви свършат работа - забравете! Днес всеки ще мисли за себе си и няма да има време да се посвети на вас. Припомнете си уроците от миналото! Има вероятност някой да се опита да ви "отмъсти" за някои от вашите недостатъци, но със сигурност ще ви направи добра услуга, поставяйки ви още една обеца на ухото.

Дева

Възможно е да чуете бисери от глупости, казани от хора, които винаги са били сериозни. Застанете над нещата, не си го слагайте на сърце, за да не си развалите настроението. Нещо повече, не се опитвайте да излезете извън кожата си, въпреки циничните думи. Активирайте вашето чувство за хумор, за да се смеете от сърце каквото и да означава това.

Везни

Не се изненадвайте, ако някой от любимите ви хора не е планирал ангажиментите си на този ден. Опитайте се да ги подсетите или ги посъветвайте деликатно. Важното е, че вие ще имате своя план. От само себе си се разбира, че ако техните планове пречат на вашите ангажименти, тогава ще се наложи да преразгледате отново своите проекти, макар и бавно ще поправите всичко нередно.

Скорпион

Очаквайте през този ден реки от причудливи слова, думи изпълнени с патос и апотеоз, но тези думи не обещават нищо успокояващо. Мислете ирационално, а не по инерция. Най - вероятно ще знаете как да разплетете различните обстоятелства, но също така се опитайте да не приемате някои изказвания твърде сериозно. Постарайте се да бъдете мълчаливо мъдри, преди да реагирате спонтанно.

Стрелец

Изглежда, че ще бъдете много по-чувствителни през този ден, така че всяко ваше преживяване ще ви докосва по особен начин и ще ви принася като в приказките от една към друга мечта. Днес трябва да се опитате да вземете само най-доброто от всяко преживяване, преди всичко винаги трябва да се стараете да останете достатъчно концентрирани върху дейностите, които трябва да се извършват, за да не изгубите от тази причудливост.

Козирог

Очертава се труден ден за вас, през който трябва всячески да се справите, тъй като няма да получите подкрепа от близкото си обкръжение, защото всеки един от тях ще бъде зает със своите проблеми. Това означава, че - самото получаване ще трябва да бъде един от сериозните ангажименти през следващите няколко дни за вас. Защото не е възможно да продължите да разчитате винаги  на другите, а вие също сте изпълнение с божествени умения. 

Водолей

Вероятно ще искате да бъдете малко по-критични от обикновено към другите. Препоръчително е да бъдете изключително дипломатични и внимателни, защото близките ви хора няма да са в настроение да приемат дори и една шега от вас. Избягвайте да снемете любим човек от пиедестала, който заслужава. Не го поставяйте под прожекторите с лоша светлина, защото бихте могли да го разочаровате много и да загуби вярата във вас.

Риби

Пригответе фойерверките, защото денят е обещаващ от няколко гледни точки, преди всичко ефективен, сантиментален и романтичен. Вечерта ще имате възможност да помислите върху много неща от живота си. Вероятно не сте били достатъчно концентрирани в близкото минало, така че днес ще имате възможността да се насладите на живота и неговите нюанси.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.