Овен

Планетите днес може да объркат плановете ви свързани с романтичния ви живот. Избягвайте да влизате в противоречия с вашият партньор.

Не се обвинявайте, ако нямате време да обърнете внимание на колегите ви, които ви молят за помощ. Ако оставите вашите задачи за деня, втурвайки се да помагате на другите, ще изостанете с личните си ангажименти.

Очакват ви по - сериозни ангажименти или задължения от финансов характер. Ще ви се наложат важни разходи свързани с дете или с друг член на семейството ви. Може да се окаже, че сте в  неизгодна позиция в паричните си дела.

Телец

Не всичко в любовта се развива като в приказките. Реалността днес може да е изпълнена с чувства на тъга и неудовлетвореност. Старайте се да не губите вяра и следващият път да не допускате едни и същи грешки.

Днес, може да имате усещането, че всички са срещу вас и нищо в работата ви не върви. Игнорирайте това чувство, ако искате да свършите някаква работа. Фокусирайте се върху задълженията си.

Преди да купите каквото и да било, помислете два пъти дали наистина имате нужда от него или това е просто нещо, което може само да добави нестабилност в бюджетът ви. Вече сте преминали по този път и си имате едно  на ум.

Близнаци

Планетите днес ще ви помогнат да направите невероятна изненада на вашата половинка и да издигнете връзката си на ново ниво с повече любов и доверие между вас и любимият ви човек.

Зад всеки успех се крие много труд и трънлив път изпълнен с препятствия. Постоянната ви борба да се докажете като най-добрият специалист ще бъде увенчана с почести и слава. Дългосрочните инвестиции ще бъдат най-добрият залог за вас.

Ще бъдете по-заинтересовани от преследването на безопасни инвестиции, отколкото от твърде голям риск за бързи пари. Най-добре  всяка парична активност да бъде предприета след почивните дни.

Рак

Избягвайте да давате фалшиви обещания на вашата половинка, които знаете, че не може да изпълните. Бъдете честни с риск  вашият партньор да ви се разсърди първоначално.

Крайните срокове на всичките ви работни задачи чукат на врата ви, така че си съставете подробен план, който да следвате, за да се справите с работата си, която никак няма да е лека.

Силната ви връзка с вашето семейство ще ви вдъхнови да създадете нови продукти или пакет от услуги, които ще бъдат изключително печеливши. Развийте идеите си и ще спечелите.

Лъв

Колкото повече обичате и уважавате себе си, толкова повече ще ви обичат и най-близките ви хора. Погрижете се добрият си външен вид днес като отидете на фризьор или маникюр например.

Днес, може да има доста неприятни ситуации на работното ви място, тъй като някои ваши колеги ще се опитат да ви навредят с клюки и злословене по ваш адрес, за да ви свалят от поста ви.

През този ден може да се случи нещо значимо, което да се отрази на доходите ни. Може да се вземат решения от ваша страна, които да имат обогатяващ ефект, но същото време не е изключено разходите ви също да нараснат необмислено.

Дева

Понякога любовта носи със себе си и много отговорности към половинката ви, към децата ви, към дома ви. Трезвият поглед и острият ви ум ще ви помогнат да вземете най-правилните решения свързани с връзката ви.

Не губете енергия и сили в това да спорите с колегите ви кое как се прави. Просто дайте личен пример като направите нещата по вашия начин, бидейки пример за подражание.

Вероятно ще помогнете на роднина или приятел при разрешаването на финансовите им проблеми. Все пак бъдете много внимателни и предпазливи, за да не се получи така, че вие самите да изпаднете в трудно положение давайки заем.

Везни

Денят ви ще премине в мисли за миналото и равносметка за щастието в живота ви. Уроците, които сте научили с цената на много грешки, ще ви направят още по-уравновесени и стабилни в настоящата ви връзка.

Планетите днес ще са на ваша страна и ще ви помогнат да повишите вашата производителност. Положителният ви заряд ще даде тласък на целият ви екип да постигне голям успех.

Не бързайте с решенията преди да закупите артикул с висока цена, който привлича вашите фантазии. Времето за чакане ще ви даде по-добра представа дали този артикул  и наистина ли си струва цената.

Скорпион

Днес ще ви е много лесно да се настроите на романтична вълна. Просто подгответе обстановката в дома ви с ароматни свещи и романтична декорация и запазете маса с любимия ви ресторант.

Преценете добре дали си струва да разпилеете енергията си във водене на спорове с колегите ви. Отстояването на позиция, в която другите не се припознават е изгубена кауза.

Днес, трудно ще се видите с пари след като се разплатите с всички сметки и задължения. Ще имате усещането, че маса пари изтичат между пръстите ви, без да дори да разбирате къде отиват всичките ви средства.

Стрелец

Луната ще ви даде спокойствието, от което имате нужда на този етап. Проблемите с половинката ви ще останат в миналото, така че вече може да разговаряте без спорове и караници.

Надпреварата с колегите ви днес ще е осезаема. Колкото повече другите напредват, толкова повече ще ви мотивират да засилите темпото на финалната линия и последните да станат първи.

Днес, ще сте изключително търсени от клиенти, бизнес партньори и потенциални нови работодатели. Времето ви ще става все по-ценно и високоплатено за вас.

Козирог

В случай че сте самотни, най-вероятно вече сте уморени от това да търсите вашата половинка. Мисълта, че никога няма да намерите подходящият за вас човек, само ви ограничава и не ви позволява да се огледате наоколо.

Ако сте на ново работно място, вероятно ще се чувствате уплашени като ученик на първия учебен ден. С течение на времето, когато опознаете колегите си, ще ги чувствате като вашите най-добри приятели.

Контактите, които имате в професионалната сфера, днес може да ви донесат много ползи и съответно напредък във финансите. Бъдете активни на социални събирания днес и покажете добрите си комуникативни умения.

Водолей

Дори да сте допуснали грешка в любовта, не обвинявайте единствено себе си, тъй като проблемите се пораждат при неразбирателство и от страна на партньора ви. Не се съдете твърде жестоко, а просто търсете път към диалога.

Днес може да се наложи да преглътнете гордостта си да премълчите някои нередности, които виждате, че колегите ви допускат. Честността  ви няма да бъде оценена, така че си спестете усилията.

Извличайте максимум печалба през този ден, най-вече търсете изгодни отстъпки. Не се колебайте и не позволявайте черни мисли да се прокрадват във вас. Набележете си цел и действайте в разумни граници.

Риби

Съмненията във вашата половинка може да ви извадят извън контрол. Вместо да мислите негативно и да подозирате партньора си, измъчвайки се къде и какво прави, просто проверете и се убедете в истината.

Не се страхувайте да поемете известен риск и да изложите иновативните си идеи. С подкрепата на планетите ще сте в състояние да преместите планини.

Наблюдавайте днес движението на пазара, така че да имате по-добра представа за какво да инвестирате в бъдеще. Няма да претърпите загуби, ако използвате този шанс, за да се образовате в тази сфера.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.