Овен

Има вероятност днес да сте доста изнервени и раздразнителни, което определено ще повлияе негативно на общуването с партньора ви. Ще се наложи да сте по-сдържани и търпеливи. Пригответе се за един ползотворен работен ден. Само бъдете бдителни преди започването на работния процес, както и след излизане от работното ви място, има опасност от инциденти. Всички разходи, които нарастват, може да ви доведат до нервна криза. Започнете с разходите за здраве и постепенно плащайте за най-належащите ви сметки и неща свързани с работата ви.

Телец

В началото може да имате твърде високи очаквания, затова първо опознайте човека до вас, преди да му се доверите напълно. Срещите с нови лица може да бъдат благоприятни за създаване на добри приятелства за тези от вас, които са самотни. Денят е благоприятен в работната сфера. Възможно е да постигнете желаното ниво на удовлетвореност в професионалната среда. Вашите по-възрастни колеги, може да ви помогнат да решите някои сложни проблеми. Не се отпускайте много в разходите за забавления, излизания с приятели и често хранене навън. Ако даденото излизане няма да ви донесе комуникация с бизнес партньори или е събитие, на което да завържете полезни контакти, то спокойно може да го отмените.

Близнаци

Днес лесно и ще се насладите на хармония във всичките си връзки. Тези вас, които все още са необвързани, ще се насладят на флиртуването. Вероятно ще излъчвате енергия и ще привлечете потенциални партньори, без дори да знаете. Ще пожънете похвали и признание, защото денят ще започне обещаващо. Вашите постижения просто стават още по-добри, тъй като звездите са на ваша страна. Вероятно ще останете доволни от себе си. Меркурий предвещава, че финансовият поток ще бъде плавен, ала и мощен през този ден. Ще постигнете целите си за парите лесно. Рисковите инвестиции ще се окажат печеливши за вас.

Рак

Възможно е да има някои разногласия при семейните двойки, но вероятно разумът ще надделее и денят ще мине относително гладко. Влюбените да се готвят за пътешествие, което ще ги обедини един към друг. Романтичното пътуване може да се осъществи и в някой парк, така ще се насладите на приятно уединение. Ако по някаква причина се окажете в центъра на някакъв конфликт, трудно ще се измъкнете. Не налагайте мнението си и бъдете по дипломатични. Днес може да сте доста стресирани и ще ви е трудно да мислите за пари, договори и финансови сделки. Ако е възможно отложете подписване на документи и изчакайте някой по-благоприятен момент за това.

Лъв

Напоследък може да се чувствате малко защитени, което може да е причинено от спорове между вас и партньора ви. Опитайте се да възстановите самочувствието си. Също така не губете време в битки за дребни разногласия. Има вероятност през този ден работата ви да бъде скучна или изпълнена с трудни задачи, една след друга - познати до болка. Не унивайте, защото работата ви е като летен дъжд, в противен случай сушата ще бъде пагубна за вас. Може би, се притеснявате за финансовото си състояние. Рано или късно всичко се изплаща, защото финансовите реализации не са всичко в този живот. А и понякога лошите инвестиции не биха могли да доведат до нищо добро.

Дева

Половинката ви може да стане подозрителна днес. Няколко мили жеста са всичко, което трябва да направите, за да избегнете проблеми. Избягвайте спорове на всяка цена, в противен случай  ще повдигнете стари проблеми, които не са уместни днес. Очертава се много напрегнат ден за онези, които работят в сферата на услугите, занимавайки се с обслужването на клиенти. Въздържайте се от емоционални реакции, ако клиентът се държи твърде капризно. Ако очаквате някой да ви върне парите, които сте отпуснали, това едва ли ще се случи днес. Това може да ви накара да се почувствате зле, тъй като разчитате на тези суми, за да платите сметките си.

Везни

Необвързаните ще флиртуват и ще съблазняват противоположният пол днес. Онези от вас, които са обвързани, ще се насладят на щастие. Ще осъзнаете, че въпреки всичко животът е красив. Ако сте безработни, имайте предвид, че днес не се очертава работа по специалността ви, приемете друга оферта. Просто бъдете търпеливи и ще видите, че търсенето не е било напразно. Вашето финансово състояние може да се подобри вероятно днес. Внимавайте обаче, как  харчите парите си и се опитайте да добавите още пари в спестовната си сметка, тъй като се задават тежки дни.

Скорпион

Обвързаните двойки може да почувстват умора от рутината в брака, но само от вас зависи да разнообразите брачния си живот и да се чувствате щастливи с партньора си. Не се колебайте да бъдете истински и да показвате любовта си. Преди да предприемете някаква стъпка по отношение на промяната в кариерата, дайте още шанс на сегашната си работа. Ще имате нова възможност за кариера, но това не е денят, в който това да се случи. Действащите в бизнеса могат да направят допълнителни разходи поради жалби на клиенти. Няма място за притеснения, защото допълнителният доход, който сте спечелили по-рано, би смекчил въздействието на тези временни неуспехи.

Стрелец

Брачните двойки ще успеят да укрепят семейството и да направят отношения по-щастливи. Достатъчно е да проявят внимателно отношения към половинката си, да бъдат търпеливи и внимателни. Може да почувствате известни притеснения в работната организираност. Не очаквайте да се стигне до объркване, ще се стабилизирате от добра новина, която ще внесе необходимият порядък. Хората в бизнеса може да очакват спад в печалбите си. Има вероятност от голяма загуба, включително изплащане на огромни суми на клиенти, поради неправилни решения, взети по-рано, които са довели до жалби на клиенти.

Козирог

В случай, че партньорът ви в последния момент се откаже от някаква ваша уговорка, заради непредвидени обстоятелства, не бързайте да се разстройвате и да го обвинявате. Отложете плановете си за някой друг ден, без спорове и препирни. Много е вероятно днес да си сътрудничите с ваш колега, който е коренна противоположност на вас като характер. Колегите ви вероятно ще се чудят как успявате да работите в екип и да сте толкова продуктивни заедно. Днес можете да проучите коя къща или превозно средство да закупите. Окончателното решение обаче нека да бъде взето на по-късен етап. Денят не е благоприятен за купуването на по-горе описаните.

Водолей

Вероятно повечето от влюбените двойки някак по-малко ще им върви, може би това се дължи на пукнатини  в отношенията им.  Опитайте днес да се вслушвате в словата на любимия си човек и в никакъв случай да не оказвате натиск върху него. Отношенията между вас и колегите ви ще претърпят известни разногласия. Помислете за възможни компромиси, за да избегнете евентуални конфликти. Ако имате допълнителни пари, инвестирайте във фирми, ориентирани към растеж, където можете да печелите безопасно и стабилно. Недвижимите имоти са друга добра област за инвестиране, тъй като това може да увеличи финансите ви.

Риби

Денят ще изиска от вас пълна отдаденост на близките и семейството. За себе си ще напомнят стари познати, с които сте имали нещо повече от приятелски отношения. Бъдете внимателни и предпазливи, обаче към новите запознанства. Може и да сте достигналия своят връх, но продължавайте да доказвате себе си. Бъдете готови за старт, защото навлизате в сериозна фаза за вашата кариера. Изглежда, че днес е благоприятен момент за извършване на нови инвестиции и въвеждане на нови планове в действие. Би било разумно да не вземате прибързани решения, които биха могли да повлияят на вашата финансова стабилност.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели от астрологичния психолог и езотеричен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.