Овен

Отстраняването на задълженията е възможно най-рано през деня, защото ще има възможност да се забавлявате по-късно и няма да искате да ги пропуснете. Завършването на дребните ежедневни неща може да отнеме повече време, отколкото сте очаквали. Придържайте се към работните си плановете, които със сигурност ще ви бъдат от полза. Възползвайте се от творческата си фаза и дайте максимумът от себе си на работното място. Бъдете особено внимателни по отношение на финансите. Не е препоръчително да влагате средства за неща, които няма да ви предоставят удоволствие и ползи.

Телец

Правете само неща, които ви носят лично удоволствие. Посланието на този ден означава, че имате пълно право и всяка причина да поставите собствените си нужди и желания на първо място. Днес всичко е за вас. Ден на решенията и положителните постижения. Очаквайте  добри новини, свързани с управлението на трудовата ви дейност, които ще се отразят положително във вашия трудов сектор. Вероятно ще имате някои положителни финансови промени в живота си през този ден. Възползвайте се максимално от финансовата си свобода.

Близнаци

Нека другите да се оплакват, че светът е несправедлив и че нищо никога не им върви както трябва. Докато те тънат в самосъжаление, вие тихо ще се възползвате от новите възможности, които съдбата ви изпраща. На работното място имате шанс да успеете, но ще се наложи да преодолеете известни препятствия. Определете приоритетите си правилно и всичко ще бъде наред. Финансовото ви състояние се очертава да бъде устойчиво. Ще имате шанса да увеличите доходите си, който ще ви осигури необходимото парично благоденствие.

Рак

Може да не сте съгласни с това, в което някой вярва, но всички пак можете да намерите общ език. Вътрешното  напрежение, което съществува между вас, може да бъде креативно, ако се управлява по разумен начин. Вероятно ще настъпи хаос на работното място, неразбирателство с колеги и шефове. Няма място за паника, приемете нещата такива, каквито са. Не си правете шеги с късметът си, като търкате на лотарийни билетчета, например. Проиграването на суми в близкото казино, може да доведе до финансова разруха.

Лъв

Не се заемайте с нови задължения през следващите 24 часа, тъй като имате предостатъчно такива. Очаквайте временни неуспехи на работното място, които може да предизвикат безпокойство през целият работен ден. Бъдете балансирани, каквото и да се случи. Добро  време за заеми и кредити. Днес е чудесно време да се отървете от вещи, които не използвате - обявете ги за продажба. Много добър ден  за инвестиции.

Дева

При никакви обстоятелства не трябва да се съгласявате да играете поддържаща роля, нито в личния си живот, нито в работата. Това ще означава, че можете и трябва да поемете командването и да направите това, което е най-доброто за вас лично. Бъдете лидер, а не последовател. Очертава се много напрегнат ден за онези, които работят в сферата на услугите, занимавайки се с обслужването на клиенти. Въздържайте се от емоционални изблици. Денят е благоприятен за купуване и инвестиране в недвижими имоти. Ще имате успех в продажбите и ако се движите в този сектор, ще увеличите доходите си.

Везни

Може да сте склонни да вярвате, че приятелят или колегата ви е разочаровал, но наистина ли очаквате твърде много от тях? Най-вероятно е второто, така че запазете мислите си за себе си или може да ги настроите срещу себе си. Отношенията между вас и колегите ви ще претърпят известни трусове. Направете възможно повече компромиси, за да избегнете евентуални конфликти. През този ден ще сте наясно от необходимостта да планирате своето финансово бъдеще. Изчислете предвидените разходи и организирайте финансите си като цяло.

Скорпион

Някой ще дойде при вас търсейки съдействие от вас. Правете каквото можете, но не обещавайте, че ще се справите - планетите предупреждават, че може да имате проблеми и с това. Днес, може да се наложи да разчистите работното си място и да изхвърлите куп ненужни документи, бележки и хвърчащи листчета. Не забравяйте да се погрижите и за компютъра ви като изтриете вече ненужните файлове. Добре ще е да се разплатите с всички хора, на които дължите пари и да върнете заемите си, за да започнете на чисто да разполагате с бюджета си вече по много по-мъдър начин.

Стрелец

Уверете се, че сте убедени, преди да коментирате, каквото и да е било днес. Ако кажете нещо „изкривено“, което може лесно да бъде проверено, е малко вероятно да направите репутацията си много добра. Помислете, преди да кажете или не говорите изобщо. Възможно е да възникнат редица незначителни проблеми по време на работа. Такива на пръв поглед дребни перипетии могат попречат да си свършите работата адекватно. Стабилност във финансовият сектор. Спокойно може да похарчете пари за едно пътуване или приятна вечеря в изискан ресторант. Забравете за хазартно развлечение!

Козирог

Изглежда, че днес е един от периодите, когато нищо не може да се обърка за вас и може да сте прави във всяко едно отношение. Но това не е покана за хвърляне на предпазливостта на вятъра. Очертава се един „облачен“ ден на работното ви място. Вероятно, ще бъдете притиснати да извършите неща, с които не сте съгласни, но системата ви принуждава да направите. Избягвайте да подписвате договори и споразумения днес, тъй като някой, когото мислите за ваш приятел може да ви измами и да загубите вложените пари.

Водолей

Каквото и да търсите да направите добро за близките си хора, вие ще направите точно обратното. Защото сте в едно от противоположните си настроения. Така че бъдете внимателни без да прекалявате с даването на непоискано добро! С каквато и дейност да се занимавате, то денят ви ще бъде много продуктивен. Рецептата за успех ще е у вас, така че използвайте всичките си знания и ресурси. Включването в курсове за чужди езици ще е най-добрата инвестиция за вас. Особено, ако ви предстои смяна на длъжността с по-висок пост, езиците и дигиталните компетентности ще са задължително условие.

Риби

Обикновено не ви пука ни най-малко дали другите хора са съгласни с това, което правите, но днес Слънцето преминава през вашия противоположен знак, важно е да получите одобрението на близките и приятелите. Все пак не им давайте право да ви налагат вето. Грижите, които влагате в проверката на фактите и подробностите, няма да бъдат пропилени. Малко объркване около съвместните разходи изисква вашето внимание. Докато решавате този конкретен проблем, може да забележите нещо, което скоро е било пренебрегнато и това може да ви спести много пари.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.