Овен

Венера ще ви даде подкрепата си да направите вашият ден с партньора ви вълшебен. Споделете чувствата си и половинката ви ще бъде още по-нежна и любяща от когато и да било.

Всичко ще е във вашите ръце днес,  що се отнася до кариерата ви и ще може да упражните контрол над всички дейности и колеги. Силата и властта ще е във вас, така че да изпълните целите си.

Трудно се сключват сделки, при които приходите значително надвишават разходите, но днес ще ви се отдаде този шанс и не го изпускайте.

Телец

Съвършенството не съществува в реалния свят, така че ако търсите перфектният за вас човек без никакви недостатъци, то само ще си изгубите времето и ще останете още по-нещастни и самотни.

Ако се опитвате да бъдете най-добрият служител във фирмата ви, за да получите някакъв бонус, то усилията ви могат да бъдат напразни, тъй като най-добрият вероятно ще е най-близкият човек на шефа ви.

Рискувайте днес, когато става въпрос за инвестиция. Най-лошото нещо, което може да ви се случи е да сгрешите, но пък ще придобиете ценен опит за бъдещи вложения.

Близнаци

Сърфирайте на вълните на любовта и романтиката и извлечете максимума от емоции, които планетите ви предоставят днес. Няма да имате никакви ограничения за това, което искате да направите с вашият любим човек.

Понякога най-старите рецепти дават най-добри резултати, така че доверете на съветите на баба ви или на някой опитен човек във вашето обкръжение, който ще ви даде най-точната стратегия за успех в бизнеса ви.

Много скоро идеите ви могат да станат реалност и да започнете процъфтяващ бизнес, който да подобри значително финансовото ви състояние.

Рак

Прекараното време с любимия ви човек ще накара лицето ви да грее като слънцето. Усмивката ви ще е толкова чаровна и неустоима за партньора ви, че трудно ще откъсне очи от вас.

Вместо да бъдете работохоликът на във фирмата ви, се стремете да бъдете човекът, с когото на всички им е приятно да работят в екип. Така ще спечелите много повече приятели сред колегите си.

Не пестете пари, когато става въпрос за социални контакти. Излезте с приятелите си и се забавлявайте, тъй като спомените, които ще ви останат ще са по-ценни от всяка една вещ, която може да си купите с похарченото.

Лъв

Влиянието на Венера все повече ще отслабва, така че ще трябва да вложите двойно повече усилия да съхраните връзката си с човека до вас. Направете мил жест и подгответе малка изненада за половинката си днес.

Авторитетна фигура може да наблюдава работата ви днес, така че нямате право на грешка. Вършете си задълженията така както се изисква от вас и игнорирайте чуждото присъствие, за да премахнете притесненията.

Сега е моментът да поискате банков кредит, тъй като ще имате бързо одобрение. Ако смятате да инвестирате в нов бизнес, то не се колебайте да го направите.

Дева

Днес, може да бъдете истинско вдъхновение за вашата половинка. Резултатите в кариерата, които постигате ще ви направят още привлекателни за човека до вас.

Влиянието на Юпитер ще направи работният ви ден доста изтощителен, но и ползотворен. Контактите, които ще имате днес с високопоставени личности ще ви отворят нови пътища за развитие в кариерата.

Преди да инвестирате в нов проект, добре премислете всички плюсове и минуси и преценете дали ще си възвърнете вложеното в близките два месеца.

Везни

Не позволявайте рутината и еднообразието да убият любовта във връзката ви. Покажете на любимия си човек колко е ценен за вас и организирайте кратка почивка до морето.

Умът ви днес ще е остър като бръснач, така че дайте приоритет на задачите, които изискват много концентрация. В края на деня ще сте доволни от себе си и цялата работа, която сте успели да свършите за отрицателно време.

Ако трябва да се вслушайте в съветите на планетите днес, то дръзкият Меркурий би ви насърчил да инвестирате в това, което отдавна обмисляте, но се колебаете.

Скорпион

Не бъдете прекалено егоистични и помислете за това, от което се нуждае вашият партньор. За да получите, трябва първо да дадете, така че следвайте тази максима и няма да сбъркате.

Дори да започвате от нулата в дадена компания, то дайте всичко от себе си да попиете опитът на другите, да се усъвършенствате и да не спирате да се включвате в обучения, и много скоро може да станете един от ценните кадри.

Изборът между това да харчите или да спестявате може да бъде особено труден днес. Стремете се към златната среда и похарчете половината от плануваното, а останалото оставете в касичката си.

Стрелец

Ако някой ваш близък има нужда от вас, то обяснете ситуацията на партньора ви и посетете този ваш близък, който има нужда от помощта ви. Със сигурност, когато сте го обсъдили, няма да имате проблеми с любимия ви.

Старанието към всеки един детайл и качеството, на което държите в работата си определено заслужава похвала от шефа ви. Упоритият ви и неуморен труд ще бъде оценен високо с еквивалентен финансов бонус.

Ако днес ви се налага да плащате за нещо, то го правете само в брой, тъй като има голям риск от грешки във финансовите транзакции по банков път.

Козирог

Стабилната връзка се гради на доверие помежду ви. Единственият начин да накарате партньорът ви да ви има доверие, е да бъдете честни и открити и да нямате тайни един от друг.

Днес, ще сте доста концентрирани и съсредоточени в работата ви, така че няма да ви остане време за кафе или обяд с колегите, тъй като сроковете за предаване на проекта ще ви притискат и ще искате по-бързо да приключите с това напрежение.

Ако днес искате да си купите нещо лично за вас самите, то заложете на нещо бутиково и уникално, което никой друг няма да притежава. Така ще се откроите сред тълпата.

Водолей

Много е вероятно днес да срещнете неодобрение от вашите родители и близки относно връзката ви с настоящият ви партньор. Заявете ясно и категорично чувствата без значение от чуждото мнение, бито то и на родителите ви.

Не се очертава особено продуктивен ден, тъй като обемът от работата ще е далеч от това, което обичайно постигате. Затова не се съсредоточавайте чак толкова много в детайлите, а по-скоро заложете на количеството свършена работа.

Ако смятате да развиете нов бизнес, то се насочете към нещо ново за пазара у нас. Докато нямате конкуренция, ще успеете да натрупате добър капитал.

Риби

С нарастващото влияние на Уран, комуникацията между вас и партньора ви ще става все по-лесна, без спорове и караници. Помогнете на половинката си с това, което ви е по силите, за да не мисли за службата и да се отпусне по-бързо.

Много внимавайте с какво се захващате днес, тъй като усилията ви могат да бъдат напразни и да сте изразходили много енергия, нерви и време за нещо, което не е било ваша работа и част от задълженията ви.

Поскайте банково излечение за разходите ви през предходния месец и вижте това нещо, което „изяжда“ парите ви. Премахнете този ненужен разход и си създайте бюджет, към който да се придържате.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.