Овен

Организирайте се емоционално. За вас е изключително важно да пропуснете определени удоволствия и да се включите в динамиката, в противен случай ще се изгубите в различните ситуации както и в самите вас. Новините са добри за вас, ала ще е необходимо да се доказвате на дела, а не на думи, в противен случай скоро ще загубите определени привилегии.

Телец

Ако се почувствате по-добре, трябва да се опитате да се възползвате от възможността за баланс, която ще ви бъде предоставена днес. Имайте предвид, че няма да ви се налага да се разсейвате нито за миг! Очаква ви голямо вълнение, но това не означава, че не можете да си почивате през уикенда, а напротив, ще трябва да се отпуснете, преди голямата стъпка към успеха.

Близнаци

Реорганизирайте приоритетите си, така че да се чувствате наелектризирани и изпълнени с нова енергия. Действайте, особено днес, защото веднага ще имате отлични резултати. Когато се активирате, скоро ще откриете, че може да разчитате преди всичко на себе си и на силите си, което ще ви държи да бъдете още по-убедителни.

Рак

Оптимистични и позитивни, така ще търсите добрата страна на нещата, както и в хората. Настоящето едва ли ще ви уплаши, защото ще имате вяра в бъдещето. Възможно е това да ви накара да бъдете прекалено наивни, но тъй като ще го направите със спонтанност и доброта, това е простимо, а и съдбата днес ще бъде още по-опрощаваща! Близките ви ще очакват много от вас.

Лъв

Ако не искате да спорите по цял ден за някакви глупости, прекъснете комуникациите с хора, които упорстват и продължават да си противоречат. Не си струва да си губите времето. Особено по време на този празничен ден ще бъде необходимо да бъдете много практични и да не вземате решения, които могат да увредят вече изграденото с толкова много усилия. Не се поставяйте в неудобни позиции!

Дева

В случай, че сте пропуснали да разясните действията си  спрямо даден субект или близък човек, това е денят да го компенсирате. Вероятно ще получите известна критика, но поемете вината и цялата отговорност. Това ще ви послужи, за да демонстрирате, че сте способни да направите крачка назад, а след това две напред, за да излезете отново от грешките си и да се поправите.

Везни

Вероятно няма да изпитвате страх изправяйки се в труден ден като този, защото знаете как да се организирате. Някои хора биха ви нарекли придирчиви, но вашата акуратност ще идва от внимателното ви наблюдение. Ще търсите съвършенството, поради което успехът ще ви следва непрекъснато. Никога не стойте неподвижно на едно място или върху една идея.

Скорпион

Вероятно не искате да се изправяте пред ситуации, емоционално взискателни, именно за да не се налага да изразявате себе си, да не се налага да страдате или да не се излагате. Накратко, не е разумна идея да си пъхате главата си в пясъка, преструвайки се, че нищо не се случва. Винаги можете да се усъвършенствате, винаги можете да намерите себе си, дори когато са минали много години, сякаш е изминал само един ден.

Стрелец

Очертава се да сте стабилни и търпеливи, но може би малко прекалено сериозни. Държите на своите каузите и времето няма ви плаши, напротив, колкото по-бавно вървят нещата, толкова по-добре. За вас това е гаранцията за успех. Може да получите широк кредит на доверие, доказвайки своите честност и лоялност, а способността ви да се фокусирате върху постигането на целите си ще бъде за възхищение.

Козирог

Вероятно ще поддържате своето упорито намерение, дори когато много добре знаете, че не сте подходящи за ситуацията. Това ще ви отдалечи от хората, но ще ви доближи много до целта ви. Ще бъде добре да бъдете по-решителни, без да се ангажирате прекалено емоционално. Ако не, трябва да сте много по-внимателни какво правите.

Водолей

За да сте наистина сигурни какво правите, трябва да говорите с някои хора, на които имате доверие. Ще бъде безполезно да търсите и искате съвети от всекиго. Така ще получите само повече объркване. Доверете се на онези хора, които неведнъж са се доказвали в преплетени ситуации, измъквайки ви с безценни съвети. Ако никога не са ви разочаровали, именно към тях трябва да насочите погледа и вниманието си днес.

Риби

Изглежда, че част от вашите планове биха могли и да не се осъществят, но все пак трябва да проявите търпение, защото и без това нищо не можете да направите. Това би могло да ви изнерви. Препоръчително е да се успокоите, и да не излагате на риск цялата си планова конструкция от проблемите, които може да възникнат. Така че всяко нещо с времето си.

Честит национален празник! Възползвайте се от свободата, която предците ни извоюваха, използвайте я за добро, така че да направите повече хора щастливи!

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.