Овен

Може да почувствате, че любовният ви живот върви стремглаво надолу. Възможно е, да бъдете подозрителни през този ден. Не се притеснявайте да задавате въпроси, понякога това е необходимо.

Очертава се много напрегнат ден за онези, които работят в сферата на услугите, занимаващи се с обслужването на клиенти. Въздържайте се от емоционални реакции!

Днес, ще се радвате на добро финансово възнаграждение за усилената ви работа. Най-после ще се почувствате оценени и удовлетворени от професията си. Продължете да защитавате смело иновативните си идеи, тъй като ви чакат още подаръци от съдбата.

Телец

Някои доскорошни напрежения във вашия романтичен живот, може да бъдат облекчени днес. Помислете си обстойно за причините, поради които сте били принудени да се забъркате в такава каша и как бихте могли да се измъкнете от нея.

Опитайте се да не си изпускате нервите по време на работа и не влизайте в конфликт с колегите си. Така рискувате да загубите своят имидж и всичко, което е красяло работната ви „корона“. Погрижете се за силата си, за да отстоите своите заслужени позиции.

Внимавайте с парите, които харчите за храна днес, тъй като има голяма вероятност да накупите изключително много храна, особено ако пазарувате гладни. Не забравяйте за физическата ви активност днес, тъй като има голяма опасност да се стигне до преяждане на вечеря.

Близнаци

Очертава си много добър ден за любовния ви живот, тъй като ще видите някои положителни неща в развитието на връзката ви. Това може да бъде началото на нова - прекрасна фаза в живота ви.

Вероятно, в работата си днес ще бъдете по-ефективни от всякога. По възможност не отказвайте подкрепата от своите колеги или подчинени. Работният ви тим ще работи на пълни обороти и денят ще премине обещаващо успешно.

Връзките с ваши бизнес партньори ще имат огромно значение през този ден, за да постигнете добра финансова стабилност. Комуникацията със сътрудниците ви ще е ключова, подгответе се с предварително проверена информация и достоверни проучвания.

Рак

Днес, може да откриете, че имате много време, за да споделите с партньора си някои съкровени неща. Навярно, ще оцените като съкровище това време прекарано заедно. Възползвайте се максимално от тези благодатни моменти, които създават дълбока спойка във връзката.

Възможно е да почувствате известни притеснения в работната организираност. Не чакайте да се стигне до конфликти, налага се да се стабилизирате, за да влезете в нормален ритъм на работното ви място.

Късметът ще е с вас през този ден и с лекота ще осъществите всичките си набелязани цели. Вероятно, ще откриете и нов талант или умение, което притежавате и може да ви носи допълнителни приходи.

Лъв

Възможно е да сте разстроени от някои дребни недостатъци на половинката ви. За щастие, партньорът ви днес ще бъде много търпелив спрямо вас и ще разбере причините за промяната на настроението ви. Просто трябва да се успокоите и тези неудовлетворения ще отминат.

Имайте готовност да се сблъскате с някои проблеми от технически характер на работното място. Не изпадайте в паника, овладейте себе си, защото има неща, които не зависят от вас. Възможно е и да не успеете да довършите работните си ангажименти днес.

Парите изразходвани днес, ще се окажат добра инвестиция и няма да бъдат пропилени. Ако похарчите пари за укрепването на вашите лични или професионални отношения, това ще бъде идеалната инвестиция.

Дева

Избягвайте да се заяждате с партньора си по някаква причина. Вашата прекомерна негативност и безсмислени оплаквания  може да се окажат причината партньорът ви да се отдалечи и да охладнее към вас.

Вероятно, ще възникнат временни неуспехи на работното ви място, които може да предизвикат безпокойство през целия работен ден. Не се изнервяйте от така възникналите ситуации.

Време е да се погрижите за себе си и да се поглезите с нещо специално, което да засили вашият магнетизъм и самочувствие, за да сте още по-уверени и успешни в работата ви. Безупречният ви външен вид ще увеличи и клиентите ви, което респективно ще повиши и печалбите ви.

