Овен

Този ден ще ви напомни да проверите, дали имате съвместимост с половинката си. Това може да се окаже трудно за вярване, но ако вие и вашият партньор приключите с раздяла, това ще бъде най-лошото ви решение. Очакват ви още няколко премеждия, които трябва да приемете. Опитайте се обаче да бъдете неподправени и направете всичко възможно, за да коригирате евентуалните си грешки. Бъдете внимателни с разходите си и помислете за иновативни начини за увеличаване на доходите си. Може да има някои възходи и падения във вашите финанси, но всичко ще се върне към нормалното си русло до края на деня.

Телец

Разположението на планетите днес, ще ви позволи да изразите чувствата си по най-добрият начин и връзката с партньора ви да стане още по-здрава. От съществено значение е да се отпуснете и да се радвате на живота именно днес. Ако дадените методи и способи, с които си служите на работното ви място, не дават желания резултат, то ще трябва да измислите нещо ново и да се позаинтересувате за новостите в сектора, в който работите. Денят предразполага към издигане в кариерата и повишаване на възнаграждението ви. За да стане това факт, ще трябва да инвестирате средства в курс за повишаване на квалификацията си или чуждоезиково обучение.

Близнаци

Любовните взаимоотношения ще бъдат изпълнени с топла романтика. Отърсете се от натрупаното напрежение. Общуването с колегите ви днес, може да бъде малко по-трудно и напрягащо от обикновено. Вероятно ще се наложи да говорите в прав текст, за да не ви разберат погрешно. Днешният ден е изключително обещаващ за важни нови придобивки. Имате правилните инстинкти за добра оферта. Инвестирайте изгодно всички излишни пари. Нещата ще вървят гладко и вие със сигурност ще намерите правилния път към най-печелившата сделка.

Рак

Днес ще сте доста позитивно настроение и ще стоплите отношенията помежду ви. Желанието ви за повече прекарано време заедно и интимност може рязко да се засили днес. Опознаването ви ще бъде доста вълнуващо. Звездите ще ви дадат страхотен заряд и ще имате възможността да се изявите в кариерата си днес. Работата в екип ще ви даде предимството да постигнете най-добрите резултати, като комуникацията с бизнес партньори ще върви отлично. Всички въпроси, касаещи вземането на кредит или заем ще трябва да отложите поне с няколко дни, докато не изясните всички условия по връщането на парите.

Лъв

В случай наскоро сте се карали с вашата половинка, то днес ще имате възможността да се извините за всичко, така че да оправите взаимоотношенията си. Препоръчително е да си говорите открито и да нямате тайни помежду си. Не позволявайте работното ви място да се превърне в бойно поле, на което всеки един от колегите ви иска да се докаже като най-добрият войн, наранявайки останалите. По-добре се предайте и отстъпете, отколкото да влошавате ситуацията. Имайте предвид, че може да се сблъскате с не малко проблеми и неприятни ситуации, ако се опитате да навлезете в непознати води и нарушите чужди финансови интереси.

Дева

Имате изобилие от енергия за себе си, семейството и приятелите си и сте силни, спокойни и хармонични, укрепвайки семейните връзки. Можете да сте сигурни, че вашите близки ще ви върнат подкрепата, когато имате нужда от нея. Колегите желаят да се възползват от съветите ви относно определени проекти, към които сте проявили специален интерес. Останете достъпни, тогава ще бъдете оценени, всяка помощ, която можете да предоставите, вероятно ще се брои във ваша полза, когато имате нужда от помощ от други по-късно. Звездите са благосклонни към вас. Продължете с това ниво на активност, защото имате правилния инстинкт за печеливши бизнес транзакции. Преговорите за правилните инвестиции се водят добросъвестно и са насочени. Ако не се стремите твърде високо, ще ви бъдат отворени много възможности.

Везни

Очертават се известни напрежения в семеен и любовен план. Не е нужно да насилвате нещата като избягвате всеки опит за спор. Борете се за по-здрави отношения. Очаквайте временни неуспехи на работното място, които може да предизвикат безпокойство през целият работен ден. Бъдете балансирани, каквото и да се случи. През този ден, не е изключено да си закупите или подмените вашето превозното средство. Препоръчително е преди това да преразгледате бюджета си.

Скорпион

От решаващо значение е да си зададете въпроса, защо когато не правите някои неща, от които се страхувате, започвате несъзнателно да саботирате отношенията си, проектирайки всякакви негативи върху партньора си. Възможно е да разговаряте с някои колеги, с които можете да работите в близкото обозримо бъдеще, за да ви помогнат да постигнете плановете си. Протегнете длан и нека интуицията ви води. Напоследък вероятно харчите много повече, отколкото може да си позволите. Ограничете това, като си съставите и се придържате към месечния бюджет, и списък за пазаруване.

Стрелец

Вашият партньор или съпруг може да планира изненада днес и в същото време ще пожелаете да ги изведете на из луксозните магазини, за да могат да се отпуснат и да се чувстват добре след дълго изморителното време.  Днес ще ви бъдат дадени някои важни и решаващи задачи на работното място и трябва да работите по тях усърдно и да ги представите навреме за бъдещи добри перспективи. Очаквайте някаква промоция. По отношение на финансите това ще бъде отличен ден за вас, когато всичко ще върви в полза за вас. Инвестициите, които сте направили в миналото, също показват добри резултати и ще доведат до по-голяма печалба за в бъдеще.

Козирог

Позволете си днес качествено време, за да попълните енергийните си резерви и да се освежите. Това ще ви предостави способността да дадете още и още повече на любимият човек.  Много е вероятно да усетите дискомфорт и напрежение на работното ви място, който ще е породен от казването на някои неудобни истини. Бъдете добър слушател, вместо активен говорител днес. Семейните разходи за продукти може да се окажат доста по-големи от очакванията ви. Разположението на планетите ще ви предразположи към доста непланувани покупки.

Водолей

Това е идеалният ден, за да изразите любовта си към този, когото обичате. Ще намерите начини да подобрите игривостта си и да направите любовния си живот по-приятен, ще видите как връзката ви става по-дълбока и по-значима. Трудно ще вземете отпуск или просто един почивен ден, особено, ако сте собственик на бизнес. Не пренебрегвайте здравето си за сметка на кариерата, така че си дайте малко почивка, колкото и важна работа да имате. Трябва да избягвате инвестиции, включващи влизане в партньорства. Без значение колко изгодна може да бъде офертата, не се оставяйте да ви заблудят.

Риби

Днешните часове може да са доста обезпокоителни за семейните двойки, тъй като изглежда, че винаги не сте съгласни с някои неща и се въвличате в спорове. По-скоро трябва да проведете разговор, за да стигнете до решение на този проблем. Планетите днес ще са в неблагоприятна позиция относно кариерния ви сектор, така че избягвайте подписването на договори и споразумения. Всички важни дейности свързани с работата ви отложете за друг ден. Денят е подходящ момент да планирате финансовото си бъдеще.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.