Овен

Вашият съвет ще бъде много търсен. Поради високите си енергийни нива вие с удоволствие ще се съобразявате с всеки, но внимавайте да не давате твърде много от себе си. Може да претърпите прегаряне и да загубите интерес към другите. Възможно е да се почувствате преуморени или затрупани от прекомерните задължения. Потърсете алтернатива за спокойствие и избягвайте напреженията. Днес, може да ви се отдаде възможност да се захванете с краткосрочен проект, който ще ви донесе допълнителен приход. От днес може да поставите началото на едно по-сериозно спестяване.

Телец

Може да сте заети с подготовката и организирането на рожден ден или брак на брат или сестра. Някои от вас може да се чувстват доволни и благословени днес. Това е страхотен ден за повишаване на капацитета ви за печалба. Въпреки че кариерата ви може да бъде поставена на заден план, тъй като други належащи проблеми ще доминират през деня. Също така бъдете нащрек за нови бизнес партньорства. Този ден  може да бъде изключително проспериращ период за вас - неочакван поток от пари се задава на пътят ви.

Близнаци

Възможно е да имате приятни изненади и събиране със семейството и роднините. Това е благоприятен период за вас, така че използвайте най-добре това време. Ще имате полза от човек, който някак стои в сянка все още. Вашите допълнителни усилия могат да бъдат възнаградени с паричен стимул или повишение. През първата част от деня новите бизнес партньорства могат да доведат до дългосрочно и печелившо начинание. Към вашето благоденствие ще има и елемент на духовност.

Рак

Желанието ви за по-дълбока и емоционална връзка относно семейството, може да се помрачи от натрупалите се негативи от страна на партньора ви. Не се отчайвате, денят е добър в този сектор като цяло. Вероятно, няма да бъдете оценени, докато вие самите не започнете да цените себе си. Работете усърдно заради себе си, това всъщност ще бъде вашата оценка за постиженията ви. Време е за големи и смели решения свързани с бизнес, за да достигнете нивото на печалби, което желаете. Ще можете да упражните власт над нещата и всичко ще е във ваши ръце.

Лъв

Хармонията в семейния живот е възможно да бъде дори напрегната. Ще имате доста ухажвания от другия пол и следва да внимавате, защото изкушенията ще бъдат особено привлекателни. Има вероятност от внезапни данъчни проверки или същите от друга институция.  Запазете спокойствие и адекватно реагирайте на ситуацията. Освен това възможно е да имате сътресения във финансовият сектор днес. Уверете се, че стриктно се придържате към бюджета си. Това ще ви помогне да избегнете финансовото напрежение.

Дева

Много от вашата енергия ще се отделя повече за вашите лични взаимоотношения и партньорства. Промените, които преживявате в живота си, ще бъдат дълбоко усетени и трайни. Възможно да станете свидетел на остър конфликт между колеги и трудно ще се измъкнете от тази неприятна ситуация без да вземете страна. Нещата с финансите ви може да са доста несигурни и нестабилни, макар, че стриктно следите разходите си. Преговорите при преподписване на нови абонаментни планове ще вървят добре.

Везни

Чувствените мисли не само ще ви депресират, но дори могат да причинят известно унижение през този ден. Хармоничните отношения с противоположния пол могат да се нарушат. Внимавайте много на работното ви място, тъй като има голяма вероятност хората да ви сочат с пръст днес. Признайте своята вина и поемете отговорност за грешките си. Днес, може да ви се наложи да похарчите малко повече пари за семейството и домакински неща за дома ви. Бъдете умерени в пазаруването и не превръщайте припряността в навик.

Скорпион

Хората, които имат прояви на ревност към вас, могат да създадат проблеми, като по този начин могат да получат неоснователни обвинения и да създадат предпоставки за излишно напрежение. Не смесвайте личните и професионалните въпроси, за да не останете неприятно изненадани. Ще се заблудите, ако си мислите, че тайните ви няма да бъдат разкрити. Радвайте се на благополучието си сега, вместо непрестанно да мислите за бъдещето. Поглезете се с нещо, което обичате и не притеснявайте да похарчите малко пари днес.

Стрелец

Вашата ясна и прагматична визия за живота ще бъде на висота и това определено ще предостави възможността за положителен и по-лесен живот у дома през този ден. Нервни ситуации не се очертават през този ден в сектор кариера. През  този ден все така жизнени, внасяйки хармония на работното място. Денят също ще бъде добър за вас в сектора на финансите. Можете да получите печалби по отношение на финансови участия или притежание на активи. Това ще бъде резултат от някои разумни сделки, които сте направили наскоро.

Козирог

По много лични въпроси ще имате реалните възможности да усетите силата на момента, като насочите енергията си в правилната посока. Важно е да изберете подходящите хора, на които да може да се опрете. Днес е необходимо да се намали вашата агресия и спокойно да се отнесете към критиката. Трябва да наблегнете преди всичко върху вашите умения.  Необходимо е да помислите за цялостната инвестиционна стратегия и да я сравните с краткосрочната печалба. Тъй като  дългосрочните инвестиции могат да поставят добра основа за благоденствие.

Водолей

Проблемите ви ще са следствие от липсата на любов в живота ви. Колкото по-навреме проумеете, че без любовта на близките си, на партньора и децата, на хората около вас трудно се живее, толкова по-добре. На работното място се очертават промени в графика, заплата, други задачи или преместване. Промените могат да работят по график, заплата, условия на труд. Анализирайте бюджета си и започнете да очертавате своите стремежи и цели, заедно с това колко пари ще ви са необходими днес и в следващите няколко дни.

Риби

Обърнете внимание на поведението си, бъдете по-дружелюбни и уважителни към хората, които обичате и с които общувате. Завишете самоконтрола си, за да не разрушите основите, върху които стоите в деловия или в личния си живот. Вероятно ще осъзнаете чувството за лоялност в работната среда към колеги, ръководители или екипната работа като цяло. Уверете се, че хората с които работите, се стремят към онези цели, към които и вие сте се насочили. Ще бъде добре да избягвате предложения, включващи продажба на жилище или отдаване под наем. Колкото и да е изгодна офертата, не се заблуждавайте примамливите увещания.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.