Овен

Конфигурацията на планетите днес ще е перфектна за вас и любимия ви човек. Може да осъществите всяка една фантазия и да прекарате една запомняща се нощ.

От днес навлизате в двуседмичен период, в който ще разговаряте с лекота с вашите колеги, клиенти и шефове. Сега е моментът да се докажете като професионалист и да пожънете успехи.

Вероятно, днес ще ви изникнат доста извънредни разходи, които ще развалят плановете ви да пазарувате някои неща, които сте си харесали като дрехи, обувки, аксесоари или козметика.

Телец

Днес може да сте настроени за приключения и страстни изживявания. Послушайте гласът на сърцето си и се отдайте на чувствата, а не на разума си.

Трудностите в комуникацията с колегите ви може да ви навлече куп проблеми. За да не изпадате в гневни изблици и люти спорове, ще трябва да потиснете агресията и непримиримостта си.

Добре ще е да увеличите вноската по спестяванията ви или погасяването на заеми, за да се освободите по-бързо от дълговете си. На цената на малко повече лишения, по-бързо ще стигнете до финансова свобода.

Близнаци

Очаквайте благоприятни моменти за романтични разговори в личен и семеен план. Това ще допринесе до чудесно прекарани мигове през този ден.

Всички срещи и преговори с бизнес партньори ще вървят гладко и безпроблемно. Уменията ви да убеждавате хората ще са ключови днес и ще ви донесат много ползи в бъдеще от създадените контакти.

Нова работа, нови проекти или нов офис може да ви отключат много възможности да печелите повече пари. Възползвайте се от този шанс да увеличите финансовото си състояние.

Рак

Звездите ще ви предоставят възможността да споделите своите чувства и емоции с вашата половинка, очевидно това още повече ще укрепи връзката ви. Навярно ще осъзнаете, че това което ви свързва е единствено истинската любов.

Бъдете възприемчиви и се вслушвайте в съветите на вашите колеги и шефове, без упорство и противоречия. Определено ще ви бъдат дадени ценни съвети, които да не пренебрегвате.

Превръщането на хобито ви във ваша професия може да се превърне в доста печеливш бизнес. Не пренебрегвайте таланта и уменията си и дайте изява на вашата креативност.

Лъв

Доверието у партньора ви ще е ключово за връзката ви днес. Съмненията и ревността може да разклатят стабилността на отношенията ви и да доведат до непреодолими конфликти.

Най-важното на този етап за вас в кариерното ви развитие е да бъдете честни и отрити с хората, с които работите. Предстои ви голяма промяна засягаща комуникацията с другите.

Изплащането на кредити, дългове и вноски на нещо, което сте купили на лизинг, може да бъде доста по-лесно от допълнителните приходи, които ще получите.

Дева

Ако всеки ден правите едни и същи неща, ходите на едни и същи места с вашата половинка, то несъмнено ще стигнете до момент, в който да ви липсва вълнение и ентусиазъм. Направете нещо различно и си позволете да се забавлявате.

Това да се съобразявате с мнението и желанията на другите може да ви донесе доста ползи в работата. Направете така, че клиентите ви да останат доволни от вашата работа и пак да се върнат при вас.

Конфигурацията на планетите днес, ще ви подкрепи да постигнете финансов просперитет. Реализираните проекти ще ви донесат добри печалби, така че се насладете на този успех.

Везни

Колкото и да сте заети днес, обърнете по-специално внимание на партньора ви и направете така, че любимият ви да разбере колко е важен за вас. Бъдете мили, романтични и любвеобилни.

Притесненията ви и личните ви проблеми могат да окажат доста негативно влияние на работата ви. Колкото и да се опитвате да прикриете това, трудно ще успеете да залъжете хората около вас, с които работите ежедневно.

Ако някой ви принуди да направите нещо против вашата воля, това може да ви донесе бърза печалба, но в дългосрочен план, последиците могат да бъдат доста негативни и дори да навлезете във финансова криза.

Скорпион

Звездите вещаят, че ще се наложи да правите отстъпки в личната си връзка, повече от всякога. Правейки компромиси, понякога е по-добрият вариант за поддържането на хармония в дадена връзка или семейство.

Отношенията с колегите ви днес може да бъдат малко по-напрегнати и стресиращи от обикновено. Просто добре премисляйте всяка една дума и действие, което смятате да предприемете.

Днес е моментът да изплатите всичките си дългове и да върнете заемите, които имате, за да започнете на чисто да разпределяте бюджета си по нов по-мъдър начин.

Стрелец

Този ден вероятно ще ви донесе много положителни емоции и изненада, която ще ви направи изключително щастливи. Ще искате да споделите тази ваша радост не само с партньора си, а с целия свят.

Днес ще сте движещата сила на колектива ви и ще привлечете доста хора на ваша страна. Качествата ви на отличен ръководен кадър ще бъдат оценени високо и ще се радвате на доста внимание от страна на своите колеги.

Колкото по-уверени сте в себе си, толкова по-добре ще се представите на бизнес срещите ви, а това ще увеличи финансовото ви състояние в бъдеще. Действайте смело и със самочувствие.

Козирог

Настоящата астрална конфигурация може да направи чудо за вас и любимият ви човек. Романтиката и любовта, която извира от сърцето ви ще бъде изразена в най-чистия си вид.

Колегите ви днес може да са малко по-чувствителни и лесно да се засягат от най-малкото нещо. Бъдете внимателни в подбора на думи и изрази и дори намалете шегите на работното ви място.

Ако финансовото ви състояние е в застой, може да промените това като разширите кръга от вашите познати и се запознаете с нови хора. Колкото повече хора разберат за вас и това, с което се занимавате, толкова по-добре за бизнеса ви.

Водолей

Позицията на планетите ще ви даде шанс да се доверите на партньора ви и да премахнете някои бариери, които си поставяте. Покажете на любимия ви човек, че наистина ви е грижа как се чувства.

Емоциите от личните ви проблеми, най-вероятно ще окажат влияние и на работата ви през този ден. Не се поддавайте на гнева в себе си, а насочете енергията си към създаване на нещо смислено и печелившо.

Колкото по-социални сте, толкова повече пари може да спечелите. Не винаги усилията ви дават моментален резултат, но в дългосрочен план, ще постигнете успех.

Риби

Днес бихте могли да прекалите, дори и в любовта. Не бъдете твърде обсебващи за партньора ви, карайки го да се чувства притиснат в ъгъла. Самотните може да получат някаква вест от бившата си любов.

Остроумният ви и спонтанен подход в разговорите ви може да е най-ефективният ви метод в работата, за да не приемате емоционално проблемите на другите.

Твърде големите разходи и въвеждането на много нови промени в живота ви могат да ви струват скъпо, така че започнете стъпка по стъпка да харчите, без да изпразвате банковата си сметка.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.