Овен

В личния си живот се чувствате сякаш минавате през минно поле - едно фалшиво движение и ще има експлозия. Това наистина ще ви постави на изпитание. Не позволявайте на другите да ви обвиняват за всичко, понякога и те са виновни. Предлага се и уникална възможност да разрешите нерешен проблем с колега, като говорите откровено с тях, вашият конструктивен подход носи взаимна подкрепа и сътрудничество между вас и помага за изграждането на много по-добри работни отношения. Някои неочаквани проблеми могат да възникнат по време на бизнес сделки. Вашите планове и идеи не вървят напред и не можете да убедите другите в ползите от тях. Това може да бъде наистина разочароващо, но не бързайте с нещата, в противен случай те могат да имат обратен ефект и в крайна сметка можете да загубите.

Телец

Турбулентни ситуации ще възникват отново и отново, изискващи цялата ви енергия. По-малките спорове и конфликти изглежда са предварително програмирани. Запазете спокойствие и се справете с тази суматоха по спокоен начин. Не пренебрегвайте възможността да приемете изцяло нов подход в работата. Спокойно приемете съвети и помощ от вашите колеги или хора с известен опит във вашата ситуация. Финансовите ангажименти могат да бъдат проблематични. Идеите, които излагате по време на дискусиите, не са ефективни и другите ще искат да ви покровителстват. Може да се объркате от това и да влезете в губещи инвестиции.

Близнаци

Наслаждавайки се на усещането за семейна сплотеност, чувствате, че имате нужда от тях повече от обикновено. Спонтанно посещение с приятели на семейството ще ви зареди с енергия и ще ви даде сили за бъдещи задачи. Вие сте изправени пред решителни и положителни промени в начина, по който печелите пари. Вашият вътрешен стремеж ви позволява да постигнете целите си. Дълго преследваните цели най-накрая са в обсега на постижимото. Изключително добър ден, за да реализирате инвестиция, която сте планирали от известно време. Звездите са добре позиционирани и ако не бързате, можете да постигнете някои добри печалби.

Рак

Тъй като в момента не сте склонни към вътрешен баланс, трябва да обърнете внимание да не реагирате прекалено на изненадите в живота си. Трябва да се съсредоточите върху това, което имате и какво искате, и след това да подхождате към всичко с вътрешно спокойствие. Можете да преодолеете всякакви неуспехи в кариерата си. Въпреки перспективите, не се нагрявайте твърде много. Изберете да оформите ситуацията като предизвикателство, вместо като неуспех. Възползвайте се от сегашното си решително настроение и се заемете с нови финансови проекти - може би си струва. Може да е нещо, което сте искали от дълго време, спонтанна покупка или дългосрочна инвестиция.

Лъв

Днес трябва да поглезите себе си и партньора си с нещо наистина специално. Прекарайте вечерта в романтичен ресторант или се отдайте на любовен филм у дома. Независимо от всичко, помнете, че връзката ви не може да си позволи да бъде без тези редки нежни любовни часове. Изглежда че този работен ден се очертава да бъде много напрегнат за малцина от вас. За останалите ще може да видите плодовете на своя труд и да внесете известни корекции на работното си място. Повечето от финансовите ви планове ще се материализират. Бъдете внимателни с покупките, защото може да закупите стоки на по-висока цена от нормалната такава.

Дева

Днес е идеалният ден за решаване на отдавна назрели проблеми и започване на ново начало. Бъдете смели и говорете за споделените си желания и идеи! Ще видите, че връзката на вашите сърца е по-близка, отколкото сте си мислили. Ще се наложи да определите вашите приоритети. Преди всичко не допускайте да се разсейвате на работното място и се концентрирайте върху работните си задачи. Днес следва да бъдете изключително внимателни с документите, както и към въпроси от правен характер. Като цяло денят е относителен за реализиране на големи печалби.

Везни

Ще трябва да се примирите с неприятностите в личния си живот, като многократно ще бъдете молени да заемете позиция по неудобни конфликти. Възможно е да бъдат взети някои решения, които да ви причинят голяма болка. Опитайте се да видите тази фаза като шанс за вътрешен растеж. Новите изисквания в работата ви може да малко напрягащи, но ще се наложи да сте гъвкави и адаптивни към новите обстоятелства. Положете усилия да се научите на това, което не знаете, за да може сами да си вършите работата без да сте зависими от другите. Днес, ще се радвате на добрите си финансови навици, които ви позволяват да спестите част от приходите ви. Може спокойно да се наградите с нещо много желано, за да имате стимул да продължите в същия дух.

Скорпион

Има чести недоразумения, особено с роднини и приятели. За да избегнете влошаване на напрегнатата ситуация, въздържайте се да действате в разгара на момента. Имате нужда от много време и търпение, за да обсъдите нещата, за да изясните нещата. Днес, ще се наложи да се запознаете с всички подробности около проекта, по който работите. Ако всички отбягват трудностите и проблемите, то вие ще сте тези, които ще доведат нещата докрай. Очаква ви тежка работа. Среща с ваш познат би се отразила добре на финансите ви, тъй като ще ви възложат допълнителна работа във вид на частна поръчка, която ще бъде добре дошла за вас. Парите скоро ще дойдат при вас.

Стрелец

Излезте и се насладете на живота докрай. Вие излъчвате вътрешно спокойствие и спонтанност, които другите намират за неустоими, така че се присъединете към дейности с тях. Започнете ново хоби или посетете стар приятел. По всичко изглежда, че денят ви ще премине чудесно и много продуктивно. Работата ви по проекти ще върви добре, но не забравяйте да си правите малки почивки. Бизнес сделките ще вървят добре днес, така ще си насрочете среща за преговори с вашите партньори в бизнеса. Обърнете внимание на срока на договорите, които подписвате.

Козирог

Подбирайте внимателно думите си. Вие сте склонни да правите точно обратното, наранявайки някои хора и може да страдате от последствията за дълго време. Събудете отново своите отдавна изгубени дипломатически умения, дори ако ви е трудно. Най-важното нещо, което ви предстои да направите днес е добре да планирате деня си с всичките ангажименти по часове. Събирането на информация от различни източници ще ви помогне да вземете най-точните решения. Малко допълнително заработени пари няма да са ви излишни, така че не отклонявайте дори и малките поръчки. Оползотворете свободното си време с малко повече работа, за да сте по-спокойни за финансите ви.

Водолей

Вашето поведение се очертава да бъде неприятно и раздразнително. Помислете добре дали си струва да се разстройвате за определени неща. Не се изолирайте от приятели и семейство, а се опитайте да бъдете по-общителни. Положителните развития във вашата кариера могат да развият бързо през този ден. Пригответе се за допълнителна радост, защото когато нещата започнат да вървят добре и ще продължат да се подобряват. Изглежда, днес ще имате някои финансови затруднения. Не изпадайте в паника, тъй като знаете, че трудностите ще ви направят по-креативни и благодарни за това, което имате.

 Риби

Споровете между вашия партньор и вас в момента не са на дневен ред. Изживявате много хармоничен период заедно, в който партньорът ви очевидно е загрижен за вашето благополучие и се отнася към вас с голямо внимание. Изглежда, че екипната работа, в която участвате, е ясна и продуктивна. Рядко срещайки трудности с колегите, вие непрекъснато укрепвате връзките, които имате и предлагате помощ, когато е необходимо или ако те поискат. Водете финансовите си дела умерено. В момента сте доста доволни, но трябва да прецените плюсовете и минусите, дори когато давате пари на заем. Не се привличайте от хора, които дават фалшиви обещания, когато вземате назаем и документирай всичко писмено.

 *Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.