Овен

Благодарение на вашето положително отношение ще можете да се изправите пред всякакви проблеми във връзката си и да я направите по-любяща и значима. Ако сте необвързани, позитивното ви отношение може да привлече някого, по когото си „падате“ от дълго време. Вероятно, отново идеите ви доста ще се различават от тези на вашите шефове. Ще се наложи да сте по-твърди и непреклонни в защитата на позицията си. Не сте длъжни да се съгласявате с всичко, което ви се каже. Ако имате нужда от мотивация, то ще е добре да направите една ревизия на спестяванията си. Спомнете си това, за което спестявате толкова много време и се ограничете от ненужни покупки.

Телец

За необвързаните, може да получите неочаквано обаждане от някой. Не пренебрегвайте ухажорите си, тъй като може да се превърнат в нещо по-специално! Ако сте семейни или имате връзка, днес е идеалното време да сбъднете мечтите си. Не залагайте на сигурното и не се покривайте в някои важни моменти. Понякога се налага да сте по-експресивни и да заявите позицията си, за да бъдете забелязани. Ако очаквате някакви пари да постъпят по банковата ви сметка днес, може да се наложи да изчакате още малко. Бъдете готови да изкарате още няколко дни с наличните ви пари и не се отпускайте много в харченето.

Близнаци

Чувствата ви към вашия партньор ще са все по-силни и интензивни. Прекарайте възможно най-много време заедно и обсъдете съвместното си бъдеще. Думите ви ще са в състояние да повлияят доста на партньора ви. Притежавайки способността да вземате най-разумните и целенасочени решения, и ще намирате точния подход за тяхното действие. Днес ще решавате финансови въпроси с обичайния си апломб и трябва да обмислите различни видове инвестиции. Добрата идея може да означава успешно финансово бъдеще.

Рак

За щастие звездите са ви снабдили с много чувствителност, така че да не се сблъсквайте с никакви проблеми, когато имате спорни моменти партньора си. Бъдете отворени за градивна дискусия. Може би ви е любопитно как колегите подхождат винаги успешно към задачите си. Вероятно ключът е в екипната дейност, който се оказва по-полезен от вашите индивидуални амбиции. Съхранете амбицията си днес и ще успеете. Ако искате да инвестирате спестяванията си в нещо ново, сега е моментът да го направите. Необходимо е обаче да боравите с парите си много внимателно и рационално. Търсете опции за по-големи печалби в рамките на разумното.

Лъв

Днес ще бъде трудно да си взаимодействате със семейната си половинка. Има вероятност да прекалите с дребнавите неща и да останете неразбрани. Направите крачка назад, за да формулирате желанията си или забележките. Изправени сте пред сложни проблеми и редица привидно невъзможни задачи. Опитайте се да погледнете на нещата от различна гледна точка. Всяка помощ от колегите, ще ви помогне да се върнете в необходимото работно русло. Избягвайте рисковите проекти, тъй като шансовете ви за печалба са малки. В дългосрочен план бихте могли да понесете значителни загуби и ще съжалявате за днешните си решения.

Дева

Дали ще бъде безоблачно или буреносно днес, това ще зависи най-много от вас. Кариерата ви напредва положително. Включете колегите си във вашите постижения, бъдете им полезни, така че когато нещата не вървят толкова добре, те ще върнат жеста за вашата добронамереност. Дори и да получите примамливи предложения, за това как да инвестирате изгодно, не се подвеждайте! Вероятно няма да знаете, каква е уловката или неволната заблуда, и това може да ви поднесе неприятна изненада, която да съсипе инвестицията ви.

Везни

Може да се почувствате малко изоставени, защото уговорките и приятелите ще изглеждат по-важни за вашия партньор от вас. Това, че може да имате един или два проблема, е повече от разбираемо, но все пак не бива да обвинявате партньора си. Ще постигнете успехи в професионален план. Вашата самоувереност ще разсее притесненията на вашите колеги, че не можете да се справите. Подходете към проекти си със здравословен оптимизъм! Финансовите ви дела могат да бъдат проблематични. Възможно е да се объркате от разнородни парични съвети. Добре е да се вслушате съветите, ала винаги трябва да сте прагматични преди да ги приемете. Доверете се на собствените си инстинкти.

Скорпион

Споделете партньора си какво не ви харесва в поведението му. Бъдете конкретни и не отправяйте общи обвинения. Може би просто трябва да изчистите някои прости недоразумения в един спокоен и разумен разговор. Изправени сте пред неочаквана и предизвикателна ситуация. Не се притеснявайте прекалено, доверете се на способностите и изобретателността си. Действайки внимателно и търпеливо, и вие ще сте в състояние да преодолеете усложненията. Днешното звездно разпределение  може да има неочаквани спънки, да наруши и най-добре заложените планове или да покаже недостатъците на финансовите ви проекти.

Стрелец

Внимавайте да не покажете явно недоволството си, бъдете по-обрани. Вашите приятели и семейство трябва да бъдат много търпеливи с вас. Ако отидете твърде далеч с обвиненията, връзката  ви ще пострада много. Спокойният ви подход ще оправдае факта, че отношенията с вашите колеги от работата се оказват по-сложни, отколкото сте си представяли. Вероятно в резултат на малки ваши грешки нещата не са протичали според очакванията ви. Много е вероятно да бъдете погълнати от лични проблеми и трудно ще правите бизнес днес. Избягвайте сложни сделки или рискови инвестиции, тъй като те могат да пропаднат. Намалете разходите си до необходимото.

Козирог

Не подлагайте връзката си на риск за сметка стреса в професионален план. Създайте споделен оазис на спокойствие и си отделете време един за друг. По този начин ще доведете до завръщане на романтичното вълнение в  отношенията ви. Кариерата ви е изправена пред неочаквани препятствия. Вашето работно представяне ще се разглежда много по-стриктно от обикновено. Организирайте се днес, преди нещата да излязат извън контрол. Днес едва ли ще се справите толкова добре във финансов аспект. Така че бъдете внимателни, защото може да претърпите сериозни загуби. Някои хора вероятно ще се опитат да ви подведат.

Водолей

Семейните взаимоотношения изискват повече зрялост през този ден. Това е подходящ период  да се сближите помежду си, за да поддържате семейното огнище да бъде в още по -здравословно състояние. Бъдете решителни, мотивирани и съсредоточени! Очертава се един дълъг ден за работа, безкрайни срещи и толкова много задачи за изпълнение от вашият график. Трябва само да се доверите на възможностите си. Дори и да имате достатъчно пари, не трябва да харчите импулсивно, спестявайки бели пари за черни дни. Ако харчите ненужно, бюджетът ви може да излезе извън контрол през този ден.

Риби

Може би като цяло сте душата на компанията, но днес може да сте доста интровертни и да нямате настроение за забавления. Планирайте вечерта с партньора в уютния ви дом, за да се справите с проблемите ви. Може би, ще сте доста изнервени днес от всичко, което се очаква от вас спрямо служебните ви задължения. Изпълнението на многобройните цели, които сте си задали ще е също толкова плашещо, колкото и неуспеха. Решенията, които взимате за дадени покупки може да отговарят на предпочитанията и вкуса ви, но не и на финансовите ви възможности. Избягвайте твърде скъпи неща, които не може да си позволите и не отговарят на стандарта ви на живот.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен от астрологичния психолог и езотеричен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.