Овен

В случай, че до момента сте се чувствали неразбрани и пренебрегвани от партньора ви, то днес планетите са благоприятно разположени да промените негативната тенденция и да споделите чувствата си. Любовта ви ще бъде споделена днес.

Може би, днес ще ви затрупат с куп ангажименти и ще сте чувствате доста изтощени още в обедната ви почивка. Налага се да положите малко повече усилия, за да си заработите заплатата.

Очакванията ви за приходите, които очаквате са малко нереалистични. Ако сте търговец и държите цените високи, без да пускате промоции, шансовете ви за печалба са минимални.

Телец

Ако в последно време връзката ви преминава през криза и комуникацията между вас и партньора ви не върви, то днес ще усетите импулсът на любовта помежду ви. Настойте се за приключения и приятни моменти.

Вероятно, цяла сутрин ще сте неспокойни, дали сте се справили добре с възложените ви задачи от шефът. Винаги се стараете да изпипвате работата си до съвършенство и да направите повече от това, което се очаква от вас.

Днес, ще се отдадете на по-задълбочено проучване и анализ преди да направите дадена покупка. Понякога е по-добре да подходите с доза съмнение, за да разбере какво се крие под повърхността.

Близнаци

Разговорите с половинката ви днес може да са насочени към здравословен начин на живот, диети и подмладяващи процедури. Спазването на едни и същи принципи ще ви направят още по-близки.

Днес, бихте имали повече успех, ако стоите в страни и не се включвате във важни разговори и конференции. Бъдете просто слушател и се опитайте да си запишете всички подробности, които са важни за работните ви проекти.

Денят е подходящ за пазаруване на плануваните от вас неща. Ще успеете да се възползвате от доста изгодни предложения и промоции. Успешен ден и за тези, които смятат да направят по-голяма инвестиция.

Рак

Днес, може да се насладите на вкусни изкушения заедно с партньора си в някое ваше любимо заведение. Единственият проблем, който може да имате е да прекалите с количеството храна.

Не се очакват някакви изненадващи ситуации на работното ви място днес. Всичко ще си е като по старому и дори може да се сближите малко повече с някои от колегите ви.

Ще се наложи да се заемете с досадното изчисляване на приходите и разходите ви, за да държите под контрол бюджета си. Едно малко отпускане, предизвикано от емоционално пазаруване, може да обърка сериозно сметките ви.

Лъв

Не се фокусирайте само и единствено върху проблемите, а се отпуснете и си позволете да смеете на воля днес. Вероятно ще откриете, че вие и партньорът ви имате една и съща философия за живота.

Вероятно, ще сте като обсебени от това, да се представите в най-добрата си светлина и да бъдете високо оценени от шефовете ви. Не се вманиачавайте чак толкова, не всичко е работа.

Днес, трудно ще упражните контрол над волята си и вероятно ще се изкушите да си купите някои неща лично за себе си, за повишаване на самочувствието ви.

Дева

Планетарното разположение днес е във ваша полза, така че се възползвайте от тази възможност, за да превърнете денят в романтична приказка. Ако не сте обвързани, днес може да имате вълнуваща среща.

Днес, ще работите в синхрон с екипа ви, което означава че денят ви ще изключително ползотворен. Ще се изненадате колко много работа сте свършили след като видите оборота в края на работния ден.

Звездите днес ще ви вдъхнат нужната увереност, за да спечелите още повече клиенти и да увеличите печалбите си. Не се съмнявайте в себе си и действайте смело.

Везни

Денят е подходящ да отидете на кино или театър с половинката ви. Навярно рядко си доставяте този лукс, така че още днес купете билети и не отлагайте това духовно преживяване.

Най-вероятно, днес ще се наложи да работите на високи обороти, което ще акумулира изключително много стрес. Това ще се отрази и на настроението ви и ще ви е трудно да сте дружелюбно настроени към хората, с които работите.

Освободете се от всякакви предразсъдъци и суеверия, тъй като с днешната планетарна конфигурация, с лекота ще взимате печеливши решения какво да направите с парите си.

Скорпион

В любовта нещата ще бъдат спокойни днес. Вероятно, ще бъдете погълнати от проблеми и едва ли ще успеете да обърнете внимание на половинката си. Ще се прояви разбиране и връзката ви няма бъде повлияна от раздори.

Днес, ще може да се измъкнете от всяка трудна ситуация на работното ви място. Докато другите „работят“ по установените правила, вие ще може да изявите таланта си.

Помислете от какво може да извлечете някакъв постоянен доход. Отдаване на имот под наем или споделяне на печалба в ваш бизнес партньор, но в никакъв случай не стойте на едно място и не бездействайте.

Стрелец

Днес може да разкриете невероятното си чувство за хумор и да впечатлите някого, на когото сте хвърлили око. Ако пък сте обвързани, то с лекота ще впечатлите половинката си днес както с острият си ум, така и с харизмата, която излъчвате.

Не разчитайте на колегите си, тъй като сами ще трябва да се справите с всичките работни ангажименти. Малко по малко, когато купчината с документация започне да намалява, ще ви дойдат още сили, за да завършите всичко до край.

Днес ще харчите с размах и ще се развихрите по магазините. И все пак, бъде разумни и не трупайте безкрайно много дрехи и вещи само, защото са на изгодна цена.

Козирог

Днес вероятно ще сте твърде критични към партньора си и твърдо ще стоите зад принципите си. Не е изключено нервите ви да не издържат и да отправите остри забележки към половинката си.

Не обръщайте особено внимание на маловажните проблеми днес. Не си струва да си създавате главоболия, заради нечии думи или проява на  невъзпитано поведение. Към края на работния ден ще сте по-съсредоточени в работата си.

Опитайте се да разширите хоризонта си и да се пробвате да изкарвате допълнителни пари и в друга област, различна от основната ви професия. Не позволявайте да стоите на едно ниво години наред, без да се развивате като личност.

Водолей

Планетите днес са благоприятно разположени относно сектор лични взаимоотношения. Ще кипите от енергия и забавлението ви е гарантирано.

Очаквайте ожесточено съревнование и конкуренция на работното ви място днес. Не позволявайте на другите да ви задминат, а вложете всичко от себе си в работните си задачи.

Може би, днес ще имате някои финансови притеснения, поради плащане на някои задължения. С правилното разпределение на бюджета, ще се справите с трудностите без много нерви.

Риби

Ако все още не сте разкрили на партньора си какви сте били в миналото си, то сега е моментът да го направите, за да няма неприятни изненади в бъдеще. По този начин човекът, с когото сте, ще потвърди мнението си за вас.

Очаква ви напрегнат работен ден, изпълнен с много работни срещи. До обяд ще сте ангажирани повече от обикновено, а за следобед ще останат размишленията как да се справите със значим проблем, който трябва да разрешите.

Внимавайте с парите си днес и носете чантата си с изключително внимание, тъй като има опасност да станете жертва на кражба. Не е добре и да подписвате договори и всякакви други финансови документи.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.