Овен

Използвайте силата на комуникацията, за да привлечете потенциален партньор. Ако имате сериозна връзка, може да мислите за партньора си по-често, но не позволявайте това да ви разсейва от работата или други дейности. Вероятно, днес ще се чувствате изолирани и отчуждени от вашите колеги, което ще ви направи доста тъжни и унили. Не винете себе си за това, тъй като нещата може да са комплексни. Негативното влияние на Плутон ще окаже ефект върху финансите ви. Не се доверявайте на нищо и никой, ако трябва да подписвате договор или споразумение. 

Телец

Може да ви се прииска да обърнете повече внимание на нуждите на партньора си и да се уверите, че те са удовлетворени. Партньорът ви със сигурност ще се радва на това допълнително внимание, но не забравяйте и собствените си потребности. Бъдете нащрек докато изпълнявате рутинните си задачи. Едва ли ще се чувствате енергични и уверени днес. Ниските ви вибрации няма да ви позволят да бъдете особено продуктивни. Трябва да бъдете по-дисциплинирани с парите си днес. Помислете за преразглеждане на вашите цели, мечти и това, което наистина има значение за вас.

Близнаци

Днес ще бъде вълнуващо време за вашия любовен живот. Ако сте самотни, може да намерите някой, който е повече от готов да положи допълнителни усилия, за да се почувствате много значими. Очаква ви успешен, но натоварен и динамичен ден. Графикът ви вероятно ще е препълнен от срещи с клиенти и бизнес партньори и прочие, и прочие. Очаква ви добър ден във финансово отношение. Ще усетите сигурност и спокойствие от реализираните печалби. На път сте да си върнете улегналият финансов статус от миналото ви.

Рак

Може да срещнете някой, с който ще споделите дълбоко привличане или връзка. Не пренебрегвайте тези силни чувства, тъй като интуицията ви може да ви подсказва, че този човек може да е единственият и незаменим човек. Нивата в професионален план вероятно ще бъдат нагоре днес. Само трябва да не забравяте, че  вземането на прибързани решения, могат да променят целия ход на вашия работен процес. Ще се наложи да направите крачка назад, защото нещата ще станат трудни. Паричният климат може да се окаже тежък и да имате проблеми с добрия напредък във вашия финансов живот.

Лъв

Ако не сте семейни и целта ви е да откриете истинската си любов, може да се наложи да изчакате малко, ала все пак ще изпитате известно забавление и вълнение още с първият повик на мартенското утро. Не се намесвайте много във фирмената политика за неща, които не зависят от вас. Предложете малко на брой, но качествени идеи, които да оставят нещо, върху което да размишляват. Добре е да похарчите пари за неща, които обичате, но преместете фокуса си върху неща, които ще ви бъдат от полза в дългосрочен план, а не върху материални неща, които само дават моментно удовлетворение.

Дева

Ако излизате на първа среща, то днес определено може да имате успех в любовта. Ще откриете, че сте намерили отлична партия, с която да си говорете часове наред. Семейните ще се радват на един чудесен ден изпълнен със смях и забавления. Работата днес ще ви носи истинско удоволствие. Това да знаете, че сте полезни с нещо, ще бъде най-голямата награда за вас. Търсещите работа ще имат голям шанс да бъдат избрани за желаната позиция. Не спирайте да работите здраво и парите ще дойдат при вас. Сега е моментът да натрупате малко средства в излишък за черни дни, както се казва.

Везни

Днес може да очаквате неприятни изненади. Не позволявайте на никой да ви тласка или принуждава да правите нещо, в което не сте сигурни, дори ако това е романтична перспектива. Целта ви в работата относно кариерното ви развитие е ясна, само трябва да ви се даде шанс и някой да ви помогне да реализирате идеите си, което всъщност е най-трудната част. Твърде прецизното изчисляване и вглъбяване в постигане на определени цифри на печалба, няма да ви се отрази добре. Занижете малко очакванията си, за да не останете разочаровани от евентуален неуспех.

Скорпион

Може да ви се наложи да направите някои корекции, за да подобрите отношенията си. Но усилията ви няма да отидат на напразно, тъй като връзката ви ще стане по-щастлива и по-крепка. Денят е подходящ за започване на нова работа или за смяна на настоящата. Пречки и неравности по пътя, по който ще поемете няма да липсват, но това не бива да ви демотивира да се развивате. Използвайте този ден, за да преоцените избора си на финансовия ви живот и да си поставите необходимите цели. Може да се наложи да работите допълнително, за да спечелите повече пари.

Стрелец

Звездите ще ви предоставят такива преживявания, от които ще се почувствате по-спокойни и енергични. Някои от тези възможности ще ви отведат до нови открития, а това само ще увеличи самочувствието ви за личната свобода. Днес, ще имате повод да се похвалите с постижение в кариерата ви. Усилията ви ще са възнаградени, а защо не и  финансов стимул. Ще получите много комплименти и похвали за усиленият ви труд. Вашите финанси ще изглеждат стабилни. Ще се насладите на плодовете на труда си през този ден. Помислете дали да дарите известна сума на благотворителна организация по ваш избор. Вселената ще ви се отплати за тези благотворителни действия.

Козирог

Възможно е да се сблъскате с някои проблеми във връзката си, които вие и вашият партньор може би сте пренебрегнали. Ще бъде по-добре да направите компромис, за да избегнете недоразуменията. Не се преуморявайте от работа днес, а си осигурете време за почивка и забавления. Не позволявайте прекалената ви отдаденост на работата ви, да попречи на личния ви живот. Започнете да влагате времето и парите си в неща, които ви изпълват. Днес е и подходящ момент да отделите за това, което винаги сте искали да имате. Заслужавате го!

Водолей

Възможно е да бъдете в такова настроение, което ще ви достави малко забавление привличайки любовни почитатели. Ако сте обвързани, може би не е моментът да настоявате за това, което силно искате. Днес е наложително да не прекалявате с напрежението на работното място, тъй като това може да доведе до сериозна заплаха за психическото си състояние. Затова работете умерено с по-чести почивки. Помислете за разходите, които ще имате за подобрения в домът ви. Време е да реновирате нещата, които сте отлагали. Похарчете повече средства за качествени предмети или услуги, които ще поканят мирът и хармонията във вашия дом.

Риби

Може да забележите някои положителни промени във връзката ви и това може да помогне на вас и любимия ви човек да решите въпроси, свързани с интимността. Превърнете мислите си в вдъхновение, за да бъдете по-романтични. Време е да въведете някаква промяна в начина си на работа. Колкото и да ви е трудно да доказвате всяко ваше твърдение, ще е добре да се постараете и да сте по-концентрирани в работата си. Ще изпитате мощна енергия, която може да промени живота ви към по-добро. Вземете тази енергия и я използвайте, за да постигнете финансовите си цели и да спечелите повече сигурност за семейството си.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.