Овен

Ще изживеете чудесна неделя, ако не привличате хорското внимание върху себе си, а се занимавате с вашите си неща, без да се поддавате към клюки. Бъдете особено консервативни към всякакви предложения за обсъждане на политиката. Луната изисква от вас да позволите на разума да бъде водещ. В противен случай напрежението ще ескалира и може да ви доведе до действия, за които ще съжалявате след време.

Телец

Възможно е през този ден да сте нервни и често да изпадате в конфликти за съвсем малки и дребни неща. Звездите изискват от вас да се владеете и да запазите хармонията във взаимоотношенията. Вероятно ще имате нелицеприятни сблъсъци с ваши роднини или близки. Ще настояват тяхното мнение да се приеме като меродавно.

Близнаци

Този ден се очертава да бъде оцветен в приятни тонове и спокойно предсказуем. Със сигурност ще може да реализирате без всякакви притеснения и опасения вашите планове. Вероятно ще се радвате на топли отношения в семейството. Можете чудесно да прекарате времето си в компанията на любимия човек. Денят е подходящ и за всякакви срещи, дори по въпроси свързани с бизнеса или работата.

Рак

Тази неделя ще изиска от вас да разрешите острите противоречия на междуличностно ниво. Възможни са известни сътресения в семейните отношения. Ще се наложи да си мерите приказките и да не проявявате характеропатия в поведението си. Възможно е да се появи дразнител днес, с който ще трябва да се справите още в зародиш.

Лъв

Денят ще бъде доста успешен, ала няма да избегнете и някои досадни недоразумения. Звездите ви съветват да запазите спокойствие и оптимизъм. Постарайте се, да не оставяте нищо недовършено. Дори и сами не бихте се чувствали добре, ако не затворите и последната страница от конфликтните саги. Ако ви се наложи да действате заедно с хора, които не са ви приятни, постарайте се, да запазите неутралитет.

Дева

През този ден основна задача при вас ще бъде себеутвърждаването и това да си стъпите на краката. Ще стабилизирате емоционалното си състояние, защото предстои да се сблъскате с определени авторитети в живота си и веднъж завинаги да разрешите междуличностните си проблеми с тях. Добрата новина е, че ще разполагате с пълния шанс да застанете и ясно и отчетливо да заявите своите позиции и желания.

Везни

Днес ще можете да се радвате на подкрепа отстрана на близките, роднините и най-вече на половинката. Предстоят ви благоприятни промени в любовта, а самотните дори имат шанса да срещнат подходящ човек. Твърде вероятно е да получите финансова помощ от ваши близки, които са в чужбина. Неприятната новина е, че ще бъдете доста разсеяни, така че внимавайте когато пазарувате.

Скорпион

Очаква ви доста натоварена откъм психически дразнения неделя. Вероятно някой ще се опита да ви манипулира, да ви наставлява и да ви дава съвети под претекст, че е за ваше добро. Най-вероятно ще се наложи да се справите с желанието да правите непоискано добро. Може би ще си извлечете поука, че именно това добро не е оценено както подобава.

Стрелец

През този ден вие ще бъдете все по-запленени от взаимоотношенията в живота си. Ще общувате на свобода и сякаш приключвате все по-лесно връзки, които до този момент са ви се стрували тежки. Вероятно ще преплетете интересите си с хора, като конкретно и без излишни заобикаляния ще им споделите своите намерения и желания.

Козирог

Днес ще се наложи да обърнете повече внимание на дейностите, които предизвикват вашия ум и интелект. Ще бъдете провокирани от хора, с които сте обвързани финансово или материално. Не се колебайте да се откажете от тяхната подкрепа само и само да не загубите пари. Бъдете дръзки в решенията си, най-вече когато се отнасят до пари, спестявания или харчения.

Водолей

Звездите са категорични, че трябва да запазите душевното равновесие и да не се поддавате на провокации през този ден. Ако успеете да се справите с това, влиянието на негативните тенденции ще бъде минимално. Избягвайте конфликти и спорове с близки приятели и роднини. В противен случай рискувате да си осигурите пълна капитулация.

Риби

Твърде вероятно отношенията ви с близките хора днес да ви зарадват. Приятелите ще бъдат готови да ви помогнат във всяко начинание и ще ви подкрепят. Вероятно е разрешаване на проблем, свързан със здравето. Бъдете по- внимателни, ако сте решили да пътувате. В отношенията с близките роднини навярно ще цари пълна хармония.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.