Овен

Днес няма да вземете нещата присърце излишно, а вместо това спокойно ще оцените горчивите думи на другите, за да видите дали някъде има зрънце истина в тях. Това е добра практика и трябва да продължи. Въпреки че няма да сте в настроение да толерирате каквато и да е несправедливост, вие ще можете да простите на онези, които са ви обидили, и по този начин ще можете да се въздържате от допълнително разпалване на огъня на враждата.

Телец

Възможно е да сте разочаровани и да търсите утеха в духовността. Не бягайте от проблемите, по-скоро се изправете срещу тях със сила и увереност, за да върнете живота си обратно на реалната писта. С търпение и вяра във Всемогъщия ще преминете през бурята. Разберете, че предизвикателствата са част от живота на всеки.

Близнаци

Ако днес неприятностите почукат на вратата ви, вашият ангел пазител ще ви дойде на помощ. За разлика от много други, които пропиляват живота си, следвайки невъзможни цели, вие ще бъдете доволни от постиженията си. Това обаче по никакъв начин не означава, че не сте амбициозни, напротив. Вие вероятно твърдо вярвате в концепцията, че „здравето е богатство“. Досега поддържахте много добро здраве и това няма да е проблем и днес.

Рак

Семейните да очакват особено възвишени промени днес. Изключително благоприятен ден за влюбените, най-вероятно ще се радват на чудни изненади. Неангажираните ще изживеят щастливи моменти. Късметът ще бъде отражение на вашите постъпки. Възможно е да хвърлите всичките си усилия в името на късмета ви. Вероятно днес ще гледате на живота по-реалистично.

Лъв

Може да очаквате един прекрасен януарски ден, изпълнен с любов и магическа романтика. Звездите ще спомогнат за една чудновата атмосфера, която ще ви накара да затаите дъх. Вашият късмет така или иначе е предначертан за днес, дръжте го здраво за гривата и преди всичко се възползвайте доволно от него.

Дева

Вероятно ще се чувствате много страстно, доказвайки и привързаността си към половинката. Някои от вас сериозно ще обмислят да се ангажират с венчавка. Не се учудвайте, ако късметът ви споходи неочаквано днес. Твърде вероятно е успехите да изобилстват, така че имайте готовност за посрещането на един ден изпълнен с много шанс.

Везни

С навлизането на новата година, може да усетите сериозни трепети в любовен и семеен план. Не се очертават раздори, разочарования и драми в личен план. Вероятно, ще се изкушите да търсите късмета си по няколко пъти, но уви. Едва ли, ще спечелите нещо повече от обичайното.

Скорпион

Ще се наложи да се справите с някои след празнични перипетии в личен план. Опитайте се да споделяте повече своите чувства и емоции с половинката си. Някои хора едва ли ще оценят вашето  добронамерено отношение. Ако търсите щастие днес, вероятно ще го откриете, защото денят ви е на късмет.

Стрелец

Днес може да намерите начин да прекарате известно време в освежаване на старите спомени. Прекарвайки време с приятели и семейство, това вероятно ще бъде прекрасна и чудновата идея. Този ден може да е благоприятен за вас, ако планирате да бъдете в кръга на одухотворените и интелигентни хора.

Козирог

Денят ще повлияе много положително в романтичната ви връзка. Може да откриете скрити ресурси в себе си, които ще ви позволят да разгърнете любовната си обвързаност. През този ден късметът може да ви „целуне“ изненадващо. Ще се случи нещо, което не очаквате и навярно ще останете доволни от този сюрприз.

Водолей

През този ден от новата година е необходимо да изграждате специални взаимоотношения. Така че уважавайте връзката си като обичащ, верен, и любещ партньор. Има вероятност да догонвате късметът днес. Не си разваляйте настроението да го догонвате. Опитайте се да бъдете по-рационални, за да го предизвикате на своя страна.

Риби

Избягвайте бурните спорове със съпруга или съпругата си днес. Възможно е да имате разногласия относно ваши приятели или роднини. Днес, не разчитайте на късмета си, това не пречи някои желания да се реализират. Най-доброто напътствие, което ще получите е, да планирате разумно и да не предприемате никакви парични рискове.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.