Овен

Съмненията водят до непредвидени усложнения, вашата жизненост се подобрява, но по доста противоречив начин. Ако печелите признание за сметка на другите и разстройвате хората, това само ви създава проблеми по-късно. Така че, ограничавайте желанията си, избягвайте драстични действия и вероятно ще си прекарате добри, без да срещате много трудности.

 Телец

Всичко не върви така, както сте се надявали, и в резултат на това натискът и тревогите ще си вземат своето. Това се дължи главно на това, че се опитвате значително повече да се противопоставите на лошия си късмет. Ако установите, че случаят е такъв, отпуснете се, приемете това, което се опитвате да постигнете, и вместо това си позволете повечко отпускане за вашият комфорт.

Близнаци

Изпитвате желание да задоволите любопитство за откривателство, решавате и се поддавате на вътрешните си желания и си правите непланирана почивка, когато правите планове за пътуване. Не се срамувайте да се приближавате до хората или да оставяте чудото на природата да ви изуми. Очакват ви нови запознанства, плюс всякакви приятелства, които създават незабравими спомени, и вероятно ще продължат за в бъдеще, така че открийте света.

 Рак

Въпреки че можете да посветите време на по-смели задачи, не изпускайте от поглед основната цел. Връзките, които правите, са приятни поради вашето уверено поведение. Предишните разногласия с любимите хора са лесни за разрешаване и се чувствате много доволни от себе си. Превантивните мерки, които предприемате, помагат в борбата с всяко възможно неразположение, което може да възникне.

 Лъв

Жаждата ви за живот е заразителна, позволявайки на семейството ви да се наслаждава на вашата компания и открит начин. Чувствате се достатъчно силни, за да направите почти всичко. Използвайте тази положителна енергия и се срещайте с приятели. Хармонията и щастието са изискванията номер едно във вашето партньорство. Чувствате се сигурни и следователно можете лесно да изразите най-съкровените си желания към партньора си. Това не само подобрява любовния ви живот, но и укрепва взаимното доверие помежду ви.

 Дева

Няма причина да се притеснявате, че ще бъдете подложени на тест, при условие че демонстрирате пълните си способности. В личния си живот също можете да защитите своята гледна точка. Никога не изпускайте от поглед това, което искате да постигнете, дори ако много избори са трудни. Преодолейте физическите проблеми с почивка.

 Везни

Трябва да контролирате своите емоции, тъй като това ще повлияе осезателно на здравето ви. Има вероятност да сте раздразнителни, поради липса на енергия. Опитайте се да отложите всякакви натоварващи разговори. Необходимо е да промените хранителните си навици и да избягвате нездравословните храни, тъй като това може да повлияе сериозно на вашето здраве.

 Скорпион

Може да останете объркани относно някои важни решения, но и ще поемете отговорността за тях. Дълбочината на вашия интерес към смисъла на живота, може да ви вдъхнови да прекарате свободното си време в изследване на реализуемите мечти. Но не поставянето на ясно формулирани въпроси и отговори може да ви отдалечи от разбирането, което търсите.

 Стрелец

Всяка продължителна несигурност най-вероятно ще изчезне, след като си признаете, че неустойчивите цели или липсата на такива, ви задържат да тъпчете на едно и също място. Може да имате повече енергия в по-ранните часове от деня, но на по-късен етап от деня, нивото на тази енергия вероятно ще спадне.

 Козирог

Може да откриете днес, че дори сте донякъде отегчени без нови предизвикателства. Така че вероятно ще поискате да намерите ситуация, която включва различни обстоятелства, за да ви държи ангажирани. Не е нужно да се притеснявате твърде много за неща, които ще се объркат днес, тъй като е вероятно нещата да се подобрят значително през втората половина на деня.

 Водолей

Вероятно, отрицателните транзити на планетите ще замъглят вашите възприятия, затруднявайки ви да разберете, какво точно иска да ви каже или направи половинката ви. Изглежда, ще се разочаровате все повече от неуспехите си през първата половина на деня, които може да ви накарат да се чувствате неудовлетворени и затова е препоръчително да избягвате негативното мислене през втората половина от деня.

 Риби

Ще се почувствате много ентусиазирани и енергични и ще се справите с дори странни предизвикателства през този ден. Положителните мисли и ентусиазъм ще ви помогнат да напреднете в живота си. Очаквайте благоприятно развитие на събитията през този ден.

 *Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели  от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.