Везни

Семейните двойки може да прекарат много дружелюбно времето помежду си през този ден. Ако сте планирали женитба, ще се наложи да изчакате известно време. Също така странете от обновяването на старите любовни пламъци, тъй като това не би било добре за вас.

Този ден се очертава да бъде труден за вас в работен план. Възможно е да се сблъскате с несъответствия от всякакъв характер. Много е вероятно, това да се дължи на факта, че се натоварвате прекалено много.

Може би, днес ще се заемете със задачата да изчислите колко харчите за домакинството ви. Ще е добре да си направите сметка колко харчите за сметки, храна, транспорт, дрехи, козметика и забавления.

Скорпион

Връзката ви може да се изправи пред някои препятствия през този ден. Тези пречки ще бъдат временни, но ако се опитате да си създадете проблеми, макар и неволно, най-вероятно ще съжалявате за неприятните резултати.

Отношенията с колегите ви, ще претърпят известни разминавания. Направете всичко по силите си, правейки всевъзможни компромиси, за да избегнете евентуални конфликти.

Дори да ви изникнат някои непредвидени разходи днес, ще сте в състояние да се справите с всички предизвикателства, без да изпадате в паника и да си създавате излишен стрес. Заделените пари, днес ще ви свършат добра работа.

Стрелец

Самотните ще имат своите шансове да поднесат цялата си душа и сърце на някой, който с поглед е пленил леденото им мислене. Въпреки това, ще са необходими още по-смели инициативи, за да успеят да реализират така очакваната си нова любов.

Ще се наложи да не поемате работни задачи, за които нямате необходимата квалификация и опитност, за да се справите. Работете според придобитото и най-вече съобразно вашите възможности.

Ако смятате да се заемете с някакъв бизнес или просто искате да се консултирате за някакъв вид кредит, то ще е добре да се допитате до ваши познати и роднини, които вече са минали по този път и имат опит с тези неща.

Козирог

За тези вас, които вече сте ангажирани, може да ви се наложи да обърнете повече внимание на нуждите на партньора си, за да се избегнат известни проблеми. Трябва обаче да сте сигурни, че вашият партньор се чувства по същия начин като вас, така че тази връзка да не бъде едностранчива.

Днес, условията за труд на работното място ще се променят динамично. Така че се подгответе за всякакви изненади. Каквото и да се случи, приемете го като даденост. Не бъдете суеверни - този ден не е фатален.

Очаквайте парично възнаграждение за допълнително положен труд и високи резултати в работата ви. Само не бързайте да изхарчите бонуса си, особено, ако имате заем. Първо се разплатете и след това харчете за себе си.

Водолей

Денят определено не е подходящ за постигане на напредък в една нова връзка. За сметка на това, е благоприятен за поправяне на някои стари, неразрешени проблеми във връзката ви.

За някои от вас този ден ще бъде твърде скучен на работното място. Общите разговори с колегите ви ще бъдат обичайно до болка познати. Може би, ще приемете, че работните ви задачи са досадна и суха материя.

Вероятно, средствата, които изкарвате месечно като заплата няма да са ви достатъчни, за да покриете всичките си разходи и ще търсите начини за допълнително заработване на часове, за да имате малко странични доходи.

Риби

Може би, ще се изненадате от страстните излияния на чувства от страна на вашият партньор към вас. Все пак, не се задълбочавайте, питайки се защо, навярно този изблик на пориви, ще ви направи щастливи днес.

Вероятно, за някои от вас този ден се очертава да бъде проблематичен в работната сфера. Въпреки това, трябва да бъдете фокусирани, за да се справите с евентуалните пречки. Възможно е и късметът да ви „удари едно рамо“.

Всички врати ще бъдат отворени за вас през този ден, за да постигнете финансов подем. Инвестирайте в повишаване на квалификацията и уменията ви, за да сте още по-убедителни пред сътрудниците ви.

 

Хороскопът е изработен за всички от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.