Овен

Вашата способност за прекрояване на утвърдени позиции и обединяване на хората излиза на преден план, вие сте пълни с креативни идеи и имате остро усещане за важното. В личния си живот също не се страхувате да се изправяте пред проблеми и да се справяте със ситуации, като мислите по подходящ начин, виждате как да изчистите стари обърквания, но не забравяйте да отделите време за почивка.

Телец

Вдигате много шум за нищо, всеки път, когато се срещате с други, дискусиите и разговорите изглежда излизат извън контрол или поне не са много приятелски. Тези спорове наистина не са за нищо или всъщност са важни, избягвайте ги, доколкото можете, отдръпнете се грациозно, практикувайте търпение, дори и да не ви е лесно.

 Близнаци

Привлечени от положителните неща, които имате да кажете, ще откривате, че притежаването на такъв оптимистичен възглед води до укрепване на вашите приятелства и ги прави още по-силни от преди. Притежаването на такава положителна енергия ви помага да се срещате с хора и ако вече сте привързани, се разбирате особено добре с партньора си.

 Рак

Не се разстройвайте твърде много от промените в настроението, възползвайте се максимално от положителните чувства, когато нещо се окаже добре и оставете другите да споделят вашето удоволствие. Ако нещата не вървят много добре, най-добре е да стоите далеч от пътя на хората и да намерите тихо място, където да помислите как се чувствате.

 Лъв

Вие не показвате обичайното си самообладание, но се чувствате напрегнати и изглеждате доста притиснати, като реагирате по-бавно, отколкото обикновено, на вашата ситуация. Може би сте притеснени от околната атмосфера на средата, която обитавате, или просто не сте спали достатъчно. Не забравяйте да поддържате темпото си, за да управлявате компетентно това, което трябва да направите.

 Дева

Чувствате се нетърпеливи, на ръба, не можете да се отпуснете, особено трудно е да намерите спокойствие. Ако обикновено сте спокойни и добре уравновесени, това е стимулът, от който се нуждаете, за да приведете в действие плановете, които обмисляте от дълго време. С такова предприемчиво отношение може да сте пренапрегнати, ако се чувствате на ръба, позволете си спокойствието, от което се нуждаете.

 Везни

Вашият социален живот трябва да претърпи известна турбуленция. Чувствате се подценени от приятели и семейство или дори влизате в спорове с тях. Погледнете критично към себе си - може би искате твърде много от близките си. Сдържайте се малко и решете проблемите, като говорите с тях, вместо да се опитвате да действате по свой начин през цялото време.

 Скорпион

Въпреки че се чувствате особено чувствителни, не преценявайте нещата, които хората казват. В схемата на нещата обаче вашата чувствителност ви помага да повлияете положително на нещата. Приятелите оценяват вашата емоционална искреност и интелигентните разговори, които водят с вас. Обърнете внимание на физическите предупредителни сигнали и избягвайте прекалено много стресовите ситуации.

Стрелец

Търсите се, споделяте много интересни дейности с приятели и можете да създавате нови запознанства, като използвате своя привлекателен и чувствителен подход, за да спечелите доверието на другите. Погрижете се за вашата форма и благополучие, натрупайте необходимите резерви от енергия, за да сте в добра позиция за по-предизвикателни събития, които ви предстоят.

 Козирог

Използването на вашето умение за импровизация е изпитание, тъй като правите неочаквани промени в плановете, които вече сте задействали и сега може да се наложи да отхвърлите напълно. Бъдете търпеливи, вижте това като възможност да покажете колко гъвкави можете да бъдете. Често неочакваните събития, които носят промяна, са положителни и източник на вдъхновение.

 Водолей

Това, което ви интересува най-много, е от положителен характер и ви помага да придобиете представа за много нови проблеми и да напредвате при всяка възможност. Тези срещи стимулират обмена на идеи, които предоставят множество източници на вдъхновение. Идеи да направите връзката си по-интересна или възможности да пътувате и да разширите хоризонтите си.

 Риби

Когато сте на върха на възприемателните си способности, вие изглежда притежавате проницателност по теми, които обикновено не ви хрумват, както и разбиране на по-сложни въпроси. Ако положите достатъчно усилия, другите могат да се възползват от вашите подобрени способности за решаване на проблеми, което ще бъде високо оценено от онези, на които решите да помогнете.  

 *Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели  от астрологичния психолог и езотеричен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.