Овен

Много ситуации може да не са чудесни за вас и хората около вас, ала ще бъде по-добре да се справите с неща, които не ви харесват, отколкото да оставите всичко така както е или да се опитате да го забравите. Семейните ще задействат усещанията си, въпреки че ще им бъде доста трудно. Да живееш пълноценно е част от живота и ти позволява да узрееш, да преживееш и разбереш какво искаш от бъдещето.

Телец

Този ден ще имате малко шанс за успех, ако не оставите настрана притесненията си за любимия човек, който най-вече ще се опита да ви угажда усилено, за да ви направи добро впечатление. Романтичните двойките трябва да се покажат по-отворени за нови възможности като обсъждане на бъдещето, нови проекти и нови хоризонти, за да бъдат достигнати заедно.

Близнаци

Всички ваши романтични възможности през този ден ще зависят от вашата половинка, могат да се увеличат или изчезнат в зависимост от настроението на любящите ви. Така че насърчението от ваша страна ще се окаже най-силният ви коз. Също така ще бъде благоприятно, ако не завишавате много нивото на критика, в противен случай това може да създаде неприятна и донякъде разочароваща атмосфера. Въпреки това, Венера и Меркурий са в тандем и ще ви напътят към най-доброто за този ден.

Рак

Одобрявайки някои ситуации, в крайна сметка бихте могли да рискувате да получите нещо, което не е наистина полезно за вашите романтични връзки, така че трябва да помислите повече за това, какво трябва да се направи и колко трябва да се отложи за по-добри времена. Семейните няма да общуват много и това очевидно ще доведе до някакъв дисбаланс, някакво недоразумение, което ще се материализира и което ще трябва да бъде отстранено поне до края на уикенда.

Лъв

Възможно е да бъдете на границата на издръжливостта за някои проблеми, така че денят ще бъде особено тежък. Може би ще видите повече разочарования, отколкото са в действителност. Трябва да сме много силни и да продължавате да се борите. Най-вероятно двойките като цяло, ще изпитат някои възходи и падения, които със сигурност ще доведат до сложни дискусии, и все пак е време за нови проекти въпреки трудностите, за да продължите напред неразделни.

Дева

Малките недоразумения, с които сте се сблъсквали през последните няколко дни, със сигурност биха могли напълно да променят възгледа ви за нещата в романтичната ви връзка връзки. Неангажираните няма да приемат на сериозно всичко, което се случва около тях, напротив, вероятно ще се опитат да минимизират чувствата си, които изпитват към хората с романтични предложения.

Везни

Семейните двойките ще трябва да преодолеят някои малки клопки, ако разбирателството от двете страни надделее, заедно могат да извършат дори и чудеса, стига да имат достатъчно воля. Можете да вложите нежни пъзели във връзката си  особено за най-важните аспекти. Самотните ще постигнат много повече, ако се опитат да останат безразлични към миналото и да си дадат още няколко шанса през денят.

Скорпион

Семейните първо ще допуснат някои грешки и след това ще се опитат да се възстановят с течение на времето днес. И от двете ще са необходими много усилия, но всичко може да бъде преодоляно, ако има основното нещо - усещането за обич. Ако от известно време да залагате на хора около вас, които може би са се опитвали да ви пречат. Днес ще трябва да разберете дали наистина се интересуват от вас и дали ще им бъде върнато тъпкано. В противен случай всичко би загубило смисъла си.

Стрелец

Опитайте се да покажете своята привързаност към партньора си доколкото е възможно, разбира се, без да прекалявате до сладникавост. Някои близки до вас хора могат да поставят под въпрос вашата обич и любов. Може би защото сте им обърнали по-малко внимание или защото сте били по-малко любезни, според тях. В крайна сметка вие не плащате данък обществено мнение, пък били те и най-добрите ви приятели!

Козирог

Някои от несемейните ще одобрят едни романтични предложения, ала ще отхвърлят други, които иначе могат да им предадат някои положителни чувства. Необходимо е да се обградите с радост и щастие, защото радостта от любовния живот ще донесе само ползи днес. Семейните може да не са се разбирали през седмицата, но през първия ден  от уикенда  атмосферата ще им бъде много по-спокойна.

Водолей

Сред някои от вас ще има много вълнение и емоции, защото е възможно този ден да бъде помрачен, напомняйки ви за неудобното минало. Безсмислено е да се тревожите, защото бъдещето е на крачка вас, в противен случай ще трябва да го отложите. Не бива да бъдете изпълнени с негодувания, угризения и съжаления, ако сте семейни. Няма нищо по-чудесно от това, съдбата ви предостави нов шанс през съботния ден. Просто се опитайте да бъдете щастливи!

Риби

Този ден ще ви позволи да си изясните всички сиви зони и да постигнете добро разбиране далеч от всякакво напрежение. Избягвайте на всяка цена да навлизате в семейни конфликти, в такива неразбории вашият приоритет трябва да бъде да съхраните съпружеското гнездо и да избягвате всякакви спорове.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.