Овен

Вградете кратки периоди на почивка в забързания си дневен график. Не се насилвайте да упражнявате или излишно стресирате тялото си. Не губете енергията си и използвайте разумно изграденото, създайте за себе си оазис на спокойствие.

 

Телец

Внимавайте със здравето си днес! Обстоятелствата понякога водят до по - големи трудности, отколкото бихте очаквали, и поради тази причина трябва да пестите и обезателно енергията си. Направете крачка назад, не се натоварвайте излишно, защото стресът е твърде амбициозен, не ви помага да постигнете целта си.

 

Близнаци

Ще бъдете енергични и ще се радвате на най -доброто здраве днес. Спонтанните разходки в парка ще ви накарат да се чувствате изключително годни и удовлетворени. Физическото ви състояние се подобрява в резултат на този по-добър баланс на начина на живот. Близки и приятели ще забележат  впечатляващото ви, привличащо вниманието физика, както и увереността, която притежавате.

 

Рак

Ако искате да съживите тялото си и всичко важно за вашето здраве и благополучие трябва да превърнете деня в основен приоритет. Опитайте се да дадете на тялото си максимален период на почивка или да направите леки упражнения, докато не дойде необходимото време, за да се завърнете към обичайния си нормален режим.

 

Лъв

Тялото ви се нуждае от специално внимание, може би и нервите ви също са на ръба за скъсване. Всичко, което ви вълнува безкрайно, не винаги заслужава вашето внимание. Засилете съпротивителните сили на тялото си и не забравяйте да поспите повече и по възможност се хранете здравословно. Когато в крайна сметка се отпуснете, ще сте наясно, че здравето е най - важно.

 

Дева

Ако нещата са проблемни не се изненадвайте, може да  получите странно главоболие или да се почувствате прекалено уморени. Възможно е притесненията около последните събития да са оставили своя отпечатък върху вас. Работете върху изграждането на издръжливостта на тялото си и се възползвайте от необходимите часове за сън, яжте здравословни храни, които са полезни за вас.

 

Везни

Отложете днес домашните си дейности, вместо това започнете да планирате упражнения, които ще ви помогнат да постигнете желания спортен, външен вид. Чувствайте се така, сякаш можете да завладеете света! Вложете енергията си в редовна фитнес програма. Повозете се на велосипед или се разходете в парка и най - вероятно ще оценете, колко добре ви карат да се чувствате тези насърчения.

 

Скорпион

Вашето спокойствие и здравословна диета ще помагат за подхранването на ума и тялото ви. Вие сте силни и енергията, която притежавате, и е най - добре да я използвате, за да повлияете на близките. Опитайте се да въодушевите и мотивирате приятелите си. Когато го направите ще оцените,  колко забавна е спортната дейност, когато е споделена с особено с любимите хора.

 

Стрелец

Изпълнени с положителна енергия, спокойствието, което можете да покажете, ще бъде очевидно за всички и показва, че умът и тялото ви са в пълна хармония. Позволете на близките си да вземат пример от вас, опитайте се да ги накарате да се присъединят към вашия режим за здравословна спортна дейност или упражнения. Вероятно ще се окажете, че сте добър мотиватор.

 

Козирог

След като изпълните ежедневните си задължения, инвестирайте време в задълбочаване на чувството си за вътрешен мир. Изгубете се в съзерцанието. Създайте медитативна атмосфера с меко осветление, ароматизирани масла и подходяща музика. Ще забравите забързания свят навън, ще можете да постигнете по - голяма релаксация и да придобиете по - задълбочена представа.

 

Водолей

И физически, и психологически ще се намирате в удобна за вас здравословна позиция. Ще бъдете наясно, колко положителна енергия и желание за упражнения преминават през тялото ви. Нищо няма да ви попречи да останете във форма, за да подобрите нивата си на издръжливост, да натрупате повече сили или да влезете в още по - добра форма.

 

Риби

Вероятно ще бъдете в добра форма, умът и тялото ще са в перфектно съгласие и ще се чувствате напълно ободрени. Можете да се възползвате от това чувство, за да останете на върха на своето настроение. През този благоприятен за вас ден ще бъдете  наясно със силните си страни и колко ефективна е вашата издръжливост. Тържествувайте здравословно!