Овен

Любовните и семейните връзки ще протичат относително гладко. Най-вероятно ще ви накарат да се чувствате живи, може би ще ви предложат много забавление през свободното ви време. През този ден може да има препятствия и затруднения. Ако работите като професионалист, периодът ще види напредък, но само ако работите усилено и поддържате дългосрочно и стоическо отношение. Иначе няма да има пряк път към успеха. Не се надявайте на високи печалби днес. Бъдете предпазливи в харченето на всеки един лев. Променете стратегията си и първо платете най-належащите ви сметки.

Телец

Избягвайте безсмислените спорове и скандали, научете да забравяте и прощавате. Разсейте мъглата от недоразумения и поддържайте добри отношения. Работната среда ще остане стресирана и може да има противоречия и проблеми с шефовете. Като цяло този период не е много добър, тъй като много близки колеги, може да изглеждат далечни. Не се очаква или препоръчва много промяна. Този ден едва ли ще бъде подходящ за бизнеса. Има шансове за внезапна финансова загуба. Възможно е да направите рисковани разходи касаещи личните ви материални интереси.

 Близнаци

Астралната конфигурация днес е чудесна за създаване на весела атмосфера в личните ви взаимоотношения. Романтичният ви живот може да тръгне в нова посока с още по-голямо привличане и страст. На прага сте на нещо голямо в кариерата ви, но все пак ви остава една крачка. Добрата новина е, че тази стъпка напред няма да е толкова трудна, колкото сте си мислили. Вечерта очаквайте големият си пробив. Доброто планирате и редовното спестяване са ключът към финансовият ви просперитет. Помислете в какво да вложите парите си в дългосрочен план, за да повишите вашата доходност.

Рак                                                                       

Ако сте се надявали, че днес може да излезете на по-специална среща или излет с половинката си, то може да се наложи да отложите плановете си, заради някои непредвидени препятствия. Не смятайте работата си за нещо скучно и досадно, само защото се нарича „работа“. Опитайте да върнете искрата и желанието си за създаването на нови неща, като не забравяйте да се забавлявате по време на целия процес. Борбата за повече клиенти няма да е лека. Конкуренцията ви може да свали цените и да ви е доста трудно да стигнете сегашните си нива на печалба. Стиснете зъби, идват по-добри дни.

Лъв

Днес не е изключено да имате известни конфликти с партньора ви. Разминаването от високите ви очаквания към половинката ви и реалността, може да доведе спорове и несъгласие по някои лични въпроси. Не позволявайте на хората, с които работите да се отнасят неуважително с вас. Още от сутринта заявете ясно позициите си, за да се отнасят добре към вас през целия ден. Заслужавате да гледат на вас като най-добрият служител, защото сте един от най-добрите. Може да нямате контрол над всичко, което се случва в живота ви, но от вас зависи колко усилено ще работите, за да спечелите повече пари. Възползвайте се от всеки извънреден час работа, който ще донесе допълнителни пари в сметката ви.

 Дева

Сегашните планетарни аспекти ще ви вдъхнат цялата увереност, от която се нуждаете, за да изразите най-съкровените си чувства. Разговорът, който ще проведете с партньора ви днес, ще е много важен за вас и ще се почувствате много по-добре. Създайте си нова рутина на работното ви място и не се страхувайте, че може да отхапете по-голям залък, отколкото може да сдъвчете. Ще се справите чудесна с всяка една работна задача, така че не се съмнявайте в себе си и способностите си. Днес, разходите ви може да надвишат предвиденият ви за седмицата бюджет, но не превръщайте това в бедствие. Останете позитивни и се радвайте на покупките си. Следващите дни ще компенсирате похарченото.

 Везни

Планетарните енергии ще ви повлияят позитивно днес, така че да сте весели и безгрижни. Облечете някоя щура и цветна дреха и заблестете. Очаква ви романтична вечер с любимия ви човек. Предстои ви голям скок в кариерата днес. Ще сте признати и възнаградени за усиленият ви труд и високи резултати или продажби. Не се срамувайте да се похвалите с постигнатото. Бъдете предвидливи и инвестирайте в дрехи и обувки, които са на разпродажба, за да си подсигурите неща за следващия сезон. Ще спестите поне 50 % от цената на артикулите.

 Скорпион

Ден с призив за уединение. Оставете децата да прекарат времето си в дома на баба и дядо, за да можете вие и вашият партньор да прекарате някои ценни часа заедно. Бъдете особено внимателни на работното място, вероятно спешните задачи ще бъдат провалени, тъй като ще разпилявате времето и енергията си за задачи, които не изискват незабавно внимание. Вашите планове за спестяване и инвестиране на пари може да се променят днес, поради някои непредвидени разходи. Въпреки това може да постигнете финансовите си цели  евентуално през следващите дни.

 Стрелец

Вашата импулсивност и сприхавост може да съсипе цъфтящият любовен роман между вас и новата ви изгора. Не притискайте любовта в ъгъла, диктувайки какво да прави и кое не. Работата ви в офиса може да е по-взискателна от обикновено, маже би шефовете ви ще изискват повече от вас. Опитайте всичко възможно да останете спокойни и просто да положите максимални усилия. Финансите ви може да са малко тромави през този ден. Въпреки това, опитайте се да бъдете концентрирани върху целите си за в бъдеще.

Козирог

Не очаквайте през този ден да получите неограничена любов, без да въздавате такава обратно. Подхранвайте връзката си, като проявявате повече разбиране към партньора си и го обливате с любов и нежност. Вероятно, ще сте апатични и няма да сте в добро настроение. Това може да доведе до лоши резултати. Затова отложете основните си работни ангажименти за друг ден. Ще се наложи да направите някои деликатни финансови преговори през този ден. Може да се окажете в тежка бизнес ситуация, в която ще се наложи да вземете мъдро решение.

 Водолей

Възможни са неприятности в брачния ви живот, тъй като кипящите ви романтични отношения може да изглеждат доста охладнели. Това може да се дължи от стресът в работата ви. Комуникацията ще е ключова днес. Вземането на решения днес свързани с работата ви, ще бъде почти невъзможно. Вероятно ще срещнете препятствия пред финансовите си планове през този ден. Може да се наложи да изчакате по-подходящо време за осъществяването на вашите финансови  планове.

 Риби

Нептун вероятно няма да бъде настроен романтично днес. Това му настроение би могло да предизвика спор или конфликти в семейството. Ала не се притеснявайте, ще бъде само временен трус. В резултат на това, дълго чакащите задачи може да не бъдат изпълнени. Вероятно, мъчително ще търсите начини да се справите бързо с предстоящите ви задачи. Вероятно ще се наложи да утвърдите увереността си, за да получите финансовата си позиция, която искате. Може да се окажете, че ви се предлага финансов стимул за приключването на специална сделка.

 *Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 Хороскопът е изработен за всички читатели  от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.