Овен

Вероятно ще имате известна загриженост за вашата романтична връзка, която може да ви накара да се чувствате несигурни днес. Бъдете предпазливи по отношение на доверието, даването на кредит на доверие не означава, че вече няма да има  притеснения. Може би, по-скоро означава, че можете да си осигурите повече пространство за дишане, от което се нуждаете, за да се уверите, че във връзката ви ще има по-малко извънредни ситуации.

 

Телец

Може би, ще подкрепите стремежите на половинката си днес. Чрез този порив  ще почувствате, че давате обич от цялото си сърце, за да обогатите живота на ближният. Помагайки на любимият си човек, звездите ще ви се отплатят с възможността да постигнете мечтите си. А какво по-благородно от това, да се насладите на радостта, виждайки партньора си толкова щастлив.

 

Близнаци

Може би, днес ще си представите половинката си като скъпоценен камък искрящ в сърцето ви. Подобна визуализация ще ви помогне да задълбочите чувствата си на любов и благодарност към любимият ви човек. Вашето романтично и идеалистично настроение, вероятно ще приповдигне романтичните възгледи на партньорът ви.

 

Рак

Може да попаднете в празничният трафик. Това вероятно ще ви притесни, че ще закъснеете за така дългоочакваната среща с половинката си. Тези трепетни мисли ще прелетят над реалното задръстване, за да стигнат на време до точното място и точният човек, а именно половинката ви. Когато фокусирате вниманието си отвъд битовите проблеми, ще бъдете възхитени от самите себе си. Защото отправяте благословии за блаженство към любовта си.

 

Лъв

Дори да сте самотни ще можете да изпитате радостта от утехата, че не живеете сами. Вероятно, делите един и същ свят въздух с ваши близки или родители, а защо не и с приятели. И би било чудесно да осветите домът си с божествената енергия на вашите мисли. Вероятно ще прозрете днес, че домът ви е всъщност храм на подхранването. В този храм вие вероятно се чувствате най-безопасно и най-хранени, когато сте в уединение със себе си. Подгответе този дом за онзи звезден миг, когато ще  прекрачите прага заедно със сродната си душа.

 

Дева

Звездите ще ви предоставят възможността да наблюдавате днес начина, по който вашият дух е свързан с този на партньорът ви. Вероятно ще осъзнаете онази универсалност, която съществува във всеки един. Денят ви насърчава да се устремите към повече - любов, мир и разбирателство във връзката ви.

 

Везни

Може би, често допускате вашите емоционални импулси да се проявят във физически действия, сиреч усилието да облекчите  усещането за натиск върху вас. Вместо това, ще бъде благоприятно да оставите настрана интензивността на емоциите си. Вероятно, тогава ще можете да вземете разумни и съзнателни решения, които ще създадат по-благоприятни обстоятелства във връзката ви.

 

Скорпион

Звездите ще изискат от вас да се научите да се изразявате със сърцето си. Това вероятно ще разкрие дълбочината на чувства ви. А когато сърцето проговори, то всъщност благодари. В случай, че сте самотни или необвързани, ще бъде добре да благодарите предварително на небесните сили, че са ви предоставили възможност да откриете своята половинка.

 

Стрелец

Вероятно през този ден ще уловите тревожни мисли, които са свързани с личният ви живот. Трябва да знаете, че такива мисли са органични и разграждат надеждата ви за една стабилна връзка. Опитайте се чрез успокояващото потвърждение да игнорирате тези злояди мисли, уседнали във вас. Помислете за вашият партньор, който ви обича.

 

Козирог

Планетарното разпределение дава знак да обогатите любовта си с повече нежност през този ден. "Обичам те" вероятно няма да изпълни дълбочината на вашият замисъл, това може да се окаже просто дума. Позволете на сърцето си да запълни смисъла на словото „обичам те“ с безусловна любов. Бъдете така добри да покажете на любимият си човек, че не само посланието е важно, а основното чувство и привързаност, които наистина имат значимост.

 

Водолей

Вероятно, докато пазарувате днес, ще се замислите, какъв би бил живота ви без вашият партньор. Това не би следвало да ви натъжи, а по-скоро да се възрадвате, че всъщност любимият човек го имате и той държи на вас. Може би, ще се изпълните с оптимизъм, чрез който ще се насладите на реалността.

 

Риби

Може би, ще почувствате разочарование от факта, че плановете ви отнемат повече време, отколкото сте се надявали, и вероятно ще усетите, че сте заседнали като фрегата върху опасен риф. Но това може да се окаже полезно за вас и връзката ви. Защото чувството на неудовлетвореност, вероятно ще ви предостави такава енергия, че да продължите да преследвате целите си, които иначе нямаше да имате. А и може би, това ваше засядане ще ви разкрие нещо, което сте пропуснали.