Овен

Всяка една грешка, която направите днес, ще се отрази сериозно на връзката  ви. Бъдете верни на половинката си, за да избегнете негативните ситуации.

Днес, може да вие самите да сте си най-големият враг в моментите, в които се съмнявате във взетите от вас решения. Ако не вярвате в себе си, трудно ще постигнете успех.

Днес е благоприятен ден за закупуване на имот или превозно средство. Ще останете доволни от избора си, тъй като той ще отговаря напълно на вашите нужди. Може да помислите и за закупуване на предмети за удобство на вашите дечица.

Телец

Дайте път на любовта и не забравяйте да показвате на близките си колко много ги обичате и държите на тях. Понякога се сещате да правите мили жестове само когато някой се разболее или пострада по някакъв начин.

Може да се наложи да работите на малко по-високи обороти днес, за да свършите всичките си служебни задачи и да не оставяте нищо за утрешния ден. Това ще затвърди позицията ви на добър служител.

Съставянето на финансовият бюджет ще бъде на дневен ред, освен това, това е благоприятен ден за счетоводни дейности. Въпреки това положете особени грижи и не съставяйте паричният си безразсъдно.

Близнаци

В случай, че имате някакви колебания по любовните въпроси, с разположението на планетите днес може да разчитате на интуицията си, която ще ви даде най-точният отговор. Любовта ще надделее в крайна сметка.

Всичко трудно и тежко в професионален план ще остане зад гърба ви и най-после облаците ще отстъпят на слънцето, което ще ви огрее и ще ви даде повод за радост.

Притокът на пари ще бъде изобилен в бизнеса. Всички дължими такси ще се вливат навреме. Това ще облекчи напрежението и ще бъдете доволни от приходите си през този ден.

Рак

Не е добра идея да се сравнявате с ваши приятели или познати от същия пол. Бъдете себе си и не подражавайте на другите копирайки чужд стил. Вашата индивидуалност и чар са много по-привлекателни от това, което бихте изкопирали.

Макар планетите да не са в най-добрата за вас позиция, дори с ограничени ресурси, ще съумеете да сътворите чудеса. Както се казва големите изненади идват в малки кутийки.

Днес, въпреки че ще харчите пари, няма да бъдете прекалено заети с финансови въпроси. Освен това ще избягвате да харчите за ненужни неща, което ще увеличи вашите спестявания.

Лъв

Мисли на тъга от отминала връзка може да ви навестят днес. Не забравяйте, че най-хубавото предстои и винаги трябва да гледате напред вместо да се обръщате назад. Дайте любов и внимание на партньора си.

Прилив на положителна енергия и вдъхновение ще ви отведе на висока позиция в работата ви. Може да бъдете повишени за заслугите ви в професията.

Едва ли ще можете да отделите време днес за действия по финансовите въпроси. Ще бъдете заети да прекарвате качествено време с членовете на семейството си, което ще включва огромни разходи.

Дева

Не винаги всичко ще е цветя и рози във връзката ви. Но точно в дъждовни и мрачни дни може да оцените силата на истинската любов, разчитайки на партньора си да ви даде своята подкрепа във всеки един труден момент.

В случай че се чувствате просто един служител, който няма право на глас, то си отделете време да преосмислите, дали това е работата, която искате да работите дългосрочно в бъдеще.

Нежеланите разходи през първата половина на деня ще ви причинят много стрес днес, прогнозира Венера. Освен това евентуални медицински разходи биха могли само да влошат положението.

Везни

Позицията на Слънцето днес ще ви помогне да постигнете разбирателство в разговорите с партньора ви. Лесно ще прокарате вашите идеи и предложения за съвместните ви планове за пътуване и почивка.

Енергията ви днес ще е в изобилие и Слънцето ще ви помогне да блеснете пред колегите си по възможно най-добрия начин. Завоювайте заслуженото и работете усърдно.

Финансовите въпроси ще бъдат предмет на дълбока загриженост за вас днес, което не би следвало да бъде разумно, тъй като финансовото ви състояние ще бъде доста стабилно и трябва да се чувствате сигурни.

Скорпион

Чудесен ден да се погрижите за вашата половинка и подобряване на семейните ви отношения. В случай че имате деца, не позволявайте микроклимата на семейната среда изпълнена с караници, да се отразява на психическото им състояние.

Може да се наложи да промените гледната си точка, за да се съгласите с колективното мнение по някои важни въпроси. Понякога трябва да отстъпите и да не натрапвате мнението си.

Днес вероятно ще бъдете свидетели на много активност на финансовия фронт. Съветът на Меркурий е, че ако желаете да реализирате идеите си, трябва да го направите през първата половина на деня.

Стрелец

Мозъкът ви днес ще бъде най-мощният ви инструмент да омаете вашата половинка. Измислете оригинален начин, по който да покажете чувствата си и направете нещо нетипично и различно от всичко, което сте правили до сега. Съобразете се с интересите и предпочитанията на вашата половинка.

Започвайки от нулата и минавайки през безброй изпитания, градите ценен опит, който ще ви помогне да се изградите не само като отличен професионалист. Продължете да сте все така целеустремени.

Днес Меркурий предвижда, че ще отделите много време за харчене на пари за определени финансови пера, необходими в ежедневието ви. Ще бъдете много практични и със сигурност няма да загубите пари.

Козирог

Бъдете пример за вашата половинка и покажете най-доброто от себе си, за да се гордеят с вас. Колкото по-високи цели си поставяте, толкова по-привлекателни ще бъдете за партньора ви.

Работете усилено и станете специалист в сферата си на работа, който всички деца ще искат да следват. Не копирайте никого, а станете име, на което другите ще искат да приличат.

Възможно е да направите разходи за децата си. Не е подходящ момент да инвестирате в каквато и да е без предварителна информация. Ако искате да вземете заем, определено ще ви бъде трудно.

Водолей

Венера ще подсили и украси вашата любовна история, но не забравяйте, че вие и вашата половинка сте главните герои и от вас зависи сценарият на вашата невероятна приказка.

Контролът и властта ще са във вашите ръце, макар и по заместване за малко. Сега е моментът, в който да се докажете и да оправдаете гласуваното ви доверие.

Днес не е подходящият момент да инвестирате в земя или поземлен имот, тъй като шансовете за парични загуби са големи. В същото време можете да кандидатствате за кредит относно автомобил или жилище, ако е необходимо.

Риби

Всяка стъпка, която предприемете днес свързана с любовта, ще бъде увенчана с успех. Ще имате подкрепата на звездите за романтичните идеи, които възнамерявате да осъществите. Чудесен ден, в който да отворите сърцето си.

Мислите свързани с любовта може да ви разсейват днес, така че не позволявайте това да попречи на работата ви. След като си свършите задълженията, може да се отдадете мечти и почивка.

Този ден вероятно ще донесе голяма промяна във вашия финансов живот. Трябва да следите стриктно разходите си. Също така е възможно да се наложи да поемете нежелани разходи ненадейно.

Хороскопът е изработен  от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.