Овен

Ако загубите самочувствието и инерцията, които току-що възвърнахте отново, тогава може да има последствия този път. Като се има предвид, че не приемате помощ от никого, това няма да ви помогне. Въпреки това, можете да вземете предпазни мерки и да се опитате да спрете песимизма си, като направите нещо, което наистина ви харесва.

Телец

Особено печеливш ден, който трябва да ви даде тази допълнителна енергия, за да завършите други задачи и други дела възможно най-скоро. Не се спирайте на първия успех, в противен случай там ще останете. Също така от лична гледна точка може да очаквате някои много интересни новини.

Близнаци

Малките събития в този ден могат да ви накарат да преосмислите напълно мисленето си. Ще можете да продължите с нов ентусиазъм и с голяма енергия. Колкото повече се чувствате добре и спокойни, толкова повече ще можете да подобрите настроението си.

Рак

Семейните може да имат малки престрелки, но не е това, което ще определи хода на денят, напротив, едва ли ще мислите повече за това, когато ще имате възможност да се забавлявате страхотно. Очертават се перспективи за пътуване. Необвързаните могат да намерят някого, с когото да просто да се „мотаят“.

Лъв

Днес ще бъде ден на компромиси. Вашето спокойствие може да бъде подкопано от постоянни запитвания и дискусии. Това очевидно не означава, че трябва да действате пасивно и да приемате каквото и да е условие, напротив, просто ще бъде въпрос на преговори и посредничество, за да получите възможно най-много, а не нищо.

Дева

Двойките ще се забавляват много, но само ако се организирате, така че никой няма да ви предизвиква или да ви кара да правите неща, които няма да ви подхождат. Необвързаните ще държат много на своята позиция, мистерия и чар. Просто внимавайте да не играете твърде много.

Везни

Двойките във всеки случай трябва да се опитат да се подкрепят повече, да изразходват себе си в жестове на привързаност, тоест да направят нещо приятно за другия, дори когато другата половинка не е пожелала. Необвързаните ще получат страхотни възможности с един замах, но за съжаление няма да могат да ги използват пълноценно поради натоварения си живот.

Скорпион

Поработете малко повече върху несигурността си и се опитайте да я оставите зад себе си, поне за днес. Продължете с плановете си, опитайте се да видите докъде ще можете да стигнете и след това обобщете. Ако ефектът е положителен, тогава действайте смело, в противен случай ще се наложи да направите някои корекции.

Стрелец

Двойките ще имат възможност да обсъждат съмнения и проблеми, но в крайна сметка няма да има нищо лошо, за да можете да се отпуснете и да се насладите на любовта си спокойно с точния човек до вас. Необвързаните ще получат много добри шансове за бъдещи срещи.

Козирог

Много сте заети, на няколко фронта. Това е момент на смут, в който имате цялото натрупано електричество от изминалите дни и което бихте искали да изхвърлите навън. Не прекалявайте, иначе рискувате негативни изблици. Трябва да помислите, преди да ги ангажирате с решения, които биха били единствено само ваши.

Водолей

Препоръчително е да не изисквате твърде много от себе си и да не взимате прибързани решения за отношенията си, за добро или за лошо. Защото може да съжалявате на следващия ден. Помислете малко повече, тъй като няма нищо лошо в това да оцените добре определени аспекти на връзката си. 

Риби

Опитвайте да схванете най-положителния аспект, може би  малък или дори банален, от който можете да започнете да развивате различна визия за бъдещето. Може би ще започнете да се дистанцирате от всичко, което ви кара да се чувствате малко оценени и удовлетворени от себе си.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.