Овен

Чудесен ден за любов, романтика и още нещо. Ще имате възможността да общувате открито с партньора си. Споделете притесненията или радостите си, подобна  изповед ще вдъхне още повече доверие от страна на партньора спрямо вас.

Наблюдавайки споровете на някои ваши колеги, може да научите някои истини и доста полезни съвети, как да се справяте с трудни клиенти например. Не взимайте страна, а просто бъдете пасивен слушател.

Ако наскоро сте имали повече разходи, днес ще знаете как и от какво да се лишите, за да балансирате липсите. Следвайте  принципите си в харченето и спестяването, и скоро няма да имате тревоги за парите ви.

Телец

Отделете още повече време на половинката си, въпреки натовареният си график. Вашият партньор ще приеме това като невероятен жест. Днес е идеалното време да се сближите един към друг в семейството или във връзката ви.

Възможно е някои ситуации на работното място да ви смутят. Това определено ще създаде хаос в мислите и много от плановете ви може да се объркат. Бъдете в кондиция, защото почти всяко вземане на решение ще се окаже проблематично.

Не се отпускайте много в разходите за забавления, излизания с приятели и често хранене навън. Ако даденото излизане няма да ви донесе комуникация с бизнес партньори или е събитие, на което да завържете полезни контакти, то спокойно може да го отмените.

Близнаци

Днес може да бъде началото на нова глава в живота ви, що се отнася до любовта. Тези от вас, които не са семейни, могат да получат неустоимо предложение за по-сериозни отношения от някой, когото харесвате.

През този ден ще се наложи да поддържате своята концентрация на работното място, демонстрирайки вашите професионални способности. Не се очертават остри конфликти на работното място.

Вероятно, ще се изненадате от ефективността на някои нови начини да печелите пари, което ще се окаже полезно за вашите спестявания в дългосрочен план.

Рак

Партньорът ви може дори да не е наясно, че във връзката също важи закона за вземането и даването. Намерете подходящото време днес, за да споделите с  любов към половинката си как се чувствате.

Най-вероятно, няма да успеете да се справите с погрешното мнение на някои от колегите си. Опитайте се да страните от излишни спорове, такива със сигурност няма да са ви от полза на работното ви място.

Денят е особено неблагоприятен за инвестиции и покупки. Бъдете така разумни, да влагате парични средства по презумпция. Няколко отложени дни няма да повлияят, кой знае колко на финансите ви.

Лъв

Възможно е на някои от вас да бъдат унили, защото все по рядко половинката е близо до вас. Отделете малко време един на друг. Оставете вашата връзка да диша. Така ще се почувствате развълнувани, виждайки партньора си отново в обятията ви.

Не изисквайте от себе си, час по - скоро да приключите работните си ангажименти, защото това ще снижи работната ви ефективност. Така или иначе, работните задължения няма да намалеят, а напротив, ще станат повече в следващите дни.

Бъдете разумни и не прекалявайте със своята щедрост. Когато става дума за пари, трябва да имате едно на ум. Спестяването ще ви помогне да се справите с паричните затруднения в бъдеще.

Дева

Напоследък може да се чувствате малко защитени, което може да е причинено от спорове между вас и партньора ви. Опитайте се да възстановите самочувствието си. Също така не губете време в битки за дребни разногласия.

Има вероятност през този ден работата ви да бъде скучна или изпълнена с трудни задачи, една след друга - познати до болка. Не унивайте, защото работата ви е като летен дъжд, в противен случай сушата ще бъде пагубна за вас.

Може би, се притеснявате за финансовото си състояние. Рано или късно всичко се изплаща, защото финансовите реализации не са всичко в този живот. А и понякога лошите инвестиции не биха могли да доведат до нищо добро.

Везни

Може  би ви е необходимо малко повече време, докато убедите партньора ви, че сте прави и трябва да ви послуша за определени въпроси. Макар и с повече трудности, усилията ви няма да са напразни, тъй като резултатите ще са по-дълготрайни.

Ако се оставите на течението и се поведете с някои ваши колеги да си губите времето в сладки приказки, може да бъдете подведени и излъгани за някои неща. Звездите съветват да не сте толкова лековерни и да имате едно на ум.

Добре ще е да се възползвате от влиянието на Меркурий, за да реализирате по-големи печалби. Управлявайте хитро активите си или се опитайте да намерите нови източници на доходи.

Скорпион

Звездите съветват да оставите партньора си да бъде водещата фигура във връзката ви. Нека развихри въображението си и ви изненада с това, което ви е подготвил. Бъдете отворени за всякакви предложения и приключения.

Определено днес няма да ви е лесно да се справите с цялата работа струпана на бюрото ви. Стресът и напрежението могат да ви накарат да се откажете от настоящата си работа, но не прибързвайте с подобно кардинално решене.

Ако до сега само сте разглеждали различни автомобили, които не можете да си позволите, вероятно ще се мотивирате да започнете да спестявате повече, докато получите желаната кола.

Стрелец

Ще е добре да прекарвате повече време с любимите ви хора и да ги накарате да се почувстват обичани, и знаят че винаги има някой, на когото могат да разчитат. Щастие в любовен план се очертава за вас.

Вероятно днес ще можете да осъществите своите идеи и работни проекти. Но не позволявайте разговорите с колегите да бъдат обект на чести и дълги прекъсвания на работният ви процес.

Този ден изглежда, че ще бъде благоприятен за вас от финансова или бизнес гледна точка. Ако отдавна искате да започнете нов бизнес, това може да е подходящият момент да го направите.

Козирог

В стремежа си работата да ви върви безпроблемно и да се издигате в кариерата, вероятно обръщате все по-малко внимание на партньора си. Звездите ще ви дадат знак, че е време да се поспрете и да помислите как да оправите нещата в личния ви живот.

Ако се надявате на някакъв голям финансов бонус за принос в работата ви, най-вероятно стойността ще е значително по-ниска. Колкото и да се раздавате и да работите неуморно, не се надявайте трудът ви да бъде оценен според заслугите ви.

Преди да вземете решение да инвестирате в нещо ново, първо помислете за всички възможни неблагоприятни последици и рискове. Ако сте убедени в успеха и сте пресметнали всичко, може да вложите средствата си.

Водолей

Ако във връзката ви виси във въздуха някакъв въпрос, на който в момента не можете да дадете конкретен отговор, по-добре го оставете така. В случай, че се разровите по-надълбоко в проблема, може да си навлечете повече неприятности.

Не предприемайте рискови действия в работата си на своя глава. Непремерените рискове вероятно ще са губещи, така че по-добре се консултирайте с шефа си или с някой ваш колега преди да пристъпите към подобни смели действия.

Според разположението на Юпитер и Плутон трябва да сте нащрек за всяка една възможност, която може да ви доведе до голям финансов подем. Възползвайте се от всяка една изгодна ситуация.

Риби

Няма да бъде добра идея, ако подлагате партньора си на тестове и проверки, за да се убедите в искреността на чувствата му. Имайте повече доверие в половинката си и се опитайте да изгоните от главата си всички съмнения и страхове, които имате.

Вероятно, ще бъдете предупредени да не захващате с нещо, което би навредило на имиджа на фирмата, в която работите. Направете си списък с това, което да избягвате да правите и темите, които да не засягате в разговори.

Ако искате да спестите малко пари днес, потърсите по-евтини алтернативи на стоките, които обичайно купувате. Може да се изненадате от доброто качество на бюджетните продукти, което е доста сходно до това на големите брандове.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.