Овен

Ще се почувствате в капан и може да се чувствате така, сякаш всички се опитват да ви подлеят вода. Други могат да ви тормозят и това може да ви разбие самочувствието. Не се притеснявайте, тъй като късметът ви пази. Дори ако другите са недобронамерени към вас, поведението им няма да навреди на вашето здраве или имидж. Няма да се предадете на несгодите, тъй като вашите инстинкти ще ви насочат към по-безопасно място.

 

Телец

Възможно е да се почувствате така, сякаш сте попаднали в яма и за вас е изключително важно да оцелеете. Въпреки че е достатъчно предизвикателно, вие ще бъдете развълнувани да получите нова мисия в живота. Направете си една разкошна вечер и се насладете на нея със семейството и приятелите.

 

Близнаци

Близките ви ще имат големи очаквания от вас. От вас ще се изисква да си сътрудничите с другите и да отделяте на семейството си повече от времето си. Вашите любими  също ще ви отвърнат с еднаква мяра, когато възникне нужда. Ще бъдете решени да завършите всичките си набелязани цели навреме. Днес вашето мислене ще бъде прогресивно и следователно денят ви ще бъде продуктивен.

 

Рак

Днес има вероятност да се чувствате като волна пеперуда. Навярно ще си прекарате чудесно вечерта в компанията на приятни съмишленици. През деня ще кроите планове за следващия ден. Въпреки това има вероятност да ви връхлети някаква причина, която да ви развали настроението макар и до някъде.

 

Лъв

Днес ще трябва да внимавате да предприемате нови начинания, споразумения или сделки. Може да се наложи да понесете гнева на свои приятели или роднини. Някои от вас ще продължат с работата си, ала това ще доведе до нежелани последствия. Тъй като ще прекарвате повече време унесени в работа, някои членове от семейството ви ще се ядосват, чувствайки се пренебрегнати.

 

Дева

Днес ще бъде творчески и полезен ден за вас. Следобед  ще бъдете в своята стихия. С вашата неповторима проницателност ще успеете да споделите идеите си с вашата половинка и най-вероятно ще получите одобрение. Вечерта ще бъдете свободни да се отдадете на щедро разпиляване на обичта си към любимия човек.

 

Везни

Едва ли ще имате друг изход от днешното затруднение, което може да ви споходи, освен с пословичното си упоритост да наваксате домашните задължения, които дълго сте отлагали. Ще трябва да решите дали искате да приключите с тази сага или да ги оставите нещата да минат в желанието си да търсете отново свободното време. Във ваш интерес е да положите всичките си усилия днес.

 

Скорпион

Венера ви съветва да разгледате внимателно, преди да подпишете какъвто и да е документ свързан с финансите. Тъй като се очертава ден за парични загуби, така че внимавайте въпреки почивният ви ден. Избягвайте всякакви съвети, рекламни послания или настояване на близките ви относно примамливи оферти за покупки.

 

Стрелец

Днес ще имате по-малко ангажименти. Ще намерите утеха в домашният уют или в малка компания сприятели. Досега сте работили много усилено и е време да си поемете дъх, чувства. Прекарайте повече време с приятелите си, отпуснете се, пътувайте до любимата си дестинация и се подмладете. По този начин няма да губите време, всъщност вие се подготвяте да допринесете до едно по-добро утре.

 

Козирог

Има силни индикации, че днешният ден ще бъде изпълнен с доста екшъни. Въпреки че ще бъдете натоварени с много отговорности, ще можете да покажете на членовете на семейството си колко ви е грижа за тях. Вечерта непременно се отдайте на пълноценна почивка и сън.

 

Водолей

Вечерта ще бъде прекрасна, при условие че искате да се доближите до половинката си и да сте готови да се жертвате романтично, разбира се. Ще бъдете готови да прекарате една прекрасна вечер в обятията на любимия си човек. Бъдете изключително внимателни днес по време на шофиране!

 

Риби

Днес има вероятност да се почувствате изнервени. Може да има нещо конкретно, което да ви човърка съзнанието, което ви кара да бъдете плахи и в същото време нервни. Нептун ви съветва да се възползвате максимално от вечерта, когато може да бъдете поканени на парти или светско събиране. Така че това може да се окаже във ваша полза.