Овен

Много от семейните проблеми ще бъдат решени днес. Вероятно, мнозина от вас ще бъдат прекалено емоционални, но опрощаващата ви природа ще направи чудеса.

Днес няма да изпитвате удовлетворение от работата си и в главата ви ще се въртят въпроси дали да не смените работното си място. Колкото повече мислите, толкова по-объркани ще се чувствате.

През този ден финансовото ви състояние вероятно ще остане стабилно. Не възлагайте надежди и притеснения, едва ли ще изпитате големи възходи и падения.

Телец

Меркурий днес може да затрудни общуването с партньора ви, така че избягвайте да поставяте ултиматум. Посветете деня си за разкрасяване - грижа за външният си вид.

Работата, която си взимате за вкъщи едва ли ще ви донесе допълнителни доходи. Насочете мислите си към нещо, което е коренно различно - ценете повече свободното си време.

Контролирайте на всяка цена паричната си емоционалност. Уверете се, че парите, които харчите за несериозни вещи, са една малка част от полагаемият дневен бюджет.

Близнаци

Денят ще премине в спокойна семейна атмосфера като цяло. За влюбените двойки ще се предостави възможност към романтична история, която ще съживи връзката. Ще изпитате по-вълнуващи емоции.

Благоприятен ден в сектор Кариера. Навярно, ще ви разтърси с отлични идеи, изобретателност и вълнуващи моменти, но преди всичко благоприятни новини в работната сфера.

Бизнес партньорствата ще ви донесат добри доходи през този ден. Печалбите ще се увеличат, особено ако разширите бизнеса си с нов продукт или услуга.

Рак

Любовта ще ви предложи много удовлетворения. Ще имате възможност да култивирате аспектите, които ви привличат най-много в една романтична връзка.

Напредъкът в работата няма да бъде неблагоприятен, така че не се притеснявайте и обмислете своите стремежи, подготвяйки почвата за следващите работни дни.

Насочете мислите си към по-дългосрочните инвестиции, а не към бързите еднократни печалби. Сделките с имоти биха били успешни за вас и ще ви дадат чудесна основа за добри приходи.

Лъв

Бъдете много внимателни! Възможно е връзката ви „накуцва“ през този ден. Това определено  ще отвори период на криза, който няма да се затвори скоро.

Някои от вас ще бъдат обезпокоени за бъдещето на своята работа. Подобен страх понякога е оправдан, защото постоянните страхове, може да ви накарат на работите с чувството на неудовлетворение.

Възможно е да бъдете изненадани от закъсненията от банкови разплащания или парични преводи. Опитайте се по възможност да покриете своите заеми към частни лица и институции. 

Дева

Ако не сте несемейни, усещането ви за безсилие изглежда ще нараства. Вероятно, честите раздори са ви обезсърчили, въпреки това продължете с надеждата известно време.

Вероятно, вашите стари методи на работа няма да бъдат актуални днес. Звездите ви насърчават да черпите нови работни идеи, различни от предишните си такива.

Не позволявайте неуспехите от бизнеса ви или работата ви, да ви обезсърчават, че не може да се справите с всичките си разходи. Опитайте се да общувате със самоуверени и решителни хора.

Везни

Може да имате някои разногласия в семейните отношения днес. Дори да е дребна кавга, трябва да подходите сериозно към нея, защото може да  се окаже потенциал за сериозен конфликт, който може да застраши брака ви.

В случай, че сте безработни, днес можете да започнете нова дейност. Съберете цялата си увереност и докажете своите възможности за нови професионални изяви.

Денят ще успешен за по-големи покупки като мебели или уреди за дома ви. Всичко, което вложите днес като инвестиция, ще ви служи с години, така че не се колебайте, ако имате необходимост да подмените нещо в дома ви. 

Скорпион

Някои влюбени ще си пожелаят да се радват на блажен брачен съюз. Ако планирате да съобщите на родителите си новината за брачните си планове, този ден не е благоприятен затова.

Липсата на самочувствие ще ви подтиква към обезверено мълчание. Съберете кураж и конкретно заявете своите виждания относно грешките в работният процес.

Днес, ще сте фокусирани в това да не харчите пари, освен за храна, за да постигнете финансовата си цел за желаният от ваш имот във вид на спестявания или вноска за кредит.

Стрелец

Може би, днес не е подходящият момент да накарате партньора си да промени мнението си относно определен въпрос в отношенията ви. На самотните ще им се наложи да направят компромиси.

Внимавайте, защото на работното ви място, бихте могли да се окажете в неочаквана ситуация, може би конфузна.  Именно в този вид контекст следва да включите чувството си за хумор, вместо да се ядосвате.

Очакват ви добри печалби днес от вече направени инвестиции. Използвайте този благоприятен период, за да натрупате средства за разширяване на бизнеса ви.

Козирог

Самотните ще търсят убежище при роднините си. Вероятно това ще се дължи на нежеланието им за нови запознанства, които могат да им създадат проблеми.

Преминавате през доста сложен период и запазването на спокойствие няма да бъде лесно. През този ден като че ли няма да имате алтернатива, ако сте изпаднали в работен стрес или депресия.

Бизнес плановете за сериозни парични вложения, вероятно ще бъдат провалени - затова изчакайте. За сметка на това, този ден е благоприятен за предварителни уговорки за евентуална  покупка на  жилище.

Водолей

Възможно е да ви предстоят сериозни разговори с вашият партньор. Препоръчително е да ги проведете днес, за да имате  яснота по всички въпроси във вашата връзка.

Не е изключено атмосферата да бъде напрегната на работното ви място през този ден. Въпреки това, може да разчитате на колегите си и съвместно да се справите с работните проблеми.

Денят е благоприятен предимно в сферата на търговията. Най-вероятно ще имате успехи в продажбите, което ще доведе до увеличаване на вашият финансов статус.

Риби

Семейните взаимоотношения ще се задържат в нормалните си стойности днес. Възможно е обаче отношенията  да се обтегнат към краят на този ден.

Възможно е да настъпят някои рокади на работното място. Подобна ситуация силно ще ви притесни. Не се изпадайте в паника, промените най-вероятно ще са за ваше добро.

Днес избягвайте да носите в себе си много пари в брой. Денят е настроен неблагоприятно в сектор финанси. Преразгледайте бюджета си планирайте разходите за този и следващият ден.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.