Овен

Все още имате голяма трудност да разберете какво точно да направите, за да пренаредите ангажиментите си, но това е преходен момент, който ще отмине и ще ви донесе други страхотни възможности. Възползвайте се от вашата информираност и силата на духа, които ви отличават, като не обръщате много внимание на преценките на хората, които в повечето случаи дори не са ви и потребни.

Телец

Ако нещо ви тормози и кара да се върнете назад в мислите си, тогава е време да вземете решения, които ви водят до по-голяма осъзнатост и които ще ви накарат да забравите миналото. Изтриването с едно движение на отминалите неприятни моменти няма да е лесно, но със сигурност с ангажимента, който можете да вложите в това, което правите, ще бъде по-лесно и дори по-бързо, отколкото си представяте.

Близнаци

Вашата енергия е заразителна и ще бъдете в състояние да реализирате нови идеи. Решенията, които вземате ще бъдат удачни, въпреки че някои от тях сте избягвали преди по една или друга причина. Нещо повече, ще се окажат важни за вас в развитието на вашите планове. Въпреки енергията си, не действайте прибързано и се уверете, че сте напълно наясно с последствията от действията си. Прегледайте всичко внимателно и спокойно. Този ден определено си заслужава.

Рак

Проблемите, с които се сблъсквате, изглежда не намаляват. Бъдете решителни и се уверете, че вземате правилното решение за това, което е най-важно. В противен случай неуспехите са неизбежни. Претеглете внимателно нещата, помислете кои цели искате да постигнете и кои трябва да пренебрегнете. Ако сте в състояние да направите това, ще успеете във всяко едно начинание.

Лъв

Вие наистина кипите от енергия и това може да доведе до реализиране на някои от целите ви, но истината е, че близките ви възприемат като свръхактивни, въртящи се в кръг. Забавете малко темпото и ги информирайте за плановете си. Ако има място за други във вашите проекти, можете да постигнете много повече заедно и да насочите енергията си в правилната посока.

Дева

Увереността, която проявявате, прави хората по-податливи на вашите предложения. Такава откровена честност може да доведе до спорове, но ако запазите своята гъвкавост, лесно ще разрешите всякакви недоразумения. Отделете малко време, за да разгледате цялостния си подход, да помислите от какво се нуждаете и да бъдете по-наясно с вашите физически и умствени процеси.

Везни

Когато в живота ви настъпят промени, не се свенете да ги посрещнете с отворени обятия. Възможно е да ви споходят проблеми, ала лесно ще се справите с тях. Днес късметът ще бъде на ваша страна. Така че, когато се сблъскате с определени ситуации, разглеждайте ги като възможност за лично ви  развитие.

Скорпион

Вероятно сте дали страхотни възможности на другите, като ги отнехте от себе си, може би не сте искали да имате много отговорности и ангажименти. Днес обаче ще се случи така, че ще бъде задължително да се покаете за тази си своя грешка. Дошло е време да осъзнаете някои нередности в характера си, да продължите напред и да промените тези чапати съждения във възможности за личен растеж.

Стрелец

Най-накрая можете да вземете желязно решение, що се отнася до емоционална връзка, която буквално ви подлудява. Ще се освободите от всякакви предразсъдъци и няма да пропуснете желаната възможност. Двойките ще приемат  думите на партньора си сериозно и ще се опитат да направят всичко, за да изпълнят едно малко желание. То ще бъде високо оценено, но преди всичко ще покаже голямата любов.

Козирог

Двойките ще започнат да скърцат  под тежестта на отговорностите. Следователно ще бъде необходимо да спрете и да разберете каква посока поемате, защото със сигурност е опасно, ако не се запитате - на къде вървим? Необвързаните от своя страна  ще бъдат много по-спокойни, тъй като няма да се отчитат пред никого и няма да се притесняват много, че са подвели някого.

Водолей

Днес ще посрещнете труден момент с огромна сила, но най-накрая ще бъдете наясно с големите възможности, които той може да ви предостави. Ето защо ще бъдете перфектни! Преодоляването и надминаването на себе си е начин за израстване и съзряване ще бъде налице, така че някои тъмни моменти са добре дошли, особено ако трябва да се събудите от сън, който никога преди не сте смятали за негативен.

Риби

Осъществявайте плановете си, доколкото е възможно, тъй като през следващите дни съзнанието ви ще е заето с по-сладки мисли. Вие сте на фотофиниша, не се отдръпвайте точно днес! Вие заслужавате спокойствие и почивка, дори ако току-що сте се върнали от почивка, защото умът ви никога не се е отказал от доказателствата и никога не си е давал почивка. Вашият инат ви е направил непобедими, но и крехки.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.