Овен

Срещите ви протичат гладко и приятелски, като спокойна течаща река. Семейството и приятелите ще се радват да яхнат тази вълна с вас. Днес имате възможност да разрешите стари конфликти и раздори, и да продължите напред обединени. Определено ще заздравите връзките с близките си. Изправени сте пред почти невъзможна ситуация и се сблъсквате с привидно неразрешими проблеми. Запазете спокойствие и внимателно планирайте курса си на действие. В случай, че имате свободни пари, сега е добър момент да инвестирате. След това можете да гледате към бъдещето по положителен начин, сигурни в знанието, че вашата инвестиция ще бъде ползотворна.

Телец

Личните отношения не винаги вървят по план. Турбулентни ситуации ще изникват отново и отново, изискващи цялата ви енергия. По-малките спорове и конфликти изглеждат предварително програмирани. Запазете спокойствие и се справете с този смут по спокоен начин. Всички нерешени проблеми се разрешават, а новите се решават лесно. Не се уморявайте ненужно и не започвайте твърде много проекти, концентрирайте се върху настоящите ежедневни задачи. Що се отнася до финансите, няма да ви е трудно да поддържате здравословен баланс между приходите и разходите си. Когато купувате, вие сте достатъчно умни, за да не си падате по нищо евтино.

Близнаци

Ще бъдете в щастливата позиция във вашата връзка не само да мечтаете, но и действително активно да я изживявате. Желанията се изпълняват, трябва да се предадете на очарованието! Любовта е едно от най-прекрасните чувства и вие сте в щастливата позиция да я изпитате по-интензивно от всякога. Подхождате към проблемите по способен и професионален начин, притежавате всички правилни отговори и предлагате решения. Колегите ще търсят вашия съвет и смятат казаното от вас за важно, достоверно и заслужаващо внимание. Финансите ви ще вървят добре. Знаете как да преговаряте във ваша полза. Днес ще имате повече възможности, така че установете нови контакти, защото те могат да ви бъдат изключително полезни в бъдеще.

Рак

Изпълненият любовен живот вече е половината от битката във вашата връзка. Но това не пречи да спестите няколко мисли отвъд чувствените удоволствия. Това е особено важно в случаите, когато пренебрегвате как да укрепите връзката на по-емоционално ниво. Повтарящите се проблеми ще изискват внимание и пълна концентрация. Не пренебрегвайте трудностите при действията или избягвайте да се справяте с тях веднага. Стремете се да преценявате ситуацията обективно, делово. Някои неочаквани проблеми могат да възникнат по време на бизнес сделки. Вашите планове и идеи не напредват и не можете да убедите другите в техните предимства. Това може да бъде наистина разочароващо, но не бързайте с нещата.

Лъв

Съдбата ви подкрепя и ви поднася всичко, което можете да пожелаете. Трябва да се насладите на този вътрешен баланс и хармонията с любимите хора. Но все пак не бива да ставате лениви! Не забравяйте: Без усилия, няма успех! Проблемите, които срещате, изглеждат невъзможни за разрешаване. Не пренебрегвайте възможността да приемете напълно нов подход. Използвайте сегашното си решително настроение и се заемете с нови финансови проекти - може да си струва. Може да е нещо, което сте искали от дълго време, спонтанна покупка или дългосрочна инвестиция.

Дева

Това, което искате, изглежда магически в унисон с хората, които срещате и общувате. Чувствате силно чувство за идентичност и може би ще флиртувате с всеки, когото срещнете или намирате за привлекателен. Изглежда работата в екип, в която участвате, е ясна и продуктивна. Рядко изпитвате затруднения с колегите, вие непрекъснато ще укрепвате отношенията, които имате, и предлагате помощ, когато е необходимо или ако те поискат. Днешният ден е изключително обещаващ за важни нови придобивки. Имате правилния инстинкт за добра оферта и не се плашите лесно. Инвестирайте изгодно всички излишни пари.

Везни

Ако искате да направите някои промени в къщата или да я ремонтирате, това е идеален момент. Вашите идеи ще бъдат посрещнати с одобрение и близките ви хора и ще се радват да помогнат. Перспективите ви днес ще бъдат много по - добри. Възможно е повишение на работната ви позиция. Може да се наложи да поемете важни отговорности в кариерата. Денят ви гарантира финансова стабилност, може да помислите за някои големи покупки. Това може да бъде покупка на имот или покупки на така мечтаните артикули за дома.

Скорпион

Може да ви се прииска да се обадите на стар приятел, времето е идеално за съживяване и укрепване на стари връзки. Това ще ви улесни в създаването на нови контакти и може би дори приятелства за цял живот. Днес може някой от вашите подчинени да ви раздразни със своето поведение. Бъдете ясни и категорични, давайки знак, че никой не е по-голям от фирмената политика. Може би, някои от вас доста са се охарчили и ще ви се иска бързо да си набавите средства. Опитайте се да се въздържите днес, изчакайте няколко дни, докато се нормализират нещата.

Стрелец

Слънцето може да даде ново начало на отношенията със семейството и приятелите. Отпуснете се и оставете въпроса да приключи, знаейки, че никой няма да възрази. Вашето щедро настроение и уверено поведение ще подчертават това положително развитие. Днес е моментът да се докажете като чудесен служител, преди други хора да се намесят и да ви попречат. Следвайте инерцията от чудесните резултати в работата ви от предходните дни. Времето е чудесно за купуване и инвестиране в недвижими имоти. Ще имате успех в продажбите и ако се движите в този сектор, ще увеличите доходите си.

Козирог

Семейството и приятелите се чувстват особено привлечени от вас и ви обръщат голямо внимание. Ако сте възнамерявали да подновите стари приятелства или да разрешите спор, но не сте знаели как да го направите, сега е най-добрият момент да загърбите опасенията си и да продължите напред. Бъдете особено внимателни на работното си място, очертават се сериозни проблеми. Навярно този ден се очертава да бъде доста напрегнат. Разходите ви вероятно ще се увеличат днес, тъй като може да похарчите огромна сума за забавление. Очаквайте внезапен приток от средства които ще облекчат финансовата ви тежест.

Водолей

Погледнете критично към себе си - може би искате твърде много от близките си. Сдържайте се малко и решете проблемите, като говорите с тях, вместо да се опитвате да действате по свой начин през цялото време. Възможно е да сте доста критични към екипа, с който сте работили заедно, тъй като сте перфекционисти, когато става въпрос за работа. Финансите ви ще останат стабилни и скоро ще спечелите още повече пари. Инвестициите, които ще правите през този ден, вероятно ще ви донесат много добри печалби. 

Риби

Ще бъде трудно да общувате с хората днес. Реагирате прекалено много на най-малките неща и се чувствате напълно неразбрани. Би било добре да направите крачка назад, да изчистите мислите си и да започнете да подхождате към споровете по по-спокоен начин. Очаква ви дълъг и уморителен ден. Множеството документация, която трябва да проверите и обработите, вероятно ще ви изтощи цялата налична енергия. Предишните ви инвестиции ще доведат до добра възвръщаемост, облекчавайки финансовата ви тежест. Трябва обаче да се въздържате да инвестирате парите си в множество места.  

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели от астрологичния психолог и езотеричен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